Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 49 συνταγές
Μολονότι η λέξη κάρι μάς φέρνει αμέσως στο νου την Ινδία, πρόκειται για μια γενική ονομασία που έδωσαν οι Άγγλοι αποικιοκράτες στις καυτερές και πικάντικες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕτοίμασε το με όποιο ψάρι του γλυκού νερού προτιμάς. Εμείς επιλέξαμε την πέστροφα. Μην σε αγχώνει το λίπος της. Το λίπος των ψαριών είναι το μόνο που έχει[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΑν θέλετε να αποφύγετε τις τηγανητές μπακαλιαροκροκέτες, ανακατώστε το μπακαλιάρο με φρέσκο κρεμμυδάκι, σκόρδο και μυρωδικά, για να κάνετε κεφτέδες στη σχάρα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ Εσαουίρα είναι μια παραθαλάσσια πόλη στο Δυτικό Μαρόκο που βρέχεται από τον Ατλαντικό. Τι καλύτερο λοιπόν από μια παραδοσιακή ψαροσυνταγή των ντόπιων[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΕίχαμε αρκετές μέρες να ανεβάσουμε καινούρια συνταγή στο blog μας. Σήμερα όμως θα "εξιλεωθούμε" παρουσιάζοντας μία ακόμα συνταγή τατζίν στα χνάρια του[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜη σας ξενίζει το όνομα! Ούτε η χώρα προέλευσης (Μπανγκλαντές)! Πρόκειται για την τελευταία μας ανακάλυψη στην περιήγησή μας στις κουζίνες της Κεντρικής Ασίας![...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά (6 μερίδες) : 500 γρ φετουτσίνια ή ταλιατέλλες 500 γρ γαρίδες 1 ρίζα τζίντζερ 3-4 εκ. 1 κονσέρβα τοματάκια αποφλοιωμένα 2 μέτρια κρεμμύδια κομμένα σε[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (6 μερίδες) : 1/2 φλιτζ. κορνφλάουρ 3 μεγάλα αυγά κτυπημένα 3 φλιτζ. γαρίδες ξεφλουδισμένες 1 φλιτζ. λάδι για τηγάνισμα 2 κουταλιές κολίαντρος τριμμένος[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά: Ο μεγάλος λάτρης της υψηλής μαγειρικής Αρχέστρατος και εισηγητής μίας νέας αντίληψης για τη γαστρονομία, με έμφαση στα φρέσκα προϊόντα και τις απλές,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜεζεδάκι σας έχω για σήμερα, απο άλλη γη και απο άλλα μέρη... Ξέρω οτι αρκετοί απολαμβάνετε τις τελευταίες μέρες των φετινών σας διακοπών, κάνετε βουτίτσες[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΟι σουπιές πάνω στις τραγανές πιτούλες αποκτούν μια πιο οριεντάλ γεύση, με το κύμινο και το φρέσκο κόλιαντρο και μετατρέπονται σε γευστικό finger food. Υλικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜε γαρίδες και λαχανικά... Τι χρειαζόμαστε: 500γρ γαριδούλες(ακαθάριστες, φρέσκιες καλύτερα) 2 καρότα 1 πατάτα 1 μικρό κομμάτι λάχανο(~1/8) 2-3 φύλλα μαρουλιού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 3 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 25 γρ ρίζα τζίντζερ, ψιλοκομμένη 4-5 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες 1 κουταλάκι του[...]
Πηγή: greekcook.grΜία Ιταλική συνταγή στο τραπέζι σας. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄, μαγείρεμα 20΄. Βαθμός[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr1 χταπόδι (2 κιλά) 120 γρ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. κόλιανδρο σε σπόρους 1 κ.σ. κύμινο σε σπόρους 5 σκ. σκόρδο 5 μεγάλες πατάτες 2-3 κ.σ. ξίδι με ρόδι 2 κ.σ. πελτέ[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΈνα νηστίσιμο πιάτο με αρωματικό, τρυφερό χταπόδι στιφάδο. Υλικά: 1 μεγάλο χταπόδι (Αν είναι δική μας "ψαριά" καθαρίζουμε την κουκούλα του και βγάζουμε το[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΠάω που λέτε τις προάλλες στον ψαρά και βλέπω κάτι υπέροχα ολόφρεσκα καλαμαράκια! Είχα καιρό να φάω καλαμαράκια και μάλιστα το πρώτο φαγητό που μου ήρθε στο[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΚαλαμάρια στο φούρνο γεμιστά με ρύζι, φέτα και χυμό λεμονιού. Υλικά: 1 κιλό καλαμάρια κατεψυγμένα ή φρέσκα καθαρισμένα 1 κρεμμύδι ξερο ψιλοκομμένο Λίγο[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για το μπακαλιάρο Μπακαλιάρο υγράλατος, ξαλμυρισμένος, σε κύβους Ντομάτα σε κύβους Σέλινο ψιλοκομμένο Μαϊντανό ψιλοκομμένο Φρέσκο κρεμμύδι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο έχω πει πολλές φορές στο παρελθόν και θα το ξαναπώ. Λατρεύω τα ψάρια κι αν μπορούσα θα τα έτρωγα κάθε μέρα. Έχω ιδιαίτερη προτίμηση στα λιπαρά ψάρια με[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr