Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
TAIEDDHRA : ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΥΔΟΠΙΛΑΦΟ ΑΠΟ ΤΗΝ PUGLIA Taieddhra (ταϊέντρα), taieddra , tjedd αλλά και tiella Barese . Δεν είναι σίγουρα απο τις πολύ γωνστές[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤάρτα σφολιάτας με γαρίδες και λαχανικά Τα φώτα χαμηλώνουν, η αυλαία ανοίγει κι ένας προβολέας φωτίζει τη σκηνή. Ο κόσμος σταματά να μιλά και όλα τα βλέμματα[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grυλικά 1 κ. μύδια φρέσκα (ή κατεψυγμένα αλλά με το κέλυφος) 500 γρ. άλλα όστρακα ζωντανά (αχιβάδες, κυδώνια, γυαλιστερές) 500 γ. μέτριες ή μικρές φρέσκιες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά Υλικά για τη ζύμη βούτυρο φρέσκο: 125 γρ. ζάχαρη: 15 γρ. αυγό: 1 αλάτι: 10 γρ. αλεύρι μαλακό: 250 γρ. Για τη γέμιση μπρόκολο: 240 γρ., κομμένο σε μικρές[...]
Πηγή: icookgreek.com24 Νοε 2014 Υλικά : 200 γρ. κινόα 1 ζελεδάκι ζωμό κοτόπουλο 1 καρότο 2 φιλέτα σολομό φουντίτσες μπρόκολου βρασμένες 1 μικρό κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο 1[...]
Πηγή: cookcool.grΓια τη ζύμη 1 1/2 φλυτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 κουταλάκι αλάτι 1/2 κουταλάκι πιπέρι φρεσκοτριμένο 150 γραμμάρια βούτυρο, σε κομματάκια 3-4[...]
Πηγή: cookpad.com/grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Οπως σας έχω ξαναπεί, ο βακαλάος μας αρέσει ιδιαίτερα και συνήθως αγοράζω μερικά κιλά γύρω στον Μάρτιο, την εποχή δηλαδή,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΑΛΑ ΝΑΠΟΛΕΤΑΝΑ Η Ιταλία συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στις πρώτες χώρες παγκοσμίως στην κατανάλωση του υγράλατου βακαλάου. Οι ναπολιτάνοι δε, αλλά και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr