Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Υλικά: 10 αγκινάρες 3 μέτρια καρότα 5 μικρά ξερά κρεμμύδια 6-7 κρεμμυδάκια φρέσκα 4-5 πατάτες χοντροκομμένες 1 κούπα ψιλοκομμένο άνηθο 2+3[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: 1 κιλό καλαμαράκια μέτριου μεγέθους 200 γρ. τριμμένη φέτα 150 γρ. μυζήθρα ή μανούρι, λιωμένο με πιρούνι 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι 1 καυτερή κόκκινη[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά(για 4 άτομα): ½ κιλό πένες ή άλλο κοφτό ζυμαρικό 12 λιαστές ντομάτες στο λάδι τους 2 ντομάτες ώριμες τριμμένες 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες [...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: 1 κιλό αγκινάρες λίγο αλάτι 4 λεμόνια ολόκληρα 1/2 φλ. χυμό λεμονιού 1 κουτ. γλυκού αλεύρι νερό Υλικά (για το ψήσιμο): ζωμό από[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: 8 μελιτζάνες μακριές τσακώνικες 1 κιλό πιπεριές, ροδέλες 3 κρεμμύδια, φέτες 4 σκελ. σκόρδο ψιλ/νες 1 1/2 κιλό ντομάτα ψιλ/νη 1 ματσάκι[...]
Πηγή: greekcook.grΗ μπύρα στη διατροφή Μπύρα και έδεσμα Οι Ale σερβίρονται σε θερμοκρασίες 10-15 o C και συνδυάζονται πολύ καλά με σκληρά τυριά, φιστίκια, καπνιστό κρέας και[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: 1 / 2 κιλό ρεβίθια 4 μέτρια ξερά κρεμμύδια 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 φλιτζ. λάδι και λίγο ακόμα για τη σάλτσα ντομάτας 1 φλιτζ. ντοματοχυμό [...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: 2 κιλό ντοματάκια ώριμα για σάλτσα 3 κρεμμύδια 4 σκελίδες σκόρδο 2 πιπεριές πράσινες ½ κιλό κολοκυθάκια ½ κιλό μελιτζάνες 2 φλυτζ.[...]
Πηγή: greekcook.grΟμελέτα λοιπόν. Η απόλυτη αποτυχία. Γαμώτο. Εννοείται με πατάτες, εννοείται με φέτα, εννοείται με μανιτάρια και πιπεριές. Πρώτη φορά δοκίμασα να φτιάξω πριν[...]
Πηγή: greekcook.grΠ όπως «Πεθερικά» Το μεγαλύτερο πρόβλημα που προκύπτει μέσα σε λίγα λεπτά είναι ότι μπαίνει η κουζίνα σου στο μικροσκόπιο (και το υπόλοιπο σπίτι, βεβαίως,[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: 1 κιλο αρακά 1 μικρό ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο κρέμα γάλακτος, εγώ χρησιμοποιώ meggle που είναι πηχτή και αυτή προτείνω. Βάζετε όση χρειαστεί,[...]
Πηγή: greekcook.grΣτους προσκόπους (μιας και στις εκδρομές φτιάχναμε συχνά "πατάτες στην χόβολη" (στάχτη για όσους δεν γνωρίζουν), είχα καθιερώσει την εξής πατέντα (είχα απο[...]
Πηγή: greekcook.gr