Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
4 μύδια με το κέλυφος 4 μεγάλες γαρίδες 4 καραβίδες 2 ντομάτες κομμένες σε κυβάκια 1 πράσινη πιπεριά σε ροδέλες 2 σκελίδες σκόρδο σε λεπτές φετούλες 2 κούπες[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 4 μύδια με το κέλυφος 4 μεγάλες γαρίδες 4 καραβίδες 2 ντομάτες κομμένες σε κυβάκια 1 πράσινη πιπεριά σε ροδέλες 2 σκελίδες σκόρδο σε[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά αρακάς 200 γρ. ελαιόλαδο 250 γρ. πιπεριές 2 κόκκινες ή κίτρινες, κομμένες σε κυβάκια, χωρίς σπόρους κοτόπουλο 1 μέτριου μεγέθους, χωρισμένο σε μερίδες[...]
Πηγή: icookgreek.comΣυστατικά (Παέγια) • 1 πράσινη πιπεριά • ½ κόκκινη πιπεριά • 1 κρεμμύδι • Σκόρδο • Ντομάτα φρέσκια τριμμένη • Πιπέρι • Λευκό κρασί • 1 σουπιά • 2 καλαμαριά •[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά (για 6-8 ΑΤΟΜΑ) 4 φλ. (1 λίτρο) ζωμό λαχανικών (σπιτικός καλύτερα), 1 γερή πρέζα ίνες ζαφοράς (κρόκου), ½ κιλό μέτριες ωμές γαρίδες, ξεφλουδισμένες,[...]
Πηγή: xrysessyntages.com[photo: Μαρίνα Μαυρομάτη] Στην Ελλάδα όταν λέμε παέγια, συνήθως εννοούμε την παέγια θαλασσινών. Ετυμολογικά η λέξη παέγια (paella) σημαίνει τηγάνι (προέρχεται[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίναι μια παραλλαγή της Ισπανικής παέγια. Τι χρειαζόμαστε: 400 γρ. φιδέ 2 φλιτζ. τσαγ. ζωμό κοτόπουλου 1 ποτηράκι λευκό κρασί 1 κουτ. γλυκ. σαφράν (σκόνη) 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/gr400 γρ. ρύζι 400 γρ. μύδια 250 γρ. πεσκανδρίτσα 200 γρ. μικρές γαρίδες 4 καραβίδες 250 γρ. καλαμάρια 1 σουπιά 1 κεφάλι μπακαλιάρου και κόκαλα ψαριών 100 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια 4-6 άτομα ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 κόκκινη και 1 πράσινη πιπεριά κομμένες σε λεπτές λωρίδες ½ κιλό χταπόδι, κομμένο σε μικρά κομμάτια ½ κιλό καλαμαράκια,[...]
Πηγή: sidagi.gr8 μεγαλες καραβιδες 8 μεγαλες γαριδες 300 γρ καθαρισμενα καλαμαρακια 20 μεγαλα μυδια καλα καθαρισμενα(με το κελυφος) 20 γυαλιστερες(τις οποιες εχουμε βρασει[...]
Πηγή: cooktherapy.grH κλασική παέγια έχει κουνέλι, λουκάνικο ακόμα και σαλιγκάρια, αλλά η πιο δημοφιλής αν;a τον κόσμο είναι τούτη με τα θαλασσινά, που στην Ισπανία αποκαλείται[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά αρακάς 200 γρ. ελαιόλαδο 250 γρ. πιπεριές 2 κόκκινες ή κίτρινες, κομμένες σε κυβάκια, χωρίς σπόρους κοτόπουλο 1 μέτριου μεγέθους, χωρισμένο σε μερίδες[...]
Πηγή: icookgreek.comΠΑΕΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ Στην Ελλαδα οταν λεμε παέγια, συνηθως εννοουμε την παεγια θαλασσινων. Ετυμολoγικα η λεξη παέγια ( paella ) σημαινει τηγανι (προερχεται απο το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ μοναδική Μαρία Γκάνε , φίλη μου που τα τελευταία χρόνια ζεί στην Μαδρίτη μοιράζετε μαζί μας μια συνταγή για Παέγια! Για την ακρίβεια μας γράφει : Η Παέγια[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΓια το απόλυτο καλοκαιρινό dinner party στη βεράντα. Συνοδεύεται με μαργαρίτες, αλλά και ούζο. Υλικάγαρίδα - 250 γρ.καλαμάρι - 1 (ή 1 σουπιά)μύδι - 1[...]
Πηγή: toarkoudi.grπαέγια του Αιγαίου Υλικά 200 γρ. ρυζι για πιλάφι 1 μεγάλο κρεμμύδι (τριμμένο στον τρίφτη) 1 κόκκινη πιπεριά καθαρισμένη και ψιλοκομμένη 1 πράσινη πιπεριά[...]
Πηγή: greekouzina.gr