μαρμελαδα ροδακινο βεφα αλεξιαδου | ευκολο γλυκο ψυγειου με ζαχαρουχο | μυδια σαγανακι λαζαρου | σουπιές κοκκινιστές | νηστίσιμη κρέμα ζαχαροπλαστικής | gluka psugeiou me padespani
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα χωρις βραστα κορα λαιμ

Βρέθηκαν 8 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Γαρίδες μαρινάτες και τα εξωτικά μυστικά τους

Δεν είναι μόνο κατάλληλες για ημέρες νηστείας αυτές οι γαρίδες: μυρωδάτες και καυτερές όσο πρέπει χάρη στο μίγμα μπαχαρικών, το περίφημο "5 spices"[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ζουμερό φιλέτο ψαριού στο αλουμινοχάρτο

Αρωματικό φιλέτο ψαριού ψημένο στο αλουμινόχαρτο. Τι χρειαζόμαστε: 5 φιλέτα ψαριού μεγάλες ντομάτες σε φέτες (γινομένες) πιπεριές χρωματιστές μαιντανό[...]

Πηγή: cookpad.com/gr

Ψάρι στο φούρνο αλα Ελληνικά

Ψάρι στο φούρνο με λαχανικα που γίνεται λουκούμι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φιλετο ψαριού που σας αρέσει και φυσικά το ψάρι που εσείς προτιμάτε... Είναι[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Λιγκουίνι με καλαμαράκι, ρόκα και βασιλικό

Θαλασσινή φρεσκάδα και μυρωδικά, σε μια τραγανή μακαρονάδα. Υλικά (για 6 άτομα) 1/2 κιλό λιγκουίνι 1 κιλό φρέσκο καλαμαράκι, καθαρισμένο και κομμένο σε[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Πέρκα με σπανάκι και γλιστρίδα

Η πέρκα είναι από τα αγαπημένα μας ψάρια. Συνήθως την αγοράζω φιλέτο, υπάρχει φρέσκο και κατεψυγμένο. Έχει κρουστό κρέας που βοηθά στο ψήσιμο και το[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Θαλασσινά ραβιόλι, τα δοκιμάσαμε στο Imabari

Ένα all day & night seaside lounge bar και εστιατόριο είναι το Imabari, στο πιο ωραίο σημείο της πόλης της Κέρκυρας . Πας από το πρωί, βουτάς από τα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Σπανάκι σαλάτα με φρούτα και καπνιστό σολομό -[...]

7/03/14 Και φρέσκα φρούτα και ξερά φρούτα και πράσινα σαλατικά  και σολομός πλούσιος σε ωμέγα 3. Τι άλλο να ζητήσει κάποιος από ένα χορταστικό πιάτο, όλο[...]

Πηγή: zannetcooks.com
Τόνος µε σόγια στο χαρτί

Υλικά (για 4 άτοµα) 4 φιλέτα τόνου (στέικ) 180-200 γρ. το καθένα, 4 µικρά, τρυφερά καρότα, 200 γρ. (30 περίπου) φρέσκα φασολάκια, 1 κονσέρβα (400 γρ. περίπου)[...]

Πηγή: xrysessyntages.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy