Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 57 συνταγές
Είναι σαν φετίχ του πρώιμου καλοκαιριού. Έτσι όπως αμπελόφυλλα και σαρδέλες εμφανίζονται ταυτόχρονα στους πάγκους της αγοράς, αμέσως ανάβει το φως πράσινο στο[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο ψάρι ψητό στο σπίτι είναι ένα φαγητό που αποφεύγουν πολλές νοικοκυρές, κυρίως γιατί τρέμουν μην το καταστρέψουν, δεδομένου ότι η πρώτη ύλη είναι ιδιαίτερα[...]
Πηγή: caruso.grΨάρι φούρνου με κόκκινη σάλτσα, πατάτες και ντοματίνια Υλικά Δυσκολία: Μέτρια Διάρκεια: 1.5 ώρα για 4-5 μερίδες 1.5 κιλό περίπου ψάρι για φούρνο 1/2 φλ.[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΗ μαμά Χρύσα προτείνει: Το ψάρι αλά Σπετσιώτα είναι ένα παραδοσιακό θαλασσινό φαγητό από τις πανέμορφες Σπέτσες!!!Το ψάρι μας μπορεί να είναι κομμένο σε[...]
Πηγή: syntagesmamas.grαπό την κ. Σοφία Εφη Λούκα "Ταβέρνα η Φλόγα" - Αγιος Ιωάννης Αλιβερίου Παλαμίδα ή άλλο αντίστοιχο ψάρι Υλικά Για 2 άτομα 1 παλαμίδα ή όποιο άλλο ψάρι της[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΈνα υπέροχο, νόστιμο μεζεδάκι, όχι μόνο για τη Σαρακοστή αλλά και για τις καθημερινές μας που αγαπά το ουζάκι και την καλή παρέα. Η συνταγή ξεκίνησε για να[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΨαράκι στο φούρνο για αύριο, όπως το καλεί η ημέρα και μάλιστα πλακί, παραδοσιακό, μόνο με λίγες αλλαγές, για να γίνει πιο ελαφρύ. Αγαπημένο οικογενειακό[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΓια 2 άτομα 1 παλαμίδα ή όποιο άλλο ψάρι της επιλογής σας 1 σκελίδα σκόρδο 2 πιπεριές 2-3 ντομάτες 1 κρεμμύδι 5-6 πατάτες Μαϊντανός Ελαιόλαδο Εκτέλεση Κόβουμε[...]
Πηγή: sidagi.grΚάτι πολλή απλό και εύκολο φίλοι μου χωρίς ιδιαίτερες μαγειρικές γνώσεις απλά τόλμησα και " πάντρεψα" τις δύο γεύσεις μαζί στο ψήσιμο και έγινε κάτι ιδιαίτερα[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΔιαδικασία Οι κατεψυγμένες σουπιές είναι συνήθως καθαρισμένες. Μάλιστα, στην αγορά θα βρούμε και κατεψυγμένες σουπιές με το μελάνι τους σε ξεχωριστό σακουλάκι[...]
Πηγή: gastronomos.grΥλικά : 4 καλαμάρια μεγάλα 120 ml ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια μέτρια ψιλοκομμένα 2 πιπεριές ψιλοκομμένες 1 καρότο μεγάλο ψιλοκομμένο 1/2 ματσάκι μαϊντανό[...]
Πηγή: yumyum.grΗ γαριδομακαρονάδα έχει, ακόμη και στον πάτο της κρίσης, φανατικό κοινό στα εγχώρια τραπέζια, έχοντας όμως πρώτα γίνει πανανθρώπινη γαστρονομική αξία απ’ τους[...]
Πηγή: caruso.grΗ Γλώσσα Μενιέρ (Sole Meunière) είναι μια συνταγή που μιλάει στην καλλιεργημένη γαστρονομικά γλώσσα των καλοφαγάδων σε όλο τον κόσμο, με τον ίδιο τρόπο! Γιατί[...]
Πηγή: caruso.gr