Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Quiche Lorraine with chicken ένα φαγητό με γαλλική καταγωγή και γινέτσα... Η Κις Λορέν (Quiche Lorraine) προέρχεται από την Γαλλία. Φημολογείται μάλιστα πως η[...]
Πηγή: foodstates.blogspot.gr1 κοτόπουλο μεσαίο (συστήνω Φάρμας Μπράλου) 3 λίτρα νερό μετρημένα 4 καρότα μεσαία 2 κλωνάρια σέλερυ 1 κρεμμύδι 1 φύλο δάφνης 10 σπόρια πιπέρι 1 κ.γ. αλάτι 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 4 άτοµα) 1 ½ φλ. φασόλια, όχι πολύ ψιλά 2 στήθη (ολόκληρα, µε 2 φιλέτα) κοτόπουλου 2-3 κλωναράκια θυµάρι, τα φυλλαράκια τους 1 κλωναράκι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΟι Κοτολέτες αλά Μιλανέζε (Cotoletta alla Milanese) μαζί με το αντίστοιχο ριζότο Μιλανέζε, είναι οι δύο εμβληματικές συνταγές της Λομβαρδίας, με ιστορία σχεδόν[...]
Πηγή: caruso.grΤσίλι κοτόπουλο Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 20 λεπτά Υλικά 500 γραμμάρια κοτόπουλο κιμά 1 μικρό άσπρο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 450 γρ[...]
Πηγή: kouzzzina.grΠριν από λίγες ημέρες είχα την μεγάλη χαρά να παραλάβω ολόκληρη την πολύ όμορφη σειρά 10 βιβλίων μαγειρικής Κουζίνες του Κόσμου, που έδινε για 3 μήνες[...]
Πηγή: foodjunkie.euΤο κοτόπουλο Μιλανέζα παραπέμπει κατευθείαν σε μνήμες από την αστική Αθήνα των παιδικών μας χρόνων, για όσους είμαστε σήμερα άνω των 45 ετών. Κυριακή μεσημέρι,[...]
Πηγή: caruso.grΑναρτήθηκε στις 30/08/2017 σε Κοτόπουλο / Πουλερικά, Κυρίως πιάτα, Ρύζι - Ριζότο, Συνταγές Κοτόπουλο Μιλανέζα Κοτόπουλο Μιλανέζα. Ένα υπέροχο πιάτο που μας[...]
Πηγή: sintayes.grΓέμιση 1 φλ. κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κουτ. σούπας βούτυρο 1/3 φλ. κονιάκ 1/3 φλ. κρασί Μαδέιρα ή Πορτό 1/2 κιλό άπαχο κιμά χοιρινού (παίρνω κομμάτι και το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦΑΧΊΤΑΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΟΣΧΑΡΙ Μπουρίτος, τάκος, φαχίτας, όλα ίδια μου φαινόντουσαν πρίν αποφασίσω να εντρυφήσω στην μεξικάνικη κουζίνα, προκειμένου να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤα χλωρά ή ξερά φασόλια, στην κατσαρόλα ή στον φούρνο, έχουν από καιρό το ταίρι τους στην κουζίνα. Διαλεχτά λαχανικά, διαλέξτε και πάρτε, ένα ή και πολλά[...]
Πηγή: bostanistas.grΣυστατικά. 4 κουταλιές βούτυρο, 1 κουταλιά ηλιέλαιο, 1 πάπια κομμένη στα τέσσερα. Εμείς αντί για μία πάπια χρησιμοποιήσαμε 3 κατεψυγμένα παπάκια.[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΗ κλασική Γαλλική συνταγή για κοτόπουλο με εστραγκόν (poulet a l’ estragon), διάβασα πρόσφατα σε έγκυρο έντυπο της αλλοδαπής ότι θεωρείται ως η καλύτερη[...]
Πηγή: caruso.grΕίχαμε μείνει στα φασόλια, συνιστώντας τη συνταγή του cassoulet. Ενδεδειγμένο ταίρι, δεν λέω, για το παστό μπούτι της πάπιας μας. Και χορταστικό εορταστικό[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ πάπια σε “τούρτα” από φύλλο σφολιάτας με φουαγκρά, τρούφες και σάλτσα Perigueux, είναι κλασική συνταγή της υψηλής γαλλικής γαστρονομίας. Μια απόλυτη[...]
Πηγή: caruso.grΦΑΧΊΤΑΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΟΣΧΑΡΙ Μπουρίτος, τάκος, φαχίτας, όλα ίδια μου φαινόντουσαν πρίν αποφασίσω να εντρυφήσω στην μεξικάνικη κουζίνα, προκειμένου να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr