Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Για τη σημερινή ανάρτηση δεν έχουμε να πούμε πάρα πολλά. Λεμονάτο κοτόπουλο στην κατσαρόλα όλοι λίγο πολύ ξέρουμε να φτιάχνουμε. Η διαφορά μας είναι 2-3 υλικά[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΚυριακή σήμερα, ηλιόλουστη μέρα (παρόλο που μπήκε ο Νοέμβριος!) και γι' αυτό αποφασίσαμε να φτιάξουμε ένα αγαπημένο κυριακάτικο φαγητό με προέλευση τη[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr4 φιλετα γαλοπουλας 3 κουτ σουπας μελι 1 λεμονι κομμενο σε φετες 10 ελιες καλαμων σκελιδες σκορδο (οσες θελουμε και αντεχουμε) 4 φυλλα δαφνης ελαιολαδο χυμο[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥΛΙΚΑ: 500gr. χυλοπίτες 1,200κg. μπούτια κοτόπουλο χωρίς κόκκαλο και χωρίς πέτσα 1 μεγάλο κρεμμύδι 2 στικ σέλερυ 2σκ. σκόρδο 1κγ. πελτέ ντομάτας 4+4 κσ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά: 1 κόκορα 1,5 - 2 κιλά (του χωριού ή ελευθέρας βοσκής από το χασάπη) 3-4 σκελίδες σκόρδο 2 κρεμμύδια 1 ποτήρι του κρασιού balsamico 1,5[...]
Πηγή: greekcook.grΈνα από τα βασικά χαρακτηριστικά της κρητικής κουζίνας είναι η χρήση των μυρωδικών χόρτων. Η πλούσια χλωρίδα του νησιού που χαρακτηρίζεται από μεγάλη ποικιλία[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά κοκοράκια: 2 νανάκια , 600 γρ. περίπου το καθένα πουρές σκόρδου: 1 κουταλιά της σούπας φινόκιο: 1/2 κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες καρότο: 1 κομμένο σε[...]
Πηγή: icookgreek.comΟι καιρικές συνθήκες επηρεάζουν κατά πολύ τις διατροφικές μας επιλογές, άλλωστε είναι κάτι που έχουμε ξαναπεί. Τώρα που έχει κρύο, λαχτάρησα κάτι με έντονη[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά κοκοράκια: 2 νανάκια , 600 γρ. περίπου το καθένα πουρές σκόρδου: 1 κουταλιά της σούπας φινόκιο: 1/2 κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες καρότο: 1 κομμένο σε[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά 100γρ. ελαιόλαδο 4 μπούτια κοτόπουλο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 3 σκελίδες σκόρδο 2 καρότα τριμμένα στη χοντρή πλευρά του τρίφτη 1 πράσινη πιπεριά κομμένη[...]
Πηγή: megatv.com/cookΒρισκόμαστε στα τέλη του Απριλίου, αλλά ήδη ο καιρός μοιάζει με καλοκαίρι! Δεν προσφέρεται, λοιπόν, για βαριά φαγητά, αλλά ούτε και για πολλές ώρες πάνω από τα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr