ευκολα τυροπιτακια | ντόνατς νηστίσιμα | γλυκο ψυγειου με μπισκοτα | τονοσαλατα με μαρουλι | συνταγη για κριτσινια | μοσχάρι λεμονάτο στην κατσαρόλα | μπισκοτα συνταγες | συνταγη για κορμό
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα

Βρέθηκαν 58 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Bαρκούλες σαλάτας ραντίκιο με φασόλια, καλαμάρι[...]

Η πικρή κόκκινη σαλάτα ραντίκιο «αρμενίζει» φορτωμένη σαρακοστιανές λιχουδιές, καλαμάρι και λευκά φασόλια, με άρωμα εσπεριδοειδών. Υλικά (για 6-8 άτομα) 1[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Καπνιστό χταπόδι «Ανθός» του σεφ Μιχάλη Ψιλάκη

Αν μπορείς να φτιάχνεις κάτι νόστιμο που ταυτόχρονα να αφήνει και το μυαλό να δημιουργεί μια ιστορία γι’ αυτό, τότε μαγειρεύεις σε πολύ υψηλό επίπεδο. Το[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Θαλασσινά ντολμαδάκια με γαρίδες και λαχανικά[...]

Υλικά 3 μεγάλα μαρούλια ] 1 πακέτο μικρές κατεψυγμένες γαρίδες ½ πακέτο καλαμαράκια μικρά 1 κρεμμύδι λιωμένο στο πολυμιξεράκι 1 κολοκύθι σε μικρά καρεδάκια 1[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Βαγγέλnς Γαλέvος: Σολομός tataki με ikura,[...]

Καθισμένοι σε μια πανέμορφη αυλή που συνδυάζει την κυκλαδίτικη λιτότητα με japanese στοιχεία, απολαμβάνετε sushi κορυφαίας ποιότητας, με πανοραμική θέα στη[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Ανάμεικτη σαλάτα με καπνιστή πέστροφα και[...]

Υλικά (για 4 άτομα) 4 φιλέτα καπνιστής πέστροφας 300 γρ. φύλλα από διάφορα σαλατικά (όπως λόλα πράσινη και κόκκινη, σγουρή σαλάτα, βαλεριάνα κ.λπ.) 1 φινόκιο[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Martin Becquart : Σαλάτα αστακού με πράσινο[...]

Ο Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Kολοκυθοανθοί γεμιστοί με καραβίδες και ραγκού[...]

Από τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Jambalaya με θαλασσινά

υλικά 450 γρ. ρύζι μακρύκοκκο, μαγειρεμένο με λίγο αλάτι 500 γρ. γαρίδες , κατά προτίμηση φρέσκιες 500 γρ. μύδια φρέσκα (με το κέλυφος ή ψίχα φρέσκια σε βάζο)[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Ceviche με γαρίδες

Υλικά για 8-10 άτομα: 650 γρ. γαρίδες Χυμός από 8 λεμόνια 1 1/2 μεγάλη ντομάτα 2 πιπεριές τσίλι 8 κρεμμυδάκια φρέσκα 4 1/2 κ.σ. φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Μπακαλιάρος πλακί στο φούρνο

υλικά 1 κ. μπακαλιάρος παστός 1 κ. κρεμμύδια, σε μέτριες φέτες 7-8 σκ.σκόρδο, κομμένες στα τρία 1/2 φλ.τσ. σταφίδα μαύρη (ή περισσότερη, κατά προτίμηση) 1/2[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
«Τούρτα» από αστακό και γλώσσα

Υλικά (για 8 άτομα) 1 αστακός 800 γρ. 1 γλώσσα 400 γρ. 1 ματσάκι τσάιβς 300 γρ. κρέμα γάλακτος 300 γρ. βούτυρο 400 γρ. μανιτάρια 350 γρ. σφολιάτα 5[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
«Μεταβλητός» ζωμός από μικρά καλαμάρια

Υλικά (για 4 άτομα) Σάλτσα καλαμαριών 1 κρεμμύδι 1 πράσο 100 γρ. μικρά καλαμάρια 3 μελάνια από καλαμάρια 100 γρ. κόκκινο ξηρό κρασί 1 σκ. σκόρδο 1 lit[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Αστακός με κόκκινο κάρι, ρύζι jasmine και[...]

Υλικά (για 2 άτομα) 1 αστακός (500 γρ.) 2 κ.σ. κόκκινη πάστα κάρι 20 ml ελαιόλαδο 1 φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 5 γρ.[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Tapas: Μπάμια τουρσί με μανούρι, ψητή πιπεριά[...]

Μπάμια τουρσί με μανούρι Για κάθε μεζεδάκι χρειαζόμαστε μια μπάμια («Μπάμιες τουρσί», της εταιρείας Στατήρ) και ένα τετράγωνο κομματάκι μανούρι, που το έχουμε[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Μπαρμπούνια με σάλτσα ρομέσκο

Η ισπανική κουζίνα λατρεύει τα αμύγδαλα και τον τρόπο που δένουν τις σάλτσες. Η σάλτσα ρομέσκο κατάγεται από την πόλη της Ταραγκόνα, στην Καταλονία, όπου κάθε[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Μυδοπίλαφο με ούζο και φινόκιο

Υλικά Βαθμός δυσκολίας: ευκολος Χρόνος προετοιμασίας: 15 Χρόνος μαγειρέματος: 40 Μερίδες: 6 100 γρ. Βιτάμ 3 ρίζες φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο ½ κρεμμύδι[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Καλαμαράκια με το μελάνι τους (calamares en su[...]

υλικά (για ορεκτικό 6 ατόμων) 1 κ. καλαμαράκια φρέσκα, ολόκληρα, μετρίου μεγέθους 3 μεγάλες ώριμες ντομάτες ή ένα κουτί κονκασέ 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Μαύρα ραβιόλι με σκορπίνα, γαρίδες και[...]

Ζυμαρικά με θαλασσινά παντρεύονται ιδανικά. Όταν όμως η πεντανόστιμη σκορπίνα γίνεται... κουμπάρα, ο γάμος μετατρέπεται σε honeymoon διαρκείας. Υλικά (για 4[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Γλώσσα με ζελατίνη από αγάρ-αγάρ

Υλικά (για 4 άτομα) Γλώσσες 4 γλώσσες 350 γρ. ελαιόλαδο. Αλάτι και τζίντζερ τριμμένο. Σάλτσα 75 γρ. μαγειρεμένα ρεβίθια. 0,4 It ζωμός από τα μαγειρεμένα[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Γαρίδες σαγανάκι με φέτα και ούζο

υλικά (γιά ένα μέτριο τηγάνι) 1/2 κ. γαρίδες μέτριες (φρέσκες ή κατεψυγμένες ωμές με το κέλυφος) 150-200 γρ. φέτα χοντροκομμένη, χωρίς τρίμματα 4 ώριμες[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Καρπάτσιο σολομού με πικάντικη μαρινάδα lime

Καρπάτσιο σολομού με πικάντικη μαρινάδα lime: Εστιατόριο «Robins Ηοοd», σεφ Παναγιώτης Βάκnς. Υλικά (για 4 άτομα) 400 γρ. φρέσκο φιλέτο σολομού 1[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy