Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
Συνταγή για ψαγμένους μακαρονάδες. Τι χρειαζόμαστε: 500γρ. βίδες 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 6-7 λιαστά ντοματάκια 3 σκελίδες σκόρδου 300γρ. ντοματάκια κονκασέ 6[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΛΙΟΨΩΜΟ ΜΕ ΠΑΣΤΑ ΕΛΙΑΣ Μια παραδοσιακή συνταγή με μικρό βαθμό δυσκολίας που προτιμάται κυρίως στις περιόδους νηστείας. Απολαύσε την λοιπόν!!! θα χρειαστούμε:[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΓια την πάστα 100 γρ. ελιές χωρίς κουκούτσι (μαύρες ή πράσινες) 2 αντζούγιες 1 σκ. σκόρδο 1 κ.σ. κάπαρη ξαλμυρισμένη 2 φύλλα φρέσκου βασιλικού 1 κ.γ. χυμό[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑπό τις πιο εύκολες καταψύξεις είναι αυτές των διαφόρων «αλοιφών» Αν φτιάχνετε σπιτικές σάλτσες pesto ή πάστα ελιάς, ξέρετε ότι η διάρκεια ζωής τους[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣπ ιτικ ή και οικονομ ικ ή... Υλικά: 400 γρ. ελιές μαύρες 2 κ.σ. λάδι 2 κ.σ. νερό Εκτέλεση: Πλένουμε τις ελιές να φύγει η αλμύρα και βγάζουμε ένα ένα τα[...]
Πηγή: suntagesnikoulas.blogspot.grΥλικά 500 γρ. ζυμαρικά με κοντό σχήμα 1 βαζάκι πάστα πράσινης ελιάς 4 κουταλιές της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 1 κουταλάκι του γλυκού κάππαρη 250 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comE να εύκολο χορταστικό και γρήγορο σνακ που θα σας ενθουσιάσει. Συνταγή : Αγγελος Ρεντούλας Μερίδες : για 2 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15΄.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΑπό την κ. Αριστέα Τόλια Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Χρειαζόμαστε : Μαύρες ελιές χωρίς το κουκούτσι Αντσούγιες πλυμένες και ψιλοκομμένες Κάπαρη[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΜάθε πώς να .... φτιάξεις ΠΑΣΤΑ ΕΛΙΑΣ (ΑΠΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ) Με βάση την ευλογημένη ελιά και το λάδι της έχετε σε χρόνο ρεκόρ ένα θεσπέσιο ορεκτικό και συνοδευτικό για[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.gr1 σκελίδα σκόρδο, πολτοποιημένη 100 γρ. πάστα ελιάς Καλαμών 15 φύλλα δυόσμου, κομμένα πολύ ψιλά 12 λεπτές φέτες ψωμί μπαγιάτικο, 4×2,5 εκ. 12 μαριναρισμένες[...]
Πηγή: ucook.gr/cook4 μεγάλες φέτες από ψωμί της αρεσκείας μας 2 μικρά κολοκυθάκια, περασμένα από τη χοντρή πλευρά του τρίφτη 2 μικρά καρότα, κατά προτίμηση βιολογικά, περασμένα[...]
Πηγή: gastronomos.grΥλικά 1 φύλλο σφολιάτας πάστα ελιάς 1 αυγό 1 σφηνάκι γάλα Εκτέλεση Ανοίγουμε τη σφολιάτα, βάζουμε αρκετή πάστα ελιάς στη μισή. Διπλώνουμε να κλείσει και[...]
Πηγή: gefsieleftherias.blogspot.gr1 σκελίδα σκόρδο, πολτοποιημένη 100 γρ. πάστα ελιάς Καλαμών 15 φύλλα δυόσμου, κομμένα πολύ ψιλά 12 λεπτές φέτες ψωμί μπαγιάτικο, 4×2,5 εκ. 12 μαριναρισμένες[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 σφολιάτα Μισό βαζάκι πάστα ελιάς κόκκινη 100 γραμμάρια τριμμένη γραβιέρα 100 γραμμάρια φέτα σε τρίμματα 1 κρόκος αυγού Εκτέλεση Έτοιμα στη στιγμή! Αλείφουμε[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 2-4 άτομα 200 γραμμάρια ελιές θρούμπες 20 γραμμάρια κεφαλοτύρι τριμμένο Μία σκελίδα σκόρδο Θυμάρι Αλάτι Πιπέρι Εκτέλεση Καθαρίζουμε το σκόρδο και το[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 2-4 άτομα 200 γραμμάρια ελιές μαύρες 20 γραμμάρια κεφαλοτύρι τριμμένο Μία σκελίδα σκόρδο Θυμάρι Αλάτι Πιπέρι Εκτέλεση Καθαρίζουμε το σκόρδο και το χτυπάμε[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά: Για 6-8 άτομα 1 κρόκος αυγού, ελάχιστα χτυπημένος 1/2 κούπα καφέ ψιλοκομμένος άνηθος 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο 1 φύλλο σφολιάτας εμπορίου 160[...]
Πηγή: sidagi.gr1 φύλλο σφολιάτας νηστίσιμο 150 γρ. πάστα ελιάς έτοιμη ή δική μας με πολτοποιημένες ελιές,λίγο λάδι και σκορδορίγανη Οδηγίες Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας και[...]
Πηγή: cookpad.com/gr