Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 79 συνταγές
Τον τίτλο "ανοιξιάτικο" τον ... εμπνεύστηκα βλέποντας ότι έτσι ονομάζουν πολλοί τα ριζότα με λαχανικά εποχής, οπότε δεν έχασα και εγώ ευκαιρία και τον[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΟι παραδοσιακές χορτόπιτες είναι αγαπημένες, νοστιμότατες και πάντα ευπρόσδεκτες αλλά δεν κάνουν τη διαφορά σε ένα τραπέζι. Μια τάρτα όμως με τραγανή,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜοναδικός συνδυασμός υλικών για μία φανταστική τάρτα. Συνταγή : Νίκη Τρεσσου, Ευδοκία Φυλακούρη. Μερίδες : για μία φόρμα 24εκ. Απαιτούμενος Χρόνος :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚάθε χρόνο τέτοια εποχή βγαίνουμε στον κήπο και μαζεύουμε τις αγκινάρες προτού ξεσταχυάσουν. Τις καθαρίζουμε προσεκτικά και γρήγορα – γρήγορα για να[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο καθάρισμα της αγκινάρας πολλοί εμίσησαν, τη γεύση της ουδείς. Ακολουθώντας ωστόσο βήμα-βήμα τις οδηγίες μου θα τις καθαρίσετε πολύ εύκολα. Photo:[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι Γάλλοι είναι βέβαια οι πρώτοι μάστορες στα πατέ και τις τερίν. Δεν έχουν άδικο ούτε για την εμμονή τους ούτε για την ποικιλία των υλικών που ανάλογα με τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 3-4 φιλέτα τιλάπιας καθαρισμένα ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι 1 χυμός λεμονιού 6 πατάτες 750 γραμμάρια αγκινάρες κατεψυγμένες δεντρολίβανο[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά για 2 άτομα 250 γρ. ταλιατέλες 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 μικρό ξερό κρεμμύδι 4 αγκινάρες 200 γρ. πεκορίνο 100 ml ζωμός λαχανικών 100 ml ελαιόλαδο 1 ματσάκι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamihttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Υλικά 2 κιλά κρέας κατσικίσιο κομμένο κομμάτια 1,5 κιλά πατάτες 750 γραμ. αγκινάρες 1,5 φλιτζάνι λάδι 1 φλιτζάνι χυμός[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΟ Κρόκος Κοζάνης, ο «κόκκινος χρυσός» της ελληνικής γης, ανήκει στην καλύτερη ποιότητα S affron παγκοσμίως και είναι ανώτερος από τον Περσικό και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΣτις ώρες χαλάρωσης, όπως σας έχω ξαναπεί, μιας και τηλεόραση δε βλέπω ανοίγω το ραδιόφωνο και ξεφυλλίζω περιοδικά, ντοσιέ, βιβλία, από ένα μεγάλο αρχείο που[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓια 4-6 άτομα 3-4 φιλέτα τιλάπιας καθαρισμένα ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι 1 χυμός λεμονιού 6 πατάτες 750 γραμμάρια αγκινάρες κατεψυγμένες δεντρολίβανο Εκτέλεση[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 2-4 άτομα ½ κιλό ταλιατέλες 4 αγκινάρες 2 λεμόνια 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 1 ποτήρι κρασί λευκό ξηρό 3 κουταλιές ελαιόλαδο 1 κουταλιά βούτυρο φρέσκο[...]
Πηγή: sidagi.grΌταν έχεις μπροστά σου αυτά τα απίθανα λουλούδια πρέπει να τα μαγειρέψεις!! κι εγώ σήμερα λοιπόν έφτιαξα μια τάρτα. Υλικά Για τη ζύμη 100γρ ανθότυρο 1 αυγό 2[...]
Πηγή: greekmasa.gr(Από τον chef Νίκο Σκαρμούτσο) Υλικά 10 ή 12 αγκινάρες φρέσκιες ή κατεψυγμένες 1 φλιτζ. αρακάς 2 κ.σ. βούτυρο λιωμένο 1/3 φλιτζ. ψιλοκομμένο άνηθο 1/3 φλιτζ.[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΈνα λαδερό που τόχω φτιάξει πολλές φορές αλλά δεν βρίσκω να τόχω βάλει στο μπλογκ. Περίεργο. Τόφτιαξα και προχτές οπότε ευκαιρία να επανορθώσω. Γίνεται σε δυο[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.gr8-10 κεφάλια αγκινάρας φρέσκα ή κατεψυγμένα 1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη ½ φλιτζ.[...]
Πηγή: cooklos.grΠράσινες πέρλες με «σκληρό» όνομα! Είτε το άκουσμα είναι α-ρα-κάς είτε το επίσημο «Pisum Sativum«! Μόνο εκείνο το ‘μπιζέλι» κάπως πάει να το …σώσει κι αυτό[...]
Πηγή: pandespani.com