Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Πρωτότυπη συνταγή με ψάρι που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Ευη Βουτσινά. Μερίδες : για 6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προατοιμασία 25΄, αναμονή 30΄,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά (για 4 άτοµα) 1 µεγάλο ψάρι (φαγκρί ή συναγρίδα ή τσιπούρα ή λαβράκι), 1 1/4 περίπου, 1 λεµόνι ο χυµός + 4 κουταλιές χυµός επιπλέον για το σερβίρισµα, 2[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΝόστιμο Σαββατοκύριακο με ψαράκι στο φούρνο και μελωμένες μπάμιες. Συνταγή : Αστέριος Κουστούδης. Μερίδες : Για 6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr1 ολόκληρο ψάρι περίπου 1½ κιλό καθαρισμένο (φαγκρί συναγρίδα σκορπίνα κ.λπ.) 3 κλωνάρια σέλερι κομμένα σε καρέ 3 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε καρέ 3 ντομάτες[...]
Πηγή: argiro.gr4 φιλέτα ψαριού (συναγρίδα ροφό τσιπούρα ή ό τι άλλο ψάρι προτιμάτε) 2 φρέσκα κρεμμυδάκια με τα φύλλα τους ψιλοκομμένα 1 ρίζα φινόκιο λεπτοκομμένη 1 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.grΚρύο ψάρι με μαγιονέζα, στολισμένο, ή ψάρι αθηναϊκή μαγιονέζα. Πιο νόστιμο απ’ ό,τι υποθέτετε (σας το υπογράφω), πιο απλό απ’ ό,τι δείχνει (θάρρος και[...]
Πηγή: pandespani.comΤι προσέχουμε σε ένα ψάρι Τα μάτια του πρέπει να γυαλίζουν, να είναι καθαρά και να είναι εξογκωμένα. Το να μην είναι θολά δεν είναι και απαραίτητος κανόνας ότι[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΗ μαμά Χρύσα προτείνει: Το ψάρι αλά Σπετσιώτα είναι ένα παραδοσιακό θαλασσινό φαγητό από τις πανέμορφες Σπέτσες!!!Το ψάρι μας μπορεί να είναι κομμένο σε[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΥλικά (4 μερίδες) 4 φέτες σολομού (ή 1,5 κιλό άλλο ψάρι π.χ συναγρίδα, φαγκρί) Υλικά για τη σάλτσα 1 κουτί κρέμα γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ 250ml 150 γρ.[...]
Πηγή: greekcook.grΠΩΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΨΑΡΙ; Πρώτα απ’ όλα, το φρέσκο ψάρι έχει μια πολύ πιο ευχάριστη οσμή που παραπέμπει σε θαλασσινά φύκια σε αντίθεση με τα[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΠαραδοσιακό , νόστιμο, πρωτότυπο πιάτο της κρητικής κουζίνας! Η σημερινή συνταγή αφορά ένα πολύ ιδιαίτερο κρητικό φαγητό. Ήθελα εδώ και πολύ καιρό να την γράψω[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΛατρεύετε το ψάρι αλλά σιχαίνεστε το καθάρισμά του και πολύ περισσότερο το καθάρισμα της κουζίνας και των σκευών που θα το μαγειρέψετε; Έχω ένα τρόπο που μας[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣήμερα η μέρα έπρεπε να έχει ψάρι, έχουμε αυξήσει την κατανάλωση ψαριού σε δυο φορές την εβδομάδα. Ξεφυλλίζοντας το τελευταία τεύχος του γαστρονόμου υπήρχε[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΜια συνταγή της φίλης μου Δάφνης που όπως λέει και η ίδια μυρίζει Κέρκυρα. Δοκιμάστε το θα σας αρέσει!Εμάς μας ξετρέλανε! Η συνταγή είναι από:[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΨάρι σε φέτες (μπακαλιάρος, σφυρίδα, συναγρίδα) ή ολόκληρο (τα “δεύτερα” ψάρια, που ο ψαράς “ντρέπεται” να τα πάει με το που θα “πιάσει η βάρκα” στα εστιατόρια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για 6 άτομα 1 ψάρι για βραστό γύρω στο 1 ½ κιλό (συναγρίδα, σφυρίδα, ροφός) 3 καλά καθαρισμένα καρότα 1 μεγάλο κρεμμύδι καθαρισμένο 4 κλαράκια σέλινο 400[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΑκόμη κι αν δεν ανήκετε στους λάτρεις του ψαριού, θα γλείφετε τα δάχτυλά σας, μας λέει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και είναι σίγουρο αυτό! Συστατικά Στα γρήγορα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr