Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
Είναι η εποχή τους! Μαγιάτικο φαγάκι για την πρώτη –καθυστερημένη- ανάρτηση του Μαΐου. Ακόμη κι αν δεν το θεωρήσετε κύριο πιάτο, δοκιμάστε το σαν πιάτο στη [...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣΩΤΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΓΡΙΑ ΧΟΡΤΑ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Ο καινούργιος χρόνος προχωράει και ο μήνα Ιανουάριος πέρασε πολύ βιαστικά, τόσο που[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr(photo: Κική Τριανταφύλλη) Από τη στιγμή που δοκίμασα αυτά τα ρεβίθια αποφάσισα ότι κι εγώ έτσι θα τα κάνω από δω και πέρα, με πράσα στον φούρνο. Το ταπεινό[...]
Πηγή: bostanistas.gr(photo: Μαρίνα Μαυρομάτη) Σήμερα θα ταξιδέψουμε μέχρι την Ατζερόλα, προάστιο της Νάπολης, φιλοξενούμενοι στην κουζίνα της της Anisja . Φτωχομάνα η Νάπολη, και[...]
Πηγή: bostanistas.gr500 γρ. σπανάκι ελαιόλαδο για το σοτάρισμα των λαχανικών 100 γρ. παξιμάδια ολικής 2 σκ. σκόρδο 3-4 κλαδάκια ρίγανη φρέσκια 1/2 κ.γ. κύμινο ξίδι βαλσάμικο 300[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο τελευταίο διάστημα φτιάχνω ψωμί συνέχεια, τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα, και φυσικά όταν έχεις φρέσκο ψωμί, ειδικά με ξινό προζύμι που φτιάχνω εγώ,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο τελευταίο διάστημα φτιάχνω ψωμί συνέχεια, τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα, και φυσικά όταν έχεις φρέσκο ψωμί, ειδικά με ξινό προζύμι που φτιάχνω εγώ,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΣΩΤΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΓΡΙΑ ΧΟΡΤΑ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Ο καινούργιος χρόνος προχωράει και ο μήνα Ιανουάριος πέρασε πολύ βιαστικά, τόσο που[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣήμερα θα ταξιδέψουμε μέχρι την Agerola, προάστιο της Νάπολι, φιλοξενούμενοι στην κουζίνα της της Anisja ( La cucina di Anisja ). Φτωχομάνα η Νάπολι, από την[...]
Πηγή: bostanistas.grΣας παρουσιάζουμε μια συνταγή για Ρεβιθάδα από το Blog LoveCooking, η συνταγή αναδημοσιεύετε από την σελίδα.Η αγάπη μας για τα όσπρια είναι δεδομένη. Εκτός[...]
Πηγή: sesoyla.gr125 γρ. φακές 1 κύβο λαχανικών 2 ντομάτες σε κυβάκια 1 φλυτζανάκι ελαιόλαδο 2 κσ. ξύδι πιπέρι μαιντανό παξιμάδια Οδηγίες Πλένουμε τις φακές, τις βράζουμε 5[...]
Πηγή: cookpad.com/gr500 γρ. φασόλια μαυρομάτικα, καλά ξεπλυμένα 2 μέτρια λουκάνικα της αρεσκείας μας, κομμένα σε ροδέλες πάχους 1-1½ εκ. 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, κομμένα[...]
Πηγή: gastronomos.grΥλικά για περίπου 4-5 μερίδες: 250 γρ. μαυρομάτικα φασόλια (ξερά) 1 μεγάλη τομάτα ή 2 μικρότερες κομμένη σε κύβους ή τοματούδια 1 πιπεριά κέρατο ή 1 πιπεριά[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grFor English, scroll down Ο ντάκος με ντομάτα και φέτα είναι από τις πιο αγαπημένες μου σαλάτες. Σήμερα κάνουμε κάτι διαφορετικό αλλά το ίδιο νόστιμο. Μια[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΤα ρεβίθια και το σπανάκι είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός για ένα πλούσιο σε πρωτεΐνες πιάτο. Τα ρεβίθια μέσα σε με πικάντικη σάλτσα με σπανάκι. Αυτό το πιάτο[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά: 1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια (red kidney beans) 1 κονσέρβα τόνο 1 λεμόνι Αλάτι Ελαιόλαδο Εκτέλεση: Ξεπλένουμε σε τρεχούμενο νερό τα φασόλια μας μέχρι το[...]
Πηγή: syntages.matia.gr