Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 37 συνταγές
Για τη ζύμη 250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. και έξτρα για το άνοιγμα του φύλλου 1 πρέζα αλάτι 250 γρ. βούτυρο παγωμένο χωρισμένο στα 190 και 60 γρ. 90 γρ. στραγγιστό[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr250 γραμμ. ρεβίθια βρασμένα και στραγγισμένα 4 σκελίδες σκόρδο 2 λεμόνια (χυμός) 1½ φλ. ταχίνι ½ φλ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. πάπρικα καυτερή αλάτι λίγο μαϊντανό πολύ[...]
Πηγή: argiro.grστον junior Γιώργο της οικογένειας Ένα φεγγάρι πράσινο, μεγάλο, που λάμπει μες τη νύχτα, – τίποτ’ άλλο. Ναπολέων Λαπαθιώτης, Νυχτερινό ΙΙ Να πάμε ένα βήμα[...]
Πηγή: pandespani.com18/11/14 Χορτοφαγικά tacos με γλυκοπατάτα και μαύρα φασόλια σήμερα. Ενώ όσοι από εσάς έχετε δοκιμάσει μεξικάνικη κουζίνα θα έχετε διαπιστώσει πως ένα από τα[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικα 5 πιτες τορτιγια για τη γεμιση 300 γρ. μοσχαρισιο κιμα 1 μικρο κρεμμυδι λιωμενο στο μπλεντερ 3 κουτ.σουπας ελαιολαδο 3 κουτ.σουπας καλαμποκι (κονσερβα) 3[...]
Πηγή: cometocook.blogspot.gr15 ml. λάδι 2 σκελίδες λιωμένο σκόρδο 2 πράσα κομμένα(μόνο το άσπρο μέρος) 2 μεγάλα καρότα σε λεπτές φέτες 425 γρ. ντοματάκια κονσέρβα 425 γρ. φασόλια[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ ζωή με ένα τρίχρονο, ιδιαίτερα ζωηρό αγοράκι είναι πάντα μία περιπέτεια. Καμιά μέρα δεν είναι ίδια με την προηγούμενη και ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.gr(Απόσπασμα από τη σελίδα econews- πηγή : syntages padespani ).. Οι γεύσεις είναι συναίσθημα κατά μεγάλο μέρος και γι’ αυτό όπου θέλουν προσαρτώνται άνευ[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΥλικά 250 γραμμ. ρεβίθια βρασμένα και στραγγισμένα 4 σκελίδες σκόρδο 2 λεμόνια (χυμός) 1½ φλ. τσαγιού ταχίνι ½ φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 κ.σ. πάπρικα καυτερή[...]
Πηγή: mamapeinao.grΤα άσπρα Φασόλια είναι πλούσια σε πρωτεΐνη και αποτελούν ένα πλήρες κύριο γεύμα. Στην Ελλάδα φτιάχνουν ένα από τα παραδοσιακά μας πιάτα, κυρίως χειμωνιάτικο,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr250 γραμμ. ρεβίθια βρασμένα και στραγγισμένα 4 σκελίδες σκόρδο 2 λεμόνια (χυμός) 1½ φλ. τσαγιού ταχίνι ½ φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 κ.σ. πάπρικα καυτερή Αλάτι[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά Για τους ρεβιθοκεφτέδες 200γρ. ρεβίθια 2 κρεμμύδια φρέσκα κομμένα σε λεπτές φέτες 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 100γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ¼[...]
Πηγή: megatv.com/cookΑγαπημένο φαγητό πολύ πριν μας έρθει ως ανατολίτικο και το μάθουμε με το αραβικό όνομα καθότι οι ρεβυθοκεφτέδες αποτελούσαν πάντα τμήμα της ελληνικής[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.gr25/2/16 Burritos με φασολάδα που έμεινε γιατί το Zannetcooks.com μπορεί και πρωτοπορεί σε ιδέες, γευστικούς συνδυασμούς και λύσεις οικιακής οικονομίας.[...]
Πηγή: zannetcooks.com300 γρ. γίγαντες 1000 γρ. χόρτα διάφορα (σπανάκι, λάπατα, σέσκουλα) 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι 5 κρεμμυδάκια φρέσκα (και το πράσινο μέρος) 1 πράσο 1/2 ματσάκι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr