Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 3 συνταγές
Υλικά 110-120 γρ. γραβιέρα ή κεφαλογραβιέρα λίγο αλεύρι λάδι για το τηγάνισμα Εκτέλεση Η φέτα του τυριού καλό είναι να έχει πάχος τουλάχιστον 1,5 εκ. Την[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά 110-120 γρ. γραβιέρα ή κεφαλογραβιέρα λίγο αλεύρι λάδι για το τηγάνισμα Εκτέλεση Η φέτα του τυριού καλό είναι να έχει πάχος τουλάχιστον 1,5 εκ. Την[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά 110-120 γρ. γραβιέρα ή κεφαλογραβιέρα λίγο αλεύρι λάδι για το τηγάνισμα Εκτέλεση Η φέτα του τυριού καλό είναι να έχει πάχος τουλάχιστον 1,5 εκ. Την[...]
Πηγή: icookgreek.com