γλυκο σταφυλι βεφας | μαριναδα για μπριζολες αργυρω | ρεβυθαδα αργυρω | τορτιγιες με φιλαδελφεια | καρυδοπιτα καλλιδης | ντιπ με πιπερια φλωρινης | σπιτικα λικερ δυοσμος | κανταιφι βεφα αλεξιαδου
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Λαδερα χωρις καροτο μερεντα σαλαμι

Βρέθηκαν 42 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Λαχανοσαρμάδες με καπνιστό λουκάνικο

Οι σαρμάδες αποτελούν ιδιαίτερα αγαπημένο πιάτο στη Βόρεια Ελλάδα, τα δε Χριστούγεννα τους βρίσκουμε σε κάθε σπίτι. Σήμερα μαγειρεύω λαχανοσαρμάδες με[...]

Πηγή: bostanistas.gr
ΜΥΔΙΑ ΓΙΑΧΝΙ

Υλικά : 1 1/2 κιλό μύδια 1/2 πακέτο βούτυρο 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 ποτήρι κρασί άσπρο 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο Εκτέλεση: Καθαρίζουμε τα[...]

Πηγή: yumyum.gr
Στάση για Φαγητό στο Μπακού

Το Μπακού,  η πρωτεύσουσα του Αζερμπαϊτζάν, ήταν για κάποιο περίεργο λόγο, ο προορισμός μου λίγο πριν τα Χριστούγεννα.  Και δεν ήταν γιατί είχα χάσει κάποιο[...]

Πηγή: caruso.gr
Τα τέλεια Μπιφτέκια γεμιστά με καπνιστό τυρί[...]

Εφέτος η κόρη μου τα γενέθλιά της τα γιόρτασε μαζί μας στην Ελλάδα. Ανέλαβε την κουζίνα και πήρε από όλους συγχαρητήρια για τις συνταγές της. Τα μπιφτέκια που[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
ΜΠΑΜΙΕΣ BHAJI (भिंडी भाजी)

Αυτές τις μέρες βρισκόμαστε σε διακοπές και τυχαίνει να φιλοξενούμε ένα ζευγάρι οικογενειακούς φίλους από το εξωτερικό. Η σύζυγος κατάγεται από την ινδική[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
Τρόφιμα και κατάψυξη... όλα όσα χρειάζεται να[...]

Καλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Σαλιγκαράκια γεμιστά με Αντζούγιες και πέστο

Σήμερα περιμέναμε κόσμο για φαγητό. Χτες όμως το χαμε ρίξει στις βόλτες. Που σημαίνει ότι σπίτι δεν είχα ούτε αυγό. Μόνο κάτι ασπράδια από την περασμένη[...]

Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr
Μελιτζάνες με μπακαλιάρο

Τις μελιτζάνες τις κάναμε μουσακά , παπουτσάκια , παστίτσιο , με φέτα στο φούρνο ε τώρα έφτασε η ώρα για το συνδυασμό τους με μπακαλιάρο. Μέσα στις ανασκαφές[...]

Πηγή: asproylas.blogspot.gr
AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ!!!

Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας μας με θέμα: κάτι που φάγαμε κάπου και κάποτε και δεν το ξεχνάμε ποτέ! Θέλω αφού πρώτα ευχαριστήσω όλους όσους είχαν την[...]

Πηγή: cookthebook.blogspot.gr
ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ COOKTHEBOOK!!!

Eίμαστε blog μαγειρικής, γράφουμε συνταγές, ανταλλάσσουμε σχόλια με συναδέλφους ή απλούς επισκέπτες, μιλάμε για γεύσεις και τεχνικές σερβιρίσματος, μιλάμε για[...]

Πηγή: cookthebook.blogspot.gr
ΦΙΛΕΤΟ ΛΑΥΡΑΚΙ, ΜΠΡΙΑΜ ΜΕ ΤΗΓΑΝΙΤΗ ΚΑΠΑΡΗ,[...]

Για την σάλτσα: Ντομάτα 300γρ, Κρεμμύδι 100γρ, Ζάχαρη, Σκόρδο 1 σκελίδα, Αλάτι, Πιπέρι, Πιπεριά κόκκινη 50γρ, Πάπρικα Υλικά για το κριτσίνι: Ελαιόλαδο 30γρ,[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
ΦΙΛΕΤΟ ΛΑΥΡΑΚΙ ΜΕ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣ ΑΒΟΚΑΝΤΟ

2 φιλέτα λαυράκι 150 γρ. Λίγο μαχλέπι 1 αβοκάντο πολύ ώριμο 60 γρ. φρέσκα φασολάκια 100 ml αριάνι Λίγο σουσάμι αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Βράζουμε τα[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
Μύδια Γιαχνί

Υλικά: 1 1/2 κιλό μύδια 1/2 πακέτο βούτυρο 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 ποτήρι κρασί άσπρο 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο Τρόπος παρασκευής Καθαρίζετε τα[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Πενάκια με αγκινάρες

Υλικά: 4 αγκινάρες λίγο άνηθο λίγο ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι 1 κουταλάκι χυμό λεμονιού ελαιόλαδο αλάτι, πιπεράκι 1 ποτηράκι κρασιού κρέμα γάλακτος[...]

Πηγή: greekcook.gr
Σελινόριζα και πέρκα με κρασί

Σήμερα έχω φαγητό από το βιβλίο της Νίκης Μηταρέα " ΟΙΝΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ " ένα βιβλίο που έχει διακριθεί διεθνώς ως το "Καλύτερο βιβλίο Μαγειρικής με κρασί στον[...]

Πηγή: asproylas.blogspot.gr
Mille feuille μελιτζάνας - πατάτας με[...]

Η αντσούγια είναι το αφρόψαρο που φέρνει την θαλασσινή γεύση στο πιάτο μας. Οι τρεις ονομασίες αντσούγια , γαύρος και σαρδέλα αναφέρονται σε δύο ψάρια και όχι[...]

Πηγή: glykesistories.blogspot.gr
Καλαμαράκια γεμιστά Νο.02 (με πιπεριά Φλωρίνης[...]

Υλικά για 5 άτομα 1 κιλό καλαμαράκια Για τη γέμιση 2 ντομάτες ψίχα 2 λεμονιών 200 γρ. πιπεριές Φλωρίνης 200 γρ.ψίχα ψωμιού 150 γρ. γραβιέρα Για τη βάση στο[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Ο αποδομημένος μουσακάς της Ιθάκης

Η Ιθάκη είναι από παλιά γνωστό σαν ένα από τα καλύτερα εστιατόρια για ψάρι στο λεκανοπέδιο της Αττικής, πράγμα υπέροχο αν σκεφτείς ότι βρίσκεται στο καλύτερο[...]

Πηγή: bostanistas.gr
ΤΟ PARMIGIANO REGGIANO ♦♦ IL PARMIGIANO[...]

ΤΟ PARMIGIANO REGGIANO Με αφορμή τον διαγωνισμό μαγειρικής CrossCooKing , του επίσημου site του Parmigiano Reggiano , αποφάσισα να αφιερώσω μία ανάρτηση στο[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy