Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 66 συνταγές
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ 2016 Ορεκτικά - μεζεδάκια ... περιμένοντας τον οβελία ... καζατιέλλο - αλμυρή γεμιστή κουλούρα γεμιστά ψωμάκια τόρτα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ορεκτικά / Antipasti e primi piatti πασχαλινά αυγά γεμιστά uova di Pasqua farcite ντομάτες αλά προβενσάλ pomodori alla provenzale φέτα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά Σπαγγέτι 1/2 πακέτο Φασολάκια 300 γρ καθαρισμένα Παρμεζάνα 150 γρ τριμμένη Ελαιόλαδο 4 κουταλιές σούπας Σκόρδο 1 σκελίδα πολτοποιημένη Κύβος λαχανικών[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά 300 γρ. ρύζι αρμπόριο ή καρναρόλι 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 ξερά κρεμμύδια 150 γρ. αρακάς φρέσκος ή κατεψυγμένος ½ φλιτζάνι του τσαγιού δυόσμος[...]
Πηγή: icookgreek.com50 γρ. βούτυρο 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 200 γρ. φρέσκο ή κατεψυγμένο αρακά 100 ml. ζωμό κοτόπουλου 5 γρ. ζάχαρη 175 ml. ξηρό λευκό κρασί 350 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΒρήκαμε στον πάγκο της λαϊκής ολόφρεσκο αρακά και εμπνευστήκαμε ένα αρωματικό και γευστικό φαγητό! Δοκίμασέ το και εκμεταλλεύσου τα λαχανικά της[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΑπό τους πιο πολύτιμους (και συγχρόνως οικονομικούς) κατεψυγμένους θησαυρούς γι’ αντιμετώπιση της αυγουστιάτικης εισβολής αγαπητών φιλοξενούμενων είναι[...]
Πηγή: bostanistas.grΝα ξεκαθαρίσω κάτι. Δεν τρώω ΠΟΤΕ γεμιστά το χειμώνα. Τα γεμιστά είναι καλοκαιρινό φαγητό, και μόνο καλοκαιρινό! Θα βάλεις στο ταψάκι τις ντοματούλες, τις[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grελληνική panzanella ντάκος πιτάκια με παρμεζάνα κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο μαλλιά αγγέλου με καβούρι και τσίλι άψητη σάλτσα ντομάτας για μακαρόνια πίτσα σαλάτα[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΑν σας έχουν περισσέψει τυριά στο σπίτι, τότε αυτή η συνταγή είναι η κατάλληλη! Οποιοδήποτε τυράκι μπορεί να λιώσει μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε αυτή την[...]
Πηγή: casa-dei-sapori.blogspot.grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά (για 4 άτομα) 320 γρ. ριγκατόνι τύπου σέλινο, βρασμένα σε αλατισμένο νερό 120 γρ. αρακάς, καθαρισμένος και ζεματισμένος σε αλατισμένο νερό 2 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΈνα υπέροχο, πεντανόστιμο, χορταστικό και υγιεινό πιάτο για το καθημερινό οικογενειακό τραπέζι. Μια εύκολη συνταγή (προσαρμοσμένο από εδώ) για ένα καλό[...]
Πηγή: sintayes.grΓια την πολέντα ½ lt νερό 1 κύβο λαχανικών 150 γρ. γάλα εβαπορέ 150 γρ. πολέντα 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη ξύσμα από ½ λεμόνι πιπέρι φρέσκο θυμάρι Για τον[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΈνας από τους λόγους που δεν μου αρέσει να πηγαίνω λαϊκή, πέρα από το κουβάλημα, είναι γιατί παρασύρομαι. Μου είναι αδύνατο να αντισταθώ στο τρυφερό μαρούλι, ή[...]
Πηγή: foodjunkie.euΤον τίτλο "ανοιξιάτικο" τον ... εμπνεύστηκα βλέποντας ότι έτσι ονομάζουν πολλοί τα ριζότα με λαχανικά εποχής, οπότε δεν έχασα και εγώ ευκαιρία και τον[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.gr