Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 33 συνταγές
4 φιλέτα ψαριού (συναγρίδα ροφό τσιπούρα ή ό τι άλλο ψάρι προτιμάτε) 2 φρέσκα κρεμμυδάκια με τα φύλλα τους ψιλοκομμένα 1 ρίζα φινόκιο λεπτοκομμένη 1 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.gr300 γραμμ. ρεβίθια μουλιασμένα και βρασμένα 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κ.γλ. σπόρους κύμινου 1/2 κ.γλ. σιναπόσπορο (σπόρου μουστάρδας κατά[...]
Πηγή: argiro.grΤο ψάρι ψημένο μέσα σε αλάτι είναι ταυτόχρονα εντυπωσιακή και απλή συνταγή. Εντυπωσιακή, γιατί η τελετουργία του σπασίματος του κελύφους του αλατιού στο[...]
Πηγή: caruso.grΤο ψάρι αλλά και γενικότερα τα θαλασσινά υπήρξαν για τους Έλληνες ένα πολύ σημαντικό στοιχείο διατροφής. Εδώ και αιώνες ανέπτυξαν μια σημαντική κουλτούρα η[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΤι είναι ο κάβουρας τι είν’ το ζουμί του, θα έλεγε ο παππούς μου ο Βονόρτας αν έβλεπε αυτό το γαυράκι που πήραμε τις προάλλες από τον ψαρά στο Αίγιο.[...]
Πηγή: bostanistas.grΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεζε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤελευταία μαγειρεύω πολύ συχνά χταπόδι κι αυτό γιατί το καλοκαίρι είναι η εποχή που οι ορέξεις μου αλλάζουν. Θέλω φαγητά που μυρίζουν θάλασσα και ξυπνούν[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεζε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο καλοκαίρι, το μαγειρευτό χταπόδι του Μπέλλου το τρώμε ως μεζέ με το τσίπουρο ή το ούζο μας και τελειώνουμε σκουπίζοντας το πιατάκι με φρέσκο ψωμί και[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα τηγανητά φρέσκα ψάρια των Ελληνικών θαλασσών, μικρά ή μεγάλα, είναι ένα από τα πιο νόστιμα και αγαπημένα καλοκαιρινά πιάτα. Σερβίρονται παντού: στις[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΛατρεύετε το ψάρι αλλά σιχαίνεστε το καθάρισμά του και πολύ περισσότερο το καθάρισμα της κουζίνας και των σκευών που θα το μαγειρέψετε; Έχω ένα τρόπο που μας[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια 2-4 άτομα 1 λίτρο ανθρακούχο νερό 700ml ζεστό νερό περίπου στους 70 βαθμούς 2-4 κουταλιές σούπας ζάχαρη 3-4 φακελάκια από πράσινο τσάι 150 ml τσίπουρο 1[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 2-4 άτομα Για τις τσιπούρες 4 φιλέτα τσιπούρας 1 ρίζα φινόκιο λεπτοκομμένη 1 κουταλιά της σούπας κάππαρη ψιλοκομμένη 1 ντομάτα κομμένη σε φέτες 2 φρέσκα[...]
Πηγή: sidagi.grμια απλη ιδεα για το τι θα μαγειρεψετε ..η εκτελεση ειναι απλη ,πλενουμε καλα το κουνουπιδι αφου το χωρισουμε σε μπουκετακια, και το βραζουμε ,καθαριζουμε κ[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr1 χταπόδι Νερό μέχρι τα 2/3 του χταποδιού (στις φωτος φαίνεται λιγότερο) 2/3 του κρασοπότηρου λάδι 1 νεροπότηρο κόκκινο κρασί 2 κουταλιές της σούπας ρίγανη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣήμερα είναι μια από εκείνες τις φορές που η συνταγή μας έχει ένα μικρό βαθμό δυσκολίας. Κι αυτό γιατί έχει αρκετά βήματα στην παρασκευή της, αλλά απαιτεί και[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά: 1 κιλό γαύρο (όσο πιο μεγάλο) το χυμό ενός λεμονιού 1 φλυτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο (προαιρετικά) αλατάκι, πιπεράκι [...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά (για 4 άτοµα) 1 µεγάλο ψάρι (φαγκρί ή συναγρίδα ή τσιπούρα ή λαβράκι), 1 1/4 περίπου, 1 λεµόνι ο χυµός + 4 κουταλιές χυµός επιπλέον για το σερβίρισµα, 2[...]
Πηγή: xrysessyntages.com