Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 33 συνταγές
Το κρέας της γαλοπούλας είναι άπαχο και γι' αυτό πολύ υγιεινό, είναι όμως άνοστο. Και ακόμα πιο άνοστο είναι το στήθος που συνήθως προτείνουν οι[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 μεγάλο κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες 250 γραμμ. δαμάσκηνα 250 γραμμ. κάστανα προβρασμένα 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 φέτα μπέικον ψιλοκομμένη αλάτι φρεσκοτριμένο[...]
Πηγή: argiro.grΥΛΙΚΑ 2 μεγάλες πέρδικες, 3 κουταλιές βούτυρο, 3 κρεμμύδια κομμένες σε φέτες, 3/4 φλ. άσπρο κρασί, 3/4 ζωμό κότας ( ½ κύβος διαλυμένος σε 3/4 φλ. ζεστό νερό),[...]
Πηγή: xrysessyntages.com1 μεγάλο κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες 250 γραμμ. δαμάσκηνα 250 γραμμ. κάστανα προβρασμένα 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 φέτα μπέικον ψιλοκομμένη αλάτι φρεσκοτριμένο[...]
Πηγή: argiro.grΔοκιμάστε αυτό τον τρόπο ροδίσματος του κοτόπουλου, που δίνει στο φαγητό μια ιδιαίτερη, βαθιά γεύση. Συνταγή : Ευη Βουτσινά. Μερίδες : Για 4 άτομα.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά - 1 γαλοπούλα (περίπου 4 κιλά) - 400 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος - 1 φλ. ελαιόλαδο - ½ φλ. κρασί λευκό - 3 κ.σ. ρύζι - ½ φλ. σταφίδες ξανθές - 5 δαμάσκηνα[...]
Πηγή: lovecook.grΓαλοπούλα σε διάφορες εκδοχές, που ελπίζω πως θα σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε ένα κλασικό τραπέζι με κάποιες ενδιαφέρουσες παραλλαγές. Η προετοιμασία του[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια την γαλοπούλα, θα πρέπει να ακολουθούνται κάποιοι κανόνες ώστε το αποτέλεσμα να είναι εκτός από νόστιμο και βέβαιο! Σας δίνω λοιπόν όλες τις απαραίτητες[...]
Πηγή: funkycook.gr1 μεγάλο κοτόπουλο ελεύθερας βοσκής κομμένο σε 6 μερίδες 3 κ.σ. ελαιόλαδο 500 γρ. κρεμμυδάκια μικρά (κοκκάρια) 2-3 σκ. ολόκληρες σκόρδο 2 κ.σ. πάπρικα καυτερή[...]
Πηγή: argiro.grΚάθομαι μέσα στη ζέστη και αναρωτιέμαι τι να φτιάξω να φάω. Φυσικά όπως καταλαβαίνεις, δε μπορώ με την καμία να μπω στη διαδικασία να φτιάξω κανονικό φαγητό[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΟ κιμάς πουλερικών (κοτόπουλου και γαλοπούλας) μας δίνει μείγματα ιδιαίτερα κολλώδη που δουλεύονται δύσκολα και κολλάνε στα χέρια, ιδιαίτερα όταν το μείγμα δεν[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΔοκιμάστε αυτό τον τρόπο ροδίσματος του κοτόπουλου, που δίνει στο φαγητό μια ιδιαίτερη, βαθιά γεύση. Μία συνταγή απο την Ευη Βουτσινά στο "Γαστρονόμο"[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr