Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ Bianca Nero Δεν θα τον βρείτε εύκολα, είναι από ένα παλιό βιβλίο, γι αυτό αν την θέλετε την συνταγή να την αποθηκεύσετε! Υλικά για 1 πυρέξ[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.grΗ διαιτητική εκδοχή ενός γκρατέν σε ένα πολύ χορταστικό πιάτο, που μπορεί να σερβιριστεί ως πρώτο ή κυρίως, ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός. Το μόνο που θα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 1/2 κιλό πράσα 1 κιλό πανσετα χοιρινή 1 ρίζα σέλερι 1 ποτήρι λευκό κρασί Ελεολαδο αλάτι πιπέρι Οδηγίες Κόβουμε τα πράσα σε ροδέλες 3-4 εκατοστά. Ψύλλο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ) 1 κιλό καθαρισμένο αρακά (μπιζέλι), 1 πράσο, μόνο το άσπρο μέρος, κομμένo σε φέτες, 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη, 1 μεγάλη γλυκοπατάτα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 4 - 6 μερίδες 1 κιλό πράσα 100 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο 1 κουτ. γλυκού εστραγκόν 4 κουτ. σούπας βούτυρο 60 γρ. αλεύρι 500 ml γάλα 100 γρ. τριμμένη[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚι είσαι τώρα στο κέντρο της Αθήνας και σουλατσάρεις για ώρες προσπαθώντας να διεκπεραιώσεις όσες δουλειές έχεις να διεκπεραιώσεις. Και κάποια στιγμή νιώθεις[...]
Πηγή: mamatsita.wordpress.comΥλικά Πράσα 2 κιλά Αυγά 2 Αλεύρι 50 γρ Φρυγανιά τριμμένη 100 γρ Αλάτι - πιπέρι Ηλιέλαιο Οδηγίες Καθαρίζουμε τα πράσα , αφαιρούμε τα πρώτα φύλλα , τα πλένουμε[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά (4 μερίδες) : 1 πράσο καθαρισμένο, περίπου 75 γρ. 50 γρ. βούτυρο συν ένας κόμπος ακόμη 40 γρ. αλεύρι 450 ml γάλα 100 γρ. τυρί μοτσαρέλα τριμμένο 350 γρ.[...]
Πηγή: yumyum.gr1 κιλο χοιρινο ή τηγανια μπαχαρι 2 κιλα πρασα αλατι πιπερι λαδι 1/2ντοματακι 1 κουταλια του γλυκου πελτε 1ριζα σελινο Τσιγαριζουμε το χοιρινο και βαζουμε το[...]
Πηγή: cooktherapy.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΌπως το καλοκαιρινό μπριάμ, αλλά με χειμωνιάτικα λαχανικά. Υλικά: 4-5 πατάτες, 4 καρότα, 4 πράσα, όλα κομμένα φέτες 4-5 φύλλα σέλερυ το κοτσάνι κομμένο φέτες,[...]
Πηγή: greekmasa.grΣτις ώρες χαλάρωσης, όπως σας έχω ξαναπεί, μιας και τηλεόραση δε βλέπω ανοίγω το ραδιόφωνο και ξεφυλλίζω περιοδικά, ντοσιέ, βιβλία, από ένα μεγάλο αρχείο που[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΑπό πού να αρχίσω και πού να τελειώσω δεν ξέρω, για να σας πω όλα όσα έγιναν χτες βράδυ. Όλη τη βδομάδα, ζύμωνα κριτσίνια, ψωμιά, κουλούρες, μπισκότα και όλα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΔοκιμάστε μια θαυμάσια χειμωνιάτικη συνταγή της υγιεινής και τοπικής ελληνικής κουζίνας. Πάει τέλεια με την γιορτινή γαλοπούλα ή το χοιρινό. Πράσα Λαδερά με[...]
Από τα αγαπημένα μου φαγητά φίλοι μου είναι αυτό.. και σήμερα είπα να το κάνω στη γάστρα μα το έβγαλα μια φωτογραφία πριν το βάλω στο φούρνο για να σας το[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΤα πράσα είναι το αγαπημένο μου φαγητό.Μου αρέσουν σε όποια εκδοχή.Το ψαρονέφρι σε αυτήν την συνταγή μπήκε για τις ανάγκες της συνταγής.Η μαμά μου βλέπετε τα[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΑν μια ξεχειλισμένη στοίβα από αχνιστά μύδια σε αρωματική σάλτσα είναι πάντα άκρως εμπνευστική στο τραπέζι, ένα γεμάτο πιάτο μ’ αυτά έτοιμα, καθαρισμένα[...]
Πηγή: pandespani.comΓρήγορη και νόστιμη. Τι χρειαζόμαστε: Πράσα(ανάλογα την ποσότητα που θέλουμε) αυγά (ανάλογα πόσα θέλουμε) αλάτι πιπέρι λάδι Καθαρίζουμε και χαράζουμε τα πράσα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΛαχταριστά γεμιστά μανιτάρια με απαλή γεύση για όλες τις ώρες Υλικά για 4-6 άτομα 24 στρογγυλά φρέσκα μανιτάρια μεσαίου μεγέθους 1 μικρό πράσο ψιλοκομμένο 1[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com