Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 75 συνταγές
Το φρικασέ, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου φαγητά και το προτιμώ με αρνάκι ή κατσικάκι. Στην προσπάθειά μας όμως να μειώσουμε την κατανάλωση κόκκινου[...]
Πηγή: greekmasa.grΦρικασέ με κοτόπουλο. Είναι απ’ αυτά τα φαγάκια που τα ονομάζεις και comfort food. Μου προέκυψε τυχαία, μια μέρα που είχα σχεδόν τίποτα στο ψυγείο παρά[...]
Πηγή: mamatsita.wordpress.comΤο Πάσχα έχουμε όλοι μας συνηθίσει να τρώμε μαγειρίτσα σε διάφορες παραλλαγές ανά την Ελλάδα. Στη Μάνη φτιάχνουν το ρεγάλι, ένα είδος κοκκινιστής αρνίσιας[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά αρνίσιες κοτολέτες 8, χωρίς λίπος γάλα εβαπορέ 4 κουταλιές της σούπας αυγό 1 χτυπημένο σκόρδο 1 σκελίδα φρυγανιά τριμμένη 4 κουταλιές της σούπας σαλάτα[...]
Πηγή: icookgreek.comΈνα αγαπημένο Κυριακάτικο φαγητό των παιδικών μου χρόνων! Πολύ συνηθιζόταν αυτή την εποχή στην περιοχή μου, ίσως διότι οι νοικοκυρές ήθελαν να δοκιμάσουν την[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά: Για 2-4 άτομα βούτυρο 1/2 ποτήρι κρασί λίγες ντομάτες 3-4 κουταλιές της σούπας ζαμπόν ψιλοκομμένο αλάτι, πιπέρι λίγα κρεμμύδια ψιλοκομμένα Για τη σως[...]
Πηγή: sidagi.grΚοτόπουλο σις κεμπάπ με ταλιατέλες αμυγδάλου και βερίκοκο «μπριλέ»: Οι Τούρκοι αγαπούν πολύ το κόκκινο κρέας, κυρίως βέβαια το αρνί. αλλά και το κοτόπουλο,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΣίγουρα στο Internet υπάρχουν πολλά site στα οποία μπορείτε να βρείτε συνταγή για κερκυραϊκό παστιτσάδο, όπως άλλωστε γενικά για κοκκινιστό. Ακόμα κι εμείς[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΡΥ BHUNA Ένα από τα πιο γνωστά και δημοφιλή κάρυ της ινδικής κουζίνας, είναι το μπούνα ( bhuna ). Είναι ένα είδος κάρυ που συναντάται κυρίως στην[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com"ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ" ΜΕ ΣΥΚΩΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ Οπως έχουμε ξαναπεί, υπάρχει αρκετός κόσμος που δεν αγαπάει το παραδοσιακό πασχαλιάτικο αρνακι/κατσικάκι. Μια εναλλακτική[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr