Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Ψάρι σε φέτες (μπακαλιάρος, σφυρίδα, συναγρίδα) ή ολόκληρο (τα “δεύτερα” ψάρια, που ο ψαράς “ντρέπεται” να τα πάει με το που θα “πιάσει η βάρκα” στα εστιατόρια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΛέω να κάνω αρχή με ένα πολύ εύκολο αλλά συνάμα αγαπημένο μου πιάτο (βασικά από ότι έχετε καταλάβει όλα αγαπημένα είναι για μένα) που το πρωτοδοκίμασα σε ένα[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΤο ψάρι αλλά και γενικότερα τα θαλασσινά υπήρξαν για τους Έλληνες ένα πολύ σημαντικό στοιχείο διατροφής. Εδώ και αιώνες ανέπτυξαν μια σημαντική κουλτούρα η[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΝόστιμο Σαββατοκύριακο με ψαράκι στο φούρνο και μελωμένες μπάμιες. Συνταγή : Αστέριος Κουστούδης. Μερίδες : Για 6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 1½ κιλό ψάρι (σφυρίδα, συναγρίδα, τσιπούρα), 3 δέσμες σπανάκι, 4-5 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε ροδέλες, 2 φύλλα δάφνης, 1 φλ. ντομάτα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά: Για 1 κιλό ψάρια (φαγκρί, λυθρίνια, βακαλάος, σφυρίδα, λαυράκι, κέφαλος ή οτιδήποτε άλλο) υπολογίστε 200 γραμμάρια ωμό στην μερίδα 2 αυγά και δυο[...]
Πηγή: greekcook.gr