Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 36 συνταγές
Από την κ. Αριστέα Τόλια - Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Συνταγή Αρχέστρατου του Καρχηδόνιου (προσαρμογή... Αριστέα)! 1 μεγάλη τσιπούρα καθαρισμένη[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο σημερινό μας φαγάκι σουπιά με κριθαράκι στο φούρνο!!! Υλικά 1 κιλό σουπιά, 1πακέτο κριθαράκι, 2-3 κρεμμύδια, 1 φλιτ.λάδι, αλάτι πιπέρι μαύρο και κόκκινο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΣυστατικά 3φιλέτα ψαριού 3τορτίγιες Μαγιονέζα ή γιαούρτι για το σερβίρισμα ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ Λάδι Χυμός λεμονιού Αλατοπίπερο Πιπέρι καγιέν Τσίλι σκόνη Κύμινο[...]
Πηγή: zannetcooks.com27/11/14 Μοσχάρι με εσπεριδοειδή και τσίπουρο στο slow cooker. Ένα πραγματικά σιγοψημένο μοσχαράκι, αφού αν δεν το μαγειρέψουμε στη αντίστοιχη συσκευή, θα το[...]
Πηγή: zannetcooks.comφωτό: Βαγγέλης Πατεράκης Ο κόλπος της Βεγγάλης στη βορειοανατολική Ινδία και η Γκόα στο νότο είναι οι τόποι όπου παραδοσιακά τρώνε πιο πολύ ψάρι και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο έχω πει πολλές φορές στο παρελθόν και θα το ξαναπώ. Λατρεύω τα ψάρια κι αν μπορούσα θα τα έτρωγα κάθε μέρα. Έχω ιδιαίτερη προτίμηση στα λιπαρά ψάρια με[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΕίχαμε αρκετές μέρες να ανεβάσουμε καινούρια συνταγή στο blog μας. Σήμερα όμως θα "εξιλεωθούμε" παρουσιάζοντας μία ακόμα συνταγή τατζίν στα χνάρια του[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΑν θέλετε να αποφύγετε τις τηγανητές μπακαλιαροκροκέτες, ανακατώστε το μπακαλιάρο με φρέσκο κρεμμυδάκι, σκόρδο και μυρωδικά, για να κάνετε κεφτέδες στη σχάρα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ Εσαουίρα είναι μια παραθαλάσσια πόλη στο Δυτικό Μαρόκο που βρέχεται από τον Ατλαντικό. Τι καλύτερο λοιπόν από μια παραδοσιακή ψαροσυνταγή των ντόπιων[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grφωτό: Βαγγέλης Πατεράκης Ο κόλπος της Βεγγάλης στη βορειοανατολική Ινδία και η Γκόα στο νότο είναι οι τόποι όπου παραδοσιακά τρώνε πιο πολύ ψάρι και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά Γαρίδες 1 1/2 κιλό μεγάλες Σκόρδο 2 σκελίδες Ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι τσαγιού Πορτοκάλια 2 Κύμινο 1/2 κουταλάκι του γλυκού κοφτό Αλάτι - πιπέρι Οδηγίες[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά για 4 άτομα 4 φέτες φρέσκου σολομού 1 πακέτο μανιτάρια πλερώτους ½ κιλό καρότα καλά καθαρισμένα 3 κουτ σούπας φρέσκο γάλα 1 φλιτζ τσαγιού ελαιόλαδο 1[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grclick for english υλικά 1 κιλό μπακαλιάρο παστό 200γρ γάλα 6 κουταλιές ελαιόλαδο 3 πράσα κομμένα σε ροδέλες 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 κουταλιά κύμινο 4[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΤο καλοκαίρι συνεχίζει να μας δίνει τις απολαύσεις του, ανάμεσα στις οποίες είναι και τα «φρούτα» της θάλασσας. Ανάμεσα σ’ Μόλις βγήκανε από το[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.grΤ o Biryani είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πιάτα στην Ινδία. Είναι ένα πιάτο με βάση το ρύζι, συνήθως το Basmati , λαχανικά ή κρέας ή θαλασσινά και αρωματικά[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο σημερινό μας φαγάκι σουπιά με κριθαράκι στο φούρνο!!! Υλικά 1 κιλό σουπιά, 1πακέτο κριθαράκι, 2-3 κρεμμύδια, 1 φλιτ.λάδι, αλάτι πιπέρι μαύρο και κόκκινο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr