Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 31 συνταγές
Το έχω πει πολλές φορές στο παρελθόν και θα το ξαναπώ. Λατρεύω τα ψάρια κι αν μπορούσα θα τα έτρωγα κάθε μέρα. Έχω ιδιαίτερη προτίμηση στα λιπαρά ψάρια με[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr500 γρ. φιλέτο μπακαλιάρου ξαλμυρισμένος, χωρίς δέρμα και καλά στυμμένος 100 γρ. παξιμάδι ντάκος 3 σκ. σκόρδο 1 κ. γ. κύμινο, 1/4 κ.γ. τζίντζερ σκόνη 1[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚαλή σας όρεξη φίλες και φίλοι μου ❤ Σήμερα έχουμε ψάρι πλακί στο φούρνο... Κολιούς και σαυρίδια ... καλοκαιρινό φαγάκι και μας αρέσει πολύ. Υλικά..[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤο σημερινό μας φαγάκι σουπιά με κριθαράκι στο φούρνο!!! Υλικά 1 κιλό σουπιά, 1πακέτο κριθαράκι, 2-3 κρεμμύδια, 1 φλιτ.λάδι, αλάτι πιπέρι μαύρο και κόκκινο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤο σημερινό μας φαγάκι σουπιά με κριθαράκι στο φούρνο!!! Υλικά 1 κιλό σουπιά, 1πακέτο κριθαράκι, 2-3 κρεμμύδια, 1 φλιτ.λάδι, αλάτι πιπέρι μαύρο και κόκκινο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΣυστατικά 3φιλέτα ψαριού 3τορτίγιες Μαγιονέζα ή γιαούρτι για το σερβίρισμα ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ Λάδι Χυμός λεμονιού Αλατοπίπερο Πιπέρι καγιέν Τσίλι σκόνη Κύμινο[...]
Πηγή: zannetcooks.com27/11/14 Μοσχάρι με εσπεριδοειδή και τσίπουρο στο slow cooker. Ένα πραγματικά σιγοψημένο μοσχαράκι, αφού αν δεν το μαγειρέψουμε στη αντίστοιχη συσκευή, θα το[...]
Πηγή: zannetcooks.comφωτό: Βαγγέλης Πατεράκης Ο κόλπος της Βεγγάλης στη βορειοανατολική Ινδία και η Γκόα στο νότο είναι οι τόποι όπου παραδοσιακά τρώνε πιο πολύ ψάρι και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑν θέλετε να αποφύγετε τις τηγανητές μπακαλιαροκροκέτες, ανακατώστε το μπακαλιάρο με φρέσκο κρεμμυδάκι, σκόρδο και μυρωδικά, για να κάνετε κεφτέδες στη σχάρα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΑπό την κ. Αριστέα Τόλια - Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Συνταγή Αρχέστρατου του Καρχηδόνιου (προσαρμογή... Αριστέα)! 1 μεγάλη τσιπούρα καθαρισμένη[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΕίχαμε αρκετές μέρες να ανεβάσουμε καινούρια συνταγή στο blog μας. Σήμερα όμως θα "εξιλεωθούμε" παρουσιάζοντας μία ακόμα συνταγή τατζίν στα χνάρια του[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grφωτό: Βαγγέλης Πατεράκης Ο κόλπος της Βεγγάλης στη βορειοανατολική Ινδία και η Γκόα στο νότο είναι οι τόποι όπου παραδοσιακά τρώνε πιο πολύ ψάρι και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά Γαρίδες 1 1/2 κιλό μεγάλες Σκόρδο 2 σκελίδες Ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι τσαγιού Πορτοκάλια 2 Κύμινο 1/2 κουταλάκι του γλυκού κοφτό Αλάτι - πιπέρι Οδηγίες[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά για 4 άτομα 4 φέτες φρέσκου σολομού 1 πακέτο μανιτάρια πλερώτους ½ κιλό καρότα καλά καθαρισμένα 3 κουτ σούπας φρέσκο γάλα 1 φλιτζ τσαγιού ελαιόλαδο 1[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grclick for english υλικά 1 κιλό μπακαλιάρο παστό 200γρ γάλα 6 κουταλιές ελαιόλαδο 3 πράσα κομμένα σε ροδέλες 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 κουταλιά κύμινο 4[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΤο καλοκαίρι συνεχίζει να μας δίνει τις απολαύσεις του, ανάμεσα στις οποίες είναι και τα «φρούτα» της θάλασσας. Ανάμεσα σ’ Μόλις βγήκανε από το[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.grΤ o Biryani είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πιάτα στην Ινδία. Είναι ένα πιάτο με βάση το ρύζι, συνήθως το Basmati , λαχανικά ή κρέας ή θαλασσινά και αρωματικά[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr500 γρ. ξερά φασόλια μπαρμπούνια 700 γρ. κιμά μοσχαρίσιο (ή ανάμικτο αν προτιμάτε) 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 κόκκινη και 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένες[...]
Πηγή: cookpad.com/gr