Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 289 συνταγές
Η αντσούγια είναι το αφρόψαρο που φέρνει την θαλασσινή γεύση στο πιάτο μας. Οι τρεις ονομασίες αντσούγια , γαύρος και σαρδέλα αναφέρονται σε δύο ψάρια και όχι[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΔροσερή σαλάτα γιαουρτιού με τόνο & μελιτζανα & χωριάτικο παξιμάδι, σε πέντε λεπτά. Τι χρειαζόμαστε: Βιολογικό Ολικής Αλέσεως Παξιμάδι 500γρ. Γιαούρτι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 1/2 πακέτο ζυμαρικά κοχύλια μεγάλα 200 γραμ, λουκανικάκια φρανκφούρτης 1 κρεμμύδι 1/2 κονσέρβα μανιτάρια 1 πιπεριά 300 γραμ. ρεγγάτο τριμμένο 1 κουτί[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 1 χταπόδι γύρω στα 800 γραμμάρια 750 γραμμάρια φρέσκα φασολάκια 2 μέτρια κρεμμύδια τριμμένα 1 ½ φλιτζάνι πολτός φρέσκιας ντομάτας 1 φλιτζάνι λάδι Λίγο[...]
Πηγή: greekmasa.gr2 φιλέτα λαυράκι 150 γρ. Λίγο μαχλέπι 1 αβοκάντο πολύ ώριμο 60 γρ. φρέσκα φασολάκια 100 ml αριάνι Λίγο σουσάμι αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Βράζουμε τα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια την σάλτσα: Ντομάτα 300γρ, Κρεμμύδι 100γρ, Ζάχαρη, Σκόρδο 1 σκελίδα, Αλάτι, Πιπέρι, Πιπεριά κόκκινη 50γρ, Πάπρικα Υλικά για το κριτσίνι: Ελαιόλαδο 30γρ,[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜοτσαρελάκια και ντοματίνια – backstage: Το ρολόι στο παραπέντε, το δείπνο οργανωμένο πλήρως σε στάδια και χρονικά, η custard για το γλυκό φτιαγμένη, το[...]
Πηγή: pandespani.comΗ Πέρκα είναι ένα ψάρι που αγαπώ ιδιαίτερα και μάλιστα με αυτό το τρόπο που το κάνω. Πήρα τα ..ηνία λίγο από το Δημήτρη στη κουζίνα μπας και καταφέρω να τον[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΧρόνια τώρα κάνουμε παρέα (που λέει και το τραγουδάκι) μέσα από τις γραμμές και τους φιλόξενους τόπους του Internet, όπως αυτός του Hungry και με κάποιους[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr