μουσταλευριά | καβουροσαλάτα με μαγιονέζα | κιμαδοπιτα ευκολη | μουστοκουλουρα αφρατα | κεικ αλμυρο αργυρω | σουπες λαχανικων συνταγες | συνταγή για τούρτα γενεθλίων | ψητα λαχανικα αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα χωρις μεντα

Βρέθηκαν 23 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Αθερίνα τηγανιτή με sauce tartar

ΥΛΙΚΑ Για την αθερίνα 1 κιλό αθερίνα 100 γρ. σιμιγδάλι 100 γρ. αλεύρι Αλάτι Πιπέρι Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα Για τη sauce tartar 100 γρ. αγγουράκι τουρσί 300[...]

Πηγή: megatv.com/cook
Τραγανά καλαμαράκια με πάπρικα και ρίγανη

Τα λόγια είναι περιττά , μία συνταγή που θα σας ενθουσιάσει. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : για 2 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Ν/Α Βαθμός Δυσκολίας[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Μπακαλιαρόπιτα Ιονίου

1 πακέτο φύλλο χωριάτικο εμπορίου (450γρ. – 500γρ.) ½ κιλό μπακαλιάρος ¾ κιλού κολοκύθι 2 φλιτζ. γάλα 100γρ. ρύζι μουλιασμένο σε νερό ½ φλιτζ. σταφίδες 1 ρόδι[...]

Πηγή: cooklos.gr
Τραγανή μαρίδα στο τηγάνι και ζεστή[...]

1 κιλό μαρίδα 1/2 φλ αλεύρι 1/2 φλ σιμιγδάλι ψιλό Αλάτι 4-5 μεγάλες πατάτες Πάπρικα γλυκιά αλάτι ρίγανη Ελαιόλαδο Οδηγίες Για την πατατοσαλάτα,ξεφλουδίζουμε[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Ανάμικτα τηγανητά θαλασσινά α λα ιταλικά[...]

Υλικά (για 4 ΑΤΟΜΑ) ½ φλ. κορν φλάουερ, 1 φλ. απλό αλεύρι (για όλες τις χρήσεις), 1 γεμάτη κουταλιά ψιλό σιμιγδάλι, 1 γερή πρέζα πιπέρι καγιέν, 1 γερή πρέζα[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΣΟΛΟΜΟΥ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

Κάποιες φορές συμβαίνει να έχουμε διάθεση για πειραματισμούς! Δεν αρκούσε απλώς να μαγειρέψουμε το σολομό μας με έναν από τους πολλούς τρόπους που ξέρουμε ήδη,[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
Τηγανιτό καλαμάρι με γλυκόξινη σάλτσα Μέρος Α

ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ): 2 μεγάλα καλαμάρια (περίπου 1 κιλό) 1 ποτήρι ξινόγαλο μπόλικο ελαιόλαδο (για το τηγάνισμα) λίγο αλάτι Για το πανάρισμα: 1 κούπα[...]

Πηγή: megatv.com/cook
Η αθερίνα έγινε κεφτές, με πατάτα

Την ημέρα καθαρισμού του καταψύκτη, ευρέθη αθερίνα. Αντί για την πεπατημένη οδό του τηγανιού, προτίμησα να κάνω κάτι καινούργιο: κεφτέδες με αθερίνα και[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Αθερίνα μυρωδάτη με σάλτσα ταρτάρ και αγγουράκι[...]

Υλικά για την αθερίνα 1 κιλό αθερίνα 150 γρ. αλεύρι 2 κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. πιπέρι 100γρ σιμιγδάλι 1 κ.γ. κύμινο 1 κ.γ. σκόρδο σκόνη 1 κ.γ. πάπρικα[...]

Πηγή: megatv.com/cook
Τηγανητά ψάρια

Μία πρόταση από την Ελένη Ψυχούλη ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ 6-8 γόπες (ή σαφρίδια) 2 φλ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Απαλό 1 φλ. αλεύρι ½ φλ.[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Μπακαλιάρος: αντί για κροκέτες - στη σχάρα!

Αν θέλετε να αποφύγετε τις τηγανητές μπακαλιαροκροκέτες, ανακατώστε το μπακαλιάρο με φρέσκο κρεμμυδάκι, σκόρδο και μυρωδικά, για να κάνετε κεφτέδες στη σχάρα,[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μπακαλιάρος φούρνου με κρούστα ούζου συνταγή[...]

1 σακούλα βακαλάο φιλέτο σε ρολό (κατεψυγμένο) 1/2 φλυτζ. τσαγιού γάλα εβαπορέ αδιάλυτο 1 φλυτζ. τσαγιού αραβοσιτέλαιο 1 κουταλάκι μουστάρδα 1 κουταλάκι ξύδι[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
κριθαράκι με μύδια και λευκό κρασί -[...]

κριθαράκι με μύδια και λευκό κρασί Ανοίξαμε το σεντούκι της θάλασσας με τα οστρακοειδή, διαλέξαμε από το ντουλάπι ένα φίνο ζυμαρικό και μαγειρέψαμε κριθαράκι[...]

Πηγή: pandespani.com
Φιλέτο γλώσσας πανέ με αμύγδαλο φιλέ

Τι χρειαζόμαστε: 1 φιλέτο γλώσσας αλεύρι αυγό σιμιγδάλι αμύγδαλο φιλέ λάδι για τηγάνισμα αλάτι, πιπέρι (λευκό) Αν έχουμε διαλέξει φρέσκια γλώσσα την[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Αμπελόφυλλα τηγανιτά με ξιφία

ΥΛΙΚΑ Αμπελόφυλλα Ξιφία Ντομάτα Λάδι Αλάτι Πιπέρι Σιμιγδάλι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Πρώτα απλώνουμε στο πάγκο μας τα αμπελόφυλλα έτσι ώστε να μην είναι τσαλακωμένα[...]

Πηγή: megatv.com/cook
γαριδομακαρονάδα στο χαρτί, στη λαδόκολλα for[...]

Ιταλική γαριδομακαρονάδα στη λαδόκολλα Από την εύπορη κατηγορία που συνδυάζει ζυμαρικά με θαλασσινά ή ψάρια, η γαριδομακαρονάδα, εμπλουτισμένη συχνά με μύδια,[...]

Πηγή: pandespani.com
αθερίνα τηγανητή με ντιπ γιαουρτιού: σαν βόλτα[...]

Το μικρό ασημένιο και λίγο στρουμπουλό -για τα κυβικά εκατοστά του- ψαράκι που γλυκίζει στο στόμα, η τόσο ωραία τόση δα αθερίνα, η Τίνκερμπελ των ψαρομεζέδων.[...]

Πηγή: pandespani.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy