Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 71 συνταγές
Τις μέρες που ήμουν στο χωριό "σκάλιζα" κάποια ντουλάπια κι εκεί ανακάλυψα κάποια παλιά περιοδικά εργόχειρων δεκαετίας ΄70 -΄80 που είχε η μητέρα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΠρόχειρο μοιάζει,αλλά χορταστικό, πλήρες γεύμα είναι. Το αγαπούν και τα παιδιά. Και το αγαπώ κι εγώ, μες το καλοκαίρι,τότε που η κουζίνα,όσο και να την θες,δεν[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΈνα μεσημέρι μιλούσα στο τηλέφωνο με την Έλενα από τις Συνταγές της Καρδιάς . Μέσα σε όλα αυτά που είπαμε κάποια στιγμή αναφέρθηκε και το κλασικό πονεμένο[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.gr1 κιλό παστό μπακαλιάρο καλά ξαλμυρισμένο 1 ξερό κρεμμύδι λειωμένο στο μίξερ 1 φλιτζ του καφέ δυόσμο ψιλοκομμένο 1 φλιτζ του καφέ άνηθο ψιλοκομμένο 1 ντομάτα[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά 2 μπαγκέτες Μύδια 1/2 κιλό μύδια καθαρισμένα 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο σέλερι, φινόκιο και ξερό κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 1 φύλλο δάφνης Μαύρο πιπέρι σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ σηπία, κοινώς η σουπιά (επιστημονικά sepia σηπία) είναι ένα Κεφαλόποδο. Ζει σε βάθος εκατό μέτρων, στις εύκρατες και ζεστές θάλασσες, ψαρεύεται πολύ εύκολα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤα τηγανητά φρέσκα ψάρια των Ελληνικών θαλασσών, μικρά ή μεγάλα, είναι ένα από τα πιο νόστιμα και αγαπημένα καλοκαιρινά πιάτα. Σερβίρονται παντού: στις[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤις μελιτζάνες τις κάναμε μουσακά , παπουτσάκια , παστίτσιο , με φέτα στο φούρνο ε τώρα έφτασε η ώρα για το συνδυασμό τους με μπακαλιάρο. Μέσα στις ανασκαφές[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΕίναι ένα φιλέτο λιπαρου ψαριού όπου το ψηνουμε στο αλάτι και σε αρωματικά βότανα. Τέλειο για την μπύρα το κρασί ή και σε κάθε γεύμα ακόμα και σε sushi. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνας εξαιρετικός μεζές για συνοδεία σε ουζάκι, τσίπουρο ή μπύρα ! Υλικά για ένα μέτριο βάζο: Ένα μέτριο χταπόδι Ελαιόλαδο και ξύδι λευκό Αλάτι και πιπέρι σε[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΕξαιρετικός μεζές για ουζάκι ή για τσιπουράκι ή για μπίρα! Τι χρειαζόμαστε: 500g μύδια (ψίχα μυδιών) ή 1 κονσέρβα λιαστές ντομάτες ή μύδια και ντομάτες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝόστιμος μεζές για ουζάκι η μπύρα. Μπορεί όμως να γίνει το κανονικό μας φαγητό αν το συνοδέψουμε με μια σαλάτα. Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Ψάρια Κυρίως[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΌσοι λατρεύουν τα θαλασσινά θα συμφωνήσουν ότι είναι ένα πιάτο πεντανόστιμο, με υπέροχη εμφάνιση και αξέχαστη γεύση. Οι ολόκληροι αστακοί βέβαια κάνουν το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1 1/2 κιλό χταπόδι 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/4 φλ. τσ. ελαιόλαδο 1/2 πακέτο συμπυκνωμένο τοματοχυμό 3-4 φύλλα δάφνης 1 κ. γλ.[...]
Πηγή: e-sofia.grΣυνταγές για τηγανητά καλαμαράκια κυκλοφορούν πολλές στη μπλογκογειτονια και όχι μόνο. Γιατί να παρουσιάσω ακόμη μία?Λοιπόν... ....πάντα είχα ένα θέμα πώς να[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) 500 γρ. γαρίδες μεγάλες ξεφλουδισμένες και καθαρισμένες 1 1/2 φλιτζ. μπίρα 1 κρεμμύδι μικρό κομμένο σε κύβους 1/2 λεμόνι κομμένο σε[...]
Πηγή: yumyum.grΤο γεμιστό καλαμάρι είναι ένα δημιουργικό πιάτο 4 εποχών και βέβαια γίνεται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Πολλοί βλέπω να χρησιμοποιούν τυριά στη γέμιση,[...]
Πηγή: caruso.grΚαλαμάρι Σκόρδο (εννοείται) Αρακάς Καλαμπόκι Τσίλι (πάντα, παντού) Καλαμάρι.. από την λαϊκή η κατεψυγμένο στα Σ.Μάρκετ, σχετικά ακριβό θα το πάρεις οπουδήποτε[...]
Πηγή: cooktherapy.grΜου μοιάζει ιδανικό φαγητό για καλοκαιρινά μεσημέρια σε εξοχικά δίπλα στη θάλασσα. Για εκείνη τη στιγμή που μαζεύεσαι, καθώς ο ήλιος γίνεται ανυπόφορος, και[...]
Πηγή: bostanistas.gr