Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 68 συνταγές
Είναι μια εύκολη, πολύ νόστιμη, τονωτική και χορταστική σούπα με εξωτική γεύση και εμφάνιση. Η ιδέα ξεκίνησε από μια καταπληκτική chef του Αραβικού[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 4 ) 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κ. γλ. βούτυρο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 2 κούπες ριζότο (κατά προτίμηση arborio) 250ml λευκό κρασί 1 λίτρο[...]
Πηγή: sidages.grΗ τελευταία μου δουλειά στην Ελλάδα ήταν αυτή στελέχους μιας εταιρείας όπου δούλευα δώδεκα ώρες την ημέρα και μερικές φορές και Σαββατοκύριακα. Με το που[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥλικά (6-8 μερίδες) : 3 κουταλιές ελαιόλαδο 1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο 3 σκελίδες σκόρδο κομμένες 2 κουταλάκια κολίαντρο αλεσμένο 1 κουταλάκι κουρκούμη 1[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (6-8 μερίδες) : 225 γρ. κοχύλια, πένες ή άλλο μεσαίου μεγέθους ζυμαρικό 6 κουταλιές ελαιόλαδο 2 φρέσκα ή κατεψυγμένα φιλέτα σολομού των 225 γρ. βρασμένα[...]
Πηγή: yumyum.grΜολονότι η λέξη κάρι μάς φέρνει αμέσως στο νου την Ινδία, πρόκειται για μια γενική ονομασία που έδωσαν οι Άγγλοι αποικιοκράτες στις καυτερές και πικάντικες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiφωτό: Βαγγέλης Πατεράκης Ο κόλπος της Βεγγάλης στη βορειοανατολική Ινδία και η Γκόα στο νότο είναι οι τόποι όπου παραδοσιακά τρώνε πιο πολύ ψάρι και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 2 άτομα) 1 αστακός (500 γρ.) 2 κ.σ. κόκκινη πάστα κάρι 20 ml ελαιόλαδο 1 φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 5 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕνα πολυ ωραιο φαγητο που συνοδευετε με ρυζι. Επισεις μπορει να γινει και πολυ καλος μεζες. Τι χρειαζόμαστε: 3 κ.σ ελαιολαδο 1 κιλο βρασμενες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 1 κιλό χοιρινό μπούτι μισό κιλό γαρίδες μέτριες καθαρισμένες 1 κρεμμύδι μεγάλο 3 σκελίδες σκόρδο 2 κ.σ. πελτέ αλάτι πιπέρι λίγο τσίλι δάφνη [...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: 3 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 25 γρ ρίζα τζίντζερ, ψιλοκομμένη 4-5 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες 1 κουταλάκι του[...]
Πηγή: greekcook.gr1/2 κιλό γαρίδες 1 κρεμμύδι ξερό,ψιλοκομμένο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 πιπεριά ψιλοκομμένη 1 σκελίδα σκόρδο 1/2 ποτηράκι κρασί πολτό ντομάτας ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ λέξη teriyaki στα ιαπωνικά σημαίνει "γυαλιστερό ψήσιμο". Και αυτό γιατί η σάλτσα με την οποία ψήνεται το φαγητό του δίνει μία γυαλιστερή όψη. Πρόκειται για[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr2 Γλωσσες σε φιλέτα και έτοιμες για μαγείρεμα 10 σκελίδες σκόρδο 5 κόκκινες πιπεριές τσίλι 1 ματσάκι σχοινόπρασο 3 λάιμ 1 κ.γ. αλάτι 3 κ.σ.ανοιχτόχρωμη σάλτσα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια το λαδόλεμονο 1 κ. σ. μέλι ½ κ.σ. μουστάρδα απαλή χυμό και ξύσμα απο 2 λάιμ 150 ml ηλιέλαιο ½ τσίλι ψιλοκομμένο 2 κ.σ. φρέσκα φύλλα κόλιανδρου ψιλοκομμένα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΣήμερα αποφασίσαμε να τιμήσουμε την ιδιαίτερη πατρίδα μας, την Καλαμάτα, με μία συνταγή κατεξοχήν Καλαματιανή! Πρόκειται για μία παρασκευή που γίνεται με παστό[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤώρα που καλοκαιριάζει, οι μέρες σηκώνουν παραλία, τάβλι και για τους μερακλήδες ένα ουζάκι με τον κατάλληλο μεζέ. Και τι καλύτερο να συνοδεύσει ένα ούζο δίπλα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr