Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Υλικά (για 24 πακετάκια) 18-20 μέτριες γαρίδες καθαρισμένες 300 γρ. ανθότυρο 2 κ.σ. μάραθο ψιλοκομμένο 1 μικρό καρότο περασμένο στο μπλέντερ (όχι λιωμένο!!)[...]
Πηγή: greekmasa.grΧταπόδι με γλυκόξινη σάλτσα και άρωμα εσπεριδοειδών. Τι χρειαζόμαστε: 1 χταπόδι περίπου 1 κιλό (η προετοιμασία του γίνεται όπως στη συνταγή ¨ Χταποδομεζές[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌταν πρωτοέφαγα bami boreng , ένα κλασικό ινδονησιακό πιάτο, ενθουσιάστηκα. Έκτοτε έχω πειραματιστεί με πολλές παραλλαγές που το θυμίζουν λιγότερο ή[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΑπό τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑπό τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiPost Views: 96 Κυριακάτικες γεύσεις Υλικά: 4 μερίδες 250 γρ. κινέζικα ζυμαρικά 25 γο. μανιτάρια 2 κ.σ. ηλιέλαιο 100 νο. κινέζικο λάχανο 3 καρότα 6-8 κ.σ. λάδι[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseisΥλικά για το burger σολομού 1 κιλό φρέσκος σολομός, καλά καθαρισμένος 2 τμχ. φρέσκο κρεμμυδάκι, μόνο το πράσινο μέρος 150 γρ. φασολάκια ψιλά, βρασμένα και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο έτρωγα καθημερινά για 10 ολόκληρες μέρες, χωρίς κανένα ενδοιασμό. Αυτό βέβαια δεν με εμπόδιζε από το να δοκιμάζω κι άλλα… Το συγκεκριμένο πιάτο όμως,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΗ Σφυρίδα Αθηναϊκή Μαγιονέζα είναι ένα πιάτο-θρύλος της αστικής κουζίνας μας, ταυτισμένο με κοσμικές δεξιώσεις και πλούσιους μπουφέδες, αν και λίγο ξεχασμένο[...]
Πηγή: caruso.gr