Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Η λέξη μανιτάρι είναι υποκοριστικό της αρχαιοελληνικής αμανίτης. Η θρεπτική αξία των μανιταριών ήταν γνωστή από την αρχαιότητα. Τα θεωρούσαν μάλιστα εκλεκτή[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜια εκπληκτική, εύγεστη, χορταστική, χειμωνιάτικη χορτόσουπα, με ιδιαίτερη γεύση και εκπληκτικό, λαμπερό χρώμα. Ιδανική για πρώτο πιάτο σε ένα επίσημο τραπέζι[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜενουδέλι ή χονδρομενούδελο ονομάζουν στην Ηλεία το χονδρό φιδέ και με αυτό μαγειρεύουν, κυρίως το καλοκαίρι, μια απλή αλλά νόστιμη ντοματόσουπα. Όσοι[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜια πολύ νόστιμη και χορταστική σούπα που θα γίνει η αγαπημένη της οικογένειας. Ένα υγιεινό, χειμωνιάτικο πιάτο, μεσημεριανό ή βραδινό, με ελαφρά κρεμώδη υφή,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΕίναι μια εύκολη, πολύ νόστιμη, τονωτική και χορταστική σούπα με εξωτική γεύση και εμφάνιση. Η ιδέα ξεκίνησε από μια καταπληκτική chef του Αραβικού[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑπό μικρή λατρεύω όλα τα όσπρια. Στο σπίτι μας τα μαγειρεύαμε όλα, χωρίς διάκριση, και τα ρεβίθια, πάντα με τον ίδια τρόπο: σούπα, χωρίς ντομάτα, σερβιρισμένα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜια κλασική σούπα από την Ταϊλάνδη, εξωτική και νοστιμότατη, η οποία συνηθίζεται πολύ και στη Μαλαισία και στην Ινδονησία ! Ετοιμάζεται πανεύκολα, είναι πολύ[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜια πραγματικά νοστιμότατη σούπα, ιδανική για τα χειμωνιάτικα μεσημέρια ή βράδια που θα την αγαπήσετε. Πλούσια και χορταστική, λόγω των πολλών υλικών της,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΣτο σπίτι μας μαγειρεύαμε όλα τα όσπρια, χωρίς διάκριση, και τα ρεβίθια, πάντα με τον ίδια τρόπο: σούπα, χωρίς ντομάτα, σερβιρισμένα με χυμό λεμονιού και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜια σούπα με βελούδινη υφή, γευστική και πολύ χορταστική, ιδανική για τις κρύες ημέρες, σαν τη σημερινή. Ο κλασικός συνδυασμός πατάτας και πράσου ενισχύεται με[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟι τραχανάδες χωρίζονται σε σιταρένιους ή αλευρένιους, ανάλογα με το αν έχει χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή τους σιτάρι (πλιγούρι) ή αλεύρι και σε γλυκούς ή[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΣτην εποχή της κίτρινης κολοκύθας οι περισσότεροι συνηθίζουμε να φτιάχνουμε μόνο κολοκυθόπιτα ή αρωματικούς κολοκυθοκεφτέδες! Όμως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr