Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
‘On the first day of Christmas my true love gave to me, a partridge in a pear tree.’ «Την πρώτη μέρα των Χριστουγέννων η πραγματική μου αγάπη, μού χάρισε μια[...]
Πηγή: pandespani.comΩραιότατα ψημένο κοτόπουλο γεμιστό, ζουμερό και με γεύση που σου αφήνει μια ευωδιαστή γλύκα στο στόμα βγάζει η παρακάτω εκτέλεση. Κοτόπουλο με γέμιση κιμά,[...]
Πηγή: pandespani.comΚρέας με φρούτα… συνδυασμός που απαντάται σ’ όλες σχεδόν τις κουζίνες της Μεσογείου. H συνταγή για το κοτόπουλο με σύκα ωστόσο, προέρχεται απ’ την Καταλονία κι[...]
Πηγή: pandespani.comΑπό παιδί έτυχε να έχω μια σχέση λατρείας με την Γαλλία, αλλά τα τελευταία 20 χρόνια η Βουργουνδία (Bourgogne) ειδικώς, εξασκεί πάνω μου ξεχωριστή γοητεία,[...]
Πηγή: pandespani.comΑποτέλεσμα φωναχτής ανάγνωσης περιοδικού με θέμα ταξιδιωτικό για την Ινδονησία, αποκτήθηκε η σημαντική πληροφορία ότι τα κοτόπουλα και τα κοκόρια[...]
Πηγή: pandespani.com‘On the first day of Christmas my true love gave to me, a partridge in a pear tree.’ «Την πρώτη μέρα των Χριστουγέννων η πραγματική μου αγάπη, μού χάρισε μια[...]
Πηγή: pandespani.comΜια παλιά γαλλική συνταγή από την Προβηγκία, με τα έντονα αρώματα των βοτάνων συγκεντρωμένα στο ελαιόλαδο και το πάθος για ένα υλικό, το σκόρδο, γίνεται hit[...]
Πηγή: pandespani.comΤο κοτόπουλο ψητό με λεμόνι και δενδρολίβανο ήταν η χιτ αλμυρή συνταγή της Λάουρα, μιας πνευματώδους Ιταλίδας δημοσιογράφου, που η πηγαία της έκφραση ήταν[...]
Πηγή: pandespani.comΠολλές φορές, γνωστοί που ξέρουν για το pandespani και την αγάπη μου για τη γαστρονομία, υποθέτουν πως κάθε μέρα σπίτι μου φτιάχνουμε δύσκολα πιάτα και[...]
Πηγή: pandespani.comΗ συνταγή είναι αποτέλεσμα παντεσπανικής έμπνευσης και αποτελεί επιχείρηση συνδυασμού της καπνιστής γεύσης της πάπρικας με τη γλύκα του μελιού πάνω σε ζουμερό[...]
Πηγή: pandespani.comΑν βάλετε στην αναζήτηση του google «κοτόπουλο με μπύρα» θα σας βγάλει 63.300 αποτελέσματα στα ελληνικά και άλλα 42.600 στα γκρίγκλις. Πραγματικός συνωστισμός[...]
Πηγή: pandespani.comΣπάνια λέγονται ιστορίες για γαλοπούλες, κι ας στρογγυλοκάθονται τα τροφαντά στήθη τους μόνο σε γιορτινά τραπέζια. Οι ολόκληρες γαλοπούλες και δη γεμιστές,[...]
Πηγή: pandespani.comΔύσκολο να φανταστούμε σήμερα πως μέχρι τα μέσα του 20ού αιώνα το κοτόπουλο (επιστ. Gallus gallus domesticus) θεωρούνταν ‘πουλερικό πολυτελείας’, επειδή όμως[...]
Πηγή: pandespani.comΑπό τα φαγητά που απλώνουν σπιτική μυρωδιά στο χώρο και αναδεικνύουν την κουζίνα σε αρχηγό των δωματίων. Συχνά κυριακάτικο φαγητό, το κοτόπουλο κοκκινιστό με[...]
Πηγή: pandespani.comΗ πλούσια γλυκιά γέμιση και η σάλτσα για την γαλοπούλα γεμιστή με κάστανα -το γνωστό μας gravy- υπεραρκούν για συνοδεία του λευκού κρέατος. γαλοπούλα γεμιστή[...]
Πηγή: pandespani.comAπρόσμενη η χαρά όταν μια απλή ιδέα πετυχαίνει στο τραπέζι και από λύση γίνεται θέμα. Παρότι συγκριτικά επενδύθηκε λιγότερος κόπος και ενδεχομένως έμπνευση –[...]
Πηγή: pandespani.comΝα το πάρει το ποτάμι και να μαγειρέψουμε σωστά ένα από τα πιο γνωστά γιαπωνέζικα φαγητά! Το κλασικό κοτόπουλο τεριγιάκι είναι ένα από τα πιο εύκολα πιάτα στον[...]
Πηγή: pandespani.com