Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Τσιγαρίζετε σε ελαιόλαδο *πρώτα* τα φασολάκια
(κομμένα-καθαρισμένα-κτλ) και *μετά* το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Ρίχνετε ψιλοκομμένες ντομάτες και κατεβάζετε τη φωτιά. Αλάτι,
πιπέρι, ένα μπαστούνι κανέλλα, και απαραίτητα μισό κουταλάκι του
γλυκού ζάχαρη (ναι, ζάχαρη)...
Αφού σιγοβράσουν γ [...]