Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 65 συνταγές
Μια μηχανή ζυμαρικών περίμενε μάλλον χρόνια στο ντουλάπι και ήρθε η ώρα να χρησιμοποιηθεί. Βέβαια και χωρίς αυτή μπορούμε να φτιάξουμε φρέσκα ζυμαρικά αρκεί να[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 3-4 φιλέτα τιλάπιας καθαρισμένα ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι 1 χυμός λεμονιού 6 πατάτες 750 γραμμάρια αγκινάρες κατεψυγμένες δεντρολίβανο[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά (6 μερίδες) : 250 γρ. αλεύρι 160 γρ. βούτυρο 1 κουταλιά της σούπας γάλα 6 αγκινάρες 6 μικρές πατάτες 3 αυγά 200 γρ. κρέμα γάλακτος 1 σκελίδα σκόρδο 1[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά για 2 άτομα 250 γρ. ταλιατέλες 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 μικρό ξερό κρεμμύδι 4 αγκινάρες 200 γρ. πεκορίνο 100 ml ζωμός λαχανικών 100 ml ελαιόλαδο 1 ματσάκι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamihttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Υλικά 2 κιλά κρέας κατσικίσιο κομμένο κομμάτια 1,5 κιλά πατάτες 750 γραμ. αγκινάρες 1,5 φλιτζάνι λάδι 1 φλιτζάνι χυμός[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΠροσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά αγκινάρα Διαφημίσεις 1 κιλό καρδιές αγκινάρας 5 κ.σ παρθένο ελαιόλαδο 4 σκελίδες σκόρδο,[...]
Πηγή: toarkoudi.grΓια 4-6 άτομα 3-4 φιλέτα τιλάπιας καθαρισμένα ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι 1 χυμός λεμονιού 6 πατάτες 750 γραμμάρια αγκινάρες κατεψυγμένες δεντρολίβανο Εκτέλεση[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 2-4 άτομα ½ κιλό ταλιατέλες 4 αγκινάρες 2 λεμόνια 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 1 ποτήρι κρασί λευκό ξηρό 3 κουταλιές ελαιόλαδο 1 κουταλιά βούτυρο φρέσκο[...]
Πηγή: sidagi.grΠολλά τα μέρη που μπορεί να φάει κανείς όμορφα στην Βαρκελώνη. Ένα από αυτά, σε περιοχή ιδιαίτερα τουριστική, αλλά γεμάτο πάντα με ντόπιους πελάτες, είναι το[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΙταλική συνταγή στην οποία οι Ιταλοί χρησιμοποιούν συνήθως σαν ψάρι, το καλκάνι. Εσείς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλα ψάρια όπως λαβράκι, τσιπούρα,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια ελαφριά και δροσερή εναλλακτική για το κουνελάκι σας. Οι αγκινάρες του δίνουν πολύ ιδιαίτερη γεύση και του ταιριάζουν πολύ. Τι χρειαζόμαστε: 1 κουνέλι 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌταν έχεις μπροστά σου αυτά τα απίθανα λουλούδια πρέπει να τα μαγειρέψεις!! κι εγώ σήμερα λοιπόν έφτιαξα μια τάρτα. Υλικά Για τη ζύμη 100γρ ανθότυρο 1 αυγό 2[...]
Πηγή: greekmasa.grΤο πιάτο αυτό είναι πολύ απλό αλλά πεντανόστιμο.Το βρήκα απο ένα απόκομα απο περιοδικό το οποίο δεν ξέρω ποιο είναι και έκανα μερικές αλλαγές .Είναι νηστίσιμη[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 4 αγκινάρες λίγο άνηθο λίγο ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι 1 κουταλάκι χυμό λεμονιού ελαιόλαδο αλάτι, πιπεράκι 1 ποτηράκι κρασιού κρέμα γάλακτος[...]
Πηγή: greekcook.gr(Από τον chef Νίκο Σκαρμούτσο) Υλικά 10 ή 12 αγκινάρες φρέσκιες ή κατεψυγμένες 1 φλιτζ. αρακάς 2 κ.σ. βούτυρο λιωμένο 1/3 φλιτζ. ψιλοκομμένο άνηθο 1/3 φλιτζ.[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΈνα λαδερό που τόχω φτιάξει πολλές φορές αλλά δεν βρίσκω να τόχω βάλει στο μπλογκ. Περίεργο. Τόφτιαξα και προχτές οπότε ευκαιρία να επανορθώσω. Γίνεται σε δυο[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.gr8-10 κεφάλια αγκινάρας φρέσκα ή κατεψυγμένα 1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη ½ φλιτζ.[...]
Πηγή: cooklos.grΟι Γάλλοι είναι βέβαια οι πρώτοι μάστορες στα πατέ και τις τερίν. Δεν έχουν άδικο ούτε για την εμμονή τους ούτε για την ποικιλία των υλικών που ανάλογα με τις[...]
Πηγή: bostanistas.gr