συναγριδα | γλυκα ψυγειου αργυρω | αγριογουρουνο στιφαδο στη γαστρα | συνταγες με μπροκολο | ροξακια αργυρως | ψαρονεφρι στο φουρνο | τυροπιτα κουρου αργυρως | ΕΚΜΕΚ ΑΡΓΥΡΩ | γαριδομακαροναδα συνταγη ευκολη
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα με λαδι

Βρέθηκαν 45 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Jambalaya με θαλασσινά

υλικά 450 γρ. ρύζι μακρύκοκκο, μαγειρεμένο με λίγο αλάτι 500 γρ. γαρίδες , κατά προτίμηση φρέσκιες 500 γρ. μύδια φρέσκα (με το κέλυφος ή ψίχα φρέσκια σε βάζο)[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Λινγκουίνι με μύδια, μαραθόριζα και ούζο

υλικά 1 πακέτο λινγκουίνι (500 γρ.) 700 γρ. μύδια με το κέλυφος ή ένα σακουλάκι καθαρισμένα στο ζωμό τους 1 μέτρια μαραθόριζα (φινόκιο) ή δύο μικρές 1 μέτριο[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Λαβράκι και μύδια αχνιστά, πουρές μελιτζάνας[...]

του σεφ Παναγιώτη Σιδηρόπουλου Λαβράκι και μύδια αχνιστά, πουρές μελιτζάνας και σιρόπι ντομάτας: Η τέχνη του αχνιστού, εκτός από τα μύδια, εφαρμοσμένη με[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Κίμπε ψαριού

Υλικά Για το κίμπε 1 φλ. πλιγούρι 350 γρ. φιλέτο λευκού ψαριού (π.χ. πέρκα, μπακαλιάρος) 1 μικρό ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 1/2 κ.γ. ξύσμα πορτοκαλιού Αλάτι,[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Καρπάτσιο σολομού με πικάντικη μαρινάδα lime

Καρπάτσιο σολομού με πικάντικη μαρινάδα lime: Εστιατόριο «Robins Ηοοd», σεφ Παναγιώτης Βάκnς. Υλικά (για 4 άτομα) 400 γρ. φρέσκο φιλέτο σολομού 1[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Καπνιστό χταπόδι «Ανθός» του σεφ Μιχάλη Ψιλάκη

Αν μπορείς να φτιάχνεις κάτι νόστιμο που ταυτόχρονα να αφήνει και το μυαλό να δημιουργεί μια ιστορία γι’ αυτό, τότε μαγειρεύεις σε πολύ υψηλό επίπεδο. Το[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Θαλασσινά ντολμαδάκια με γαρίδες και λαχανικά[...]

Υλικά 3 μεγάλα μαρούλια ] 1 πακέτο μικρές κατεψυγμένες γαρίδες ½ πακέτο καλαμαράκια μικρά 1 κρεμμύδι λιωμένο στο πολυμιξεράκι 1 κολοκύθι σε μικρά καρεδάκια 1[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Ανάμεικτη σαλάτα με καπνιστή πέστροφα και[...]

Υλικά (για 4 άτομα) 4 φιλέτα καπνιστής πέστροφας 300 γρ. φύλλα από διάφορα σαλατικά (όπως λόλα πράσινη και κόκκινη, σγουρή σαλάτα, βαλεριάνα κ.λπ.) 1 φινόκιο[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Kολοκυθοανθοί γεμιστοί με καραβίδες και ραγκού[...]

Από τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Μπακαλιάρος πλακί στο φούρνο

υλικά 1 κ. μπακαλιάρος παστός 1 κ. κρεμμύδια, σε μέτριες φέτες 7-8 σκ.σκόρδο, κομμένες στα τρία 1/2 φλ.τσ. σταφίδα μαύρη (ή περισσότερη, κατά προτίμηση) 1/2[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Ceviche με γαρίδες

Υλικά για 8-10 άτομα: 650 γρ. γαρίδες Χυμός από 8 λεμόνια 1 1/2 μεγάλη ντομάτα 2 πιπεριές τσίλι 8 κρεμμυδάκια φρέσκα 4 1/2 κ.σ. φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Bαρκούλες σαλάτας ραντίκιο με φασόλια, καλαμάρι[...]

Η πικρή κόκκινη σαλάτα ραντίκιο «αρμενίζει» φορτωμένη σαρακοστιανές λιχουδιές, καλαμάρι και λευκά φασόλια, με άρωμα εσπεριδοειδών. Υλικά (για 6-8 άτομα) 1[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Αστακός με κόκκινο κάρι, ρύζι jasmine και[...]

Υλικά (για 2 άτομα) 1 αστακός (500 γρ.) 2 κ.σ. κόκκινη πάστα κάρι 20 ml ελαιόλαδο 1 φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 5 γρ.[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Tapas: Μπάμια τουρσί με μανούρι, ψητή πιπεριά[...]

Μπάμια τουρσί με μανούρι Για κάθε μεζεδάκι χρειαζόμαστε μια μπάμια («Μπάμιες τουρσί», της εταιρείας Στατήρ) και ένα τετράγωνο κομματάκι μανούρι, που το έχουμε[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Μπαρμπούνια με σάλτσα ρομέσκο

Η ισπανική κουζίνα λατρεύει τα αμύγδαλα και τον τρόπο που δένουν τις σάλτσες. Η σάλτσα ρομέσκο κατάγεται από την πόλη της Ταραγκόνα, στην Καταλονία, όπου κάθε[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Καλαμαράκια με το μελάνι τους (calamares en su[...]

υλικά (για ορεκτικό 6 ατόμων) 1 κ. καλαμαράκια φρέσκα, ολόκληρα, μετρίου μεγέθους 3 μεγάλες ώριμες ντομάτες ή ένα κουτί κονκασέ 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Μαύρα ραβιόλι με σκορπίνα, γαρίδες και[...]

Ζυμαρικά με θαλασσινά παντρεύονται ιδανικά. Όταν όμως η πεντανόστιμη σκορπίνα γίνεται... κουμπάρα, ο γάμος μετατρέπεται σε honeymoon διαρκείας. Υλικά (για 4[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Γλώσσα με ζελατίνη από αγάρ-αγάρ

Υλικά (για 4 άτομα) Γλώσσες 4 γλώσσες 350 γρ. ελαιόλαδο. Αλάτι και τζίντζερ τριμμένο. Σάλτσα 75 γρ. μαγειρεμένα ρεβίθια. 0,4 It ζωμός από τα μαγειρεμένα[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Γαρίδες σαγανάκι με φέτα και ούζο

υλικά (γιά ένα μέτριο τηγάνι) 1/2 κ. γαρίδες μέτριες (φρέσκες ή κατεψυγμένες ωμές με το κέλυφος) 150-200 γρ. φέτα χοντροκομμένη, χωρίς τρίμματα 4 ώριμες[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Ντολμαδάκια-σούσι με γαρίδα, αφρό[...]

Υλικά Υλικά για τον αφρό 200 γρ. ζωμός λαχανικών 1/2 ματσάκι άνηθο 1 κ.γλ. ουασάμπι (πάστα) 50 ml κρέμα γάλακτος 1 πρέζα αλάτι 2 γρ. λεκιθίνη Υλικά για τα[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy