Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 54 συνταγές
από την κ. Σοφία Εφη Λούκα "Ταβέρνα η Φλόγα" - Αγιος Ιωάννης Αλιβερίου Παλαμίδα ή άλλο αντίστοιχο ψάρι Υλικά Για 2 άτομα 1 παλαμίδα ή όποιο άλλο ψάρι της[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΤο ψάρι αλλά και γενικότερα τα θαλασσινά υπήρξαν για τους Έλληνες ένα πολύ σημαντικό στοιχείο διατροφής. Εδώ και αιώνες ανέπτυξαν μια σημαντική κουλτούρα η[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΈρχεται το καλοκαιράκι, κάνετε κάτι??? Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να τρώμε πιο ελαφριά, λέω εγώ,σε μένα το λέω,,,καλέ!!! Σήμερα έχουμε ψάρι και συγκεκριμένα[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΗ Γλώσσα Μενιέρ (Sole Meunière) είναι μια συνταγή που μιλάει στην καλλιεργημένη γαστρονομικά γλώσσα των καλοφαγάδων σε όλο τον κόσμο, με τον ίδιο τρόπο! Γιατί[...]
Πηγή: caruso.grΤο ψάρι ψητό στο σπίτι είναι ένα φαγητό που αποφεύγουν πολλές νοικοκυρές, κυρίως γιατί τρέμουν μην το καταστρέψουν, δεδομένου ότι η πρώτη ύλη είναι ιδιαίτερα[...]
Πηγή: caruso.grΨάρι φούρνου με κόκκινη σάλτσα, πατάτες και ντοματίνια Υλικά Δυσκολία: Μέτρια Διάρκεια: 1.5 ώρα για 4-5 μερίδες 1.5 κιλό περίπου ψάρι για φούρνο 1/2 φλ.[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΗ μαμά Χρύσα προτείνει: Το ψάρι αλά Σπετσιώτα είναι ένα παραδοσιακό θαλασσινό φαγητό από τις πανέμορφες Σπέτσες!!!Το ψάρι μας μπορεί να είναι κομμένο σε[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΓια 2 άτομα 1 παλαμίδα ή όποιο άλλο ψάρι της επιλογής σας 1 σκελίδα σκόρδο 2 πιπεριές 2-3 ντομάτες 1 κρεμμύδι 5-6 πατάτες Μαϊντανός Ελαιόλαδο Εκτέλεση Κόβουμε[...]
Πηγή: sidagi.grΕίναι σαν φετίχ του πρώιμου καλοκαιριού. Έτσι όπως αμπελόφυλλα και σαρδέλες εμφανίζονται ταυτόχρονα στους πάγκους της αγοράς, αμέσως ανάβει το φως πράσινο στο[...]
Πηγή: bostanistas.grΨαράκι στο φούρνο για αύριο, όπως το καλεί η ημέρα και μάλιστα πλακί, παραδοσιακό, μόνο με λίγες αλλαγές, για να γίνει πιο ελαφρύ. Αγαπημένο οικογενειακό[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚάτι πολλή απλό και εύκολο φίλοι μου χωρίς ιδιαίτερες μαγειρικές γνώσεις απλά τόλμησα και " πάντρεψα" τις δύο γεύσεις μαζί στο ψήσιμο και έγινε κάτι ιδιαίτερα[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΔιακόπτω κυρίες και κύριοι το ροή των ποστ όπως είχα σχεδιάσει να τα βάλω, για να βάλω κάτι που βρίσκεται στα μπλογκοσυρτάρια μου εδώ και 7 χρόνια και[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΔιαδικασία Οι κατεψυγμένες σουπιές είναι συνήθως καθαρισμένες. Μάλιστα, στην αγορά θα βρούμε και κατεψυγμένες σουπιές με το μελάνι τους σε ξεχωριστό σακουλάκι[...]
Πηγή: gastronomos.grΈνα υπέροχο, νόστιμο μεζεδάκι, όχι μόνο για τη Σαρακοστή αλλά και για τις καθημερινές μας που αγαπά το ουζάκι και την καλή παρέα. Η συνταγή ξεκίνησε για να[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά : 4 καλαμάρια μεγάλα 120 ml ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια μέτρια ψιλοκομμένα 2 πιπεριές ψιλοκομμένες 1 καρότο μεγάλο ψιλοκομμένο 1/2 ματσάκι μαϊντανό[...]
Πηγή: yumyum.grΗ γαριδομακαρονάδα έχει, ακόμη και στον πάτο της κρίσης, φανατικό κοινό στα εγχώρια τραπέζια, έχοντας όμως πρώτα γίνει πανανθρώπινη γαστρονομική αξία απ’ τους[...]
Πηγή: caruso.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Η πέστροφα είναι από τα νοστιμότερα ψάρια. Σήμερα θα τη φτιάξουμε στο φούρνο και θα τη γεμίσουμε με μαϊντανό. Υλικά: πέστροφες[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr