Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 391 συνταγές
4 προβολές Μερίδες: 4 Xρόνος: 50' λεπτά Bαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολη 4 φιλέτα γλώσσας 5 κουταλιές σούπας λάδι 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 4 κλωνιά σέλινο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤόσο νόστιμο που το τρώνε και τα παιδια ευχαριστα Τι χρειαζόμαστε: 600 γρ. φιλέτο γλώσσας 1 κουτ. σουπ. άνιθο ψιλοκομμένο 3 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο 1/2 κουπ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνας τρόπος για να έχετε ένα γρήγορο νόστιμο και έλαφρύ γεύμα. Τι χρειαζόμαστε: 2 φιλέτα ψαριού (γλώσσα, παγκάσιους, γαλέος κλπ) περίπου 700 γρ. 1 φλυτζάνι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣυνταγή ελαφριά αλλά πολύ πολύ νόστιμη... Τι χρειαζόμαστε: 500 γραμμάρια φιλέτο ψαριού (μπακαλιάρος, γλώσσα, πεσκανδρίτσα, κοκκινόψαρο, περκα, πανγκάσιους) 2-3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια ελαφρυά εκδοχή ψαριών με λαδολέμονο, γρήγορη και πανεύκολη ακόμα και για αρχάριους! Τι χρειαζόμαστε: Μισό κιλό φιλέτο βακαλάου ή γλώσσας (κατεψυγμένα) Χυμό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ κινέζικη κουζίνα είναι πάρα πολύ διαιτητική. Περιέχει πάντα ελάχιστα λιπαρά, δεν έχει καθόλου ψωμί, είναι νόστιμη και αρωματική. Ας δανειστούμε λοιπόν μια[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά 4 φιλέτα ψάρι πέρκα ή μπακαλιάρο ή γλώσσα χυμός απο 2 μανταρίνια 1 κουταλιά κόκους απο διάφορα πιπέρια σπασμένα ελαφρά ξύσμα απο ένα μανταρίνι 1[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 3-4 πράσα κομμένα σε ροδέλες 5-6 κρεμμυδάκια φρέσκα κομμένα σε ροδέλες 1 σελινόριζα κομμένη σε μικρούς κύβους 4-5 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένα 1 κύβο[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 1 μοσχαρίσια γλώσσα 2 μέτρια κρεμύδια 2 καρότα ½ σάλτσα ντομάτας 1 πακέτο μανιτάρια πλευρώτους 2 φυλαράκια δάφνη 1 φλυτζανάκι καφέ[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: 3 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 25 γρ ρίζα τζίντζερ, ψιλοκομμένη 4-5 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες 1 κουταλάκι του[...]
Πηγή: greekcook.grΛαζάνια με θαλασσινά & μπεσαμέλ θαλασσινών Πλούσιο, κρεμώδες, αρωματικό. Τα λαζάνια με θαλασσινά είναι το αβρό πλάνεμα της γεύσης, ένα αλμυρόγλυκο πιάτο που[...]
Πηγή: pandespani.comΆλλη μία συνταγή για μπακαλιάρο που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Cookbox.gr Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : 40 λεπτά Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 4[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά: 1 κιλό μύδια (χωρίς το κέλυφός τους) 1 ποτήρι άσπρο ξηρό κρασί 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 1 μικρό ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο λίγο φρέσκο[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά 1 κιλό μέτριες γαρίδες 1 κ.σ ξύδι 3-4 κ.σ ελαιόλαδο 2 μεγάλες ντομάτες τριμένες 1/2 κ.σ ζάχαρη αλάτι και πιπέρι 250 γρ φέτα τριμμένη 1/2 φλ μαϊντανό[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΤο μπαρμπούνι ( Τρίγλη η μυστακοφόρος ή Mullus surmuletus ) μαζί με την εξαδέλφη του, την κουτσομούρα, (Mullus barbatus), είναι από τα νοστιμότερα ψάρια που[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜια δοκιμασμένη και πολύ νόστιμη συνταγή του Jamie Oliver που μπορεί να γίνει και με φαγκρί ή γλώσσα ή πέρκα ή όποιο ψαράκι σκεφτείτε πως μπορεί να[...]
Πηγή: greekmasa.gr½ κιλό φιλέτα γλώσσας 1 βρασμένο αστακό 1 κουτί καβουράκια 250 γραμμάρια βρασμένες γαρίδες 4 αυγά βραστά 2 μέτριες ντομάτες 4 φιλετάκια αντζούγιας 1 κουταλιά[...]
Πηγή: sidagi.grTAIEDDHRA : ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΥΔΟΠΙΛΑΦΟ ΑΠΟ ΤΗΝ PUGLIA Taieddhra (ταϊέντρα), taieddra , tjedd αλλά και tiella Barese . Δεν είναι σίγουρα απο τις πολύ γωνστές[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ Τζένη κατάγεται από τη Ζάκυνθο αλλά μένει στο Βόλο. Με παρακολουθεί από πέρυσι από το φωτογραφικό μου μπλογκ . Όταν άνοιξα αυτό εδώ, με χαρά μου έστειλε μια[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑπό Πλαίσιο μεταφόρτωσης Πολύ νόστιμο, πολύ εύκολο και μυρωδάτο φαγάκι ΥΛΙΚΑ 2 φιλέτα σολωμού 2 κουταλιές μουστάρδα κατά προτίμηση πικάντικη 2 κουταλιές της[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΑν και το όνομα ‘τσιπούρα του τρελού νερού’ φέρνει προς ινδιάνικο, το ‘τρελό νερό’ μου θυμίζει ‘τρελό φτερό’ και ‘γελαστό φεγγάρι’, η ίδια η συνταγή acqua[...]
Πηγή: pandespani.comΟι σκανδιναβοί ψαράδες ήξεραν πολύ καλά πώς να διατηρούν τους σολομούς που έπιαναν: Τους αλάτιζαν και τους έθαβαν στην άμμο, όπου τους άφηναν μέχρι να[...]
Πηγή: bostanistas.grΤι χρειαζόμαστε: 6 φιλέτα ψάρι (πέρκα, γλώσσα, παλαμίδα κλπ), περίπου 1 κιλό 2/3 φλ. αλεύρι μια πρέζα αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2 αβγά ελαφρώς χτυπημένα 2[...]
Πηγή: cookpad.com/gr