Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Νόστιμο Σαββατοκύριακο με ψαράκι στο φούρνο και μελωμένες μπάμιες. Συνταγή : Αστέριος Κουστούδης. Μερίδες : Για 6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΑΛΑ ΜΠΟΝΙΦΑΣΙΈΝ (AUBERGINES 'A LA BONIFACIENNE - I MIRIZANI) Το Bonifacio είναι μία γραφική κωμόπολη, σκαρφαλωμένη επάνω στις βραχώδεις πλαγιές ενός[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜΕΓΑΛΑ ΚΟΧΥΛΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Conchiglioni , δηλαδή μεγάλα κοχύλια, ένα είδος ζυμαρικού μάλλον δυσεύρετο στην Ελλάδα. Οπως όλα τα ανάλογα είδη ζυμαρικών ([...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr2 ψάρια φαγκριά 500- 600 γρ. το καθένα 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη 4 κουταλιές ελιές σε φέτες 100 γρ. Pummaro ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 1 κιλό αγκινάρες καθαρισμένες 6 κρεμμυδάκια φρέσκα 1 κρεμμύδι 1 μικρό μαρούλι 1 κούπα ρύζι (προτιμήστε μακρύκοκο πχ. basmati) 1 κούπα αρακά κατεψυγμένο[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΜεζές πρώτης τάξεως! Τα μεγάλα, φρέσκα μανιτάρια γίνονται πάντα μια αξεπέραστη λιχουδιά. Στο πατρικό μου μανιτάρια δεν τρώγαμε! Αν και ο μπαμπάκας μου σαν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜύρισε καλοκαιράκι πια! Ο ήλιος επιτέλους μας χαρίζει το φως και τη ζεστασιά του απλόχερα και παρά το αεράκι μερικές μέρες τώρα τίποτε πια δεν μπορεί να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΑΛΑ ΜΠΟΝΙΦΑΣΙΈΝ (AUBERGINES 'A LA BONIFACIENNE - I MIRIZANI) Το Bonifacio είναι μία γραφική κωμόπολη, σκαρφαλωμένη επάνω στις βραχώδεις πλαγιές ενός[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜεζές πρώτης τάξεως! Τα μεγάλα, φρέσκα μανιτάρια γίνονται πάντα μια αξεπέραστη λιχουδιά. Στο πατρικό μου μανιτάρια δεν τρώγαμε! Αν και ο μπαμπάκας μου σαν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟ Κρόκος Κοζάνης, ο «κόκκινος χρυσός» της ελληνικής γης, ανήκει στην καλύτερη ποιότητα S affron παγκοσμίως και είναι ανώτερος από τον Περσικό και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr6 μέτριες μελιτζάνες φλάσκες ελαιόλαδο λίγο θυμάρι αλάτι πιπέρι μέτριες πατάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες κυδωνάτες 3/4 φλιτζ. τσαγιού τριμμένο κεφαλοτύρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 7-8 μέτριες μελιτζάνες φλάσκες ή 10 τσακώνικες μεγάλες 1,5 κιλό ώριμες ντομάτες, τριμμένες στον τρίφτη ή στο μπλέντερ 6 μέτρια κρεμμύδια 8 σκ. σκόρδο σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΛίγο πριν το καλοκαίρι, λίγο πριν τη μεγάλη ζέστη. Το τηγάνι δεν είναι το φόρτε μου, τα καλαμάρια είναι στις μεγάλες μου αγάπες. Κάρβουνα δεν έχω για να τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΤΟ PARMIGIANO REGGIANO Με αφορμή τον διαγωνισμό μαγειρικής CrossCooKing , του επίσημου site του Parmigiano Reggiano , αποφάσισα να αφιερώσω μία ανάρτηση στο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr