Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Η συνταγή και στα Ελληνικά, πιο κάτω The recipe we have for today is timely, due to the Greek tradition of "cod-consumption" on the 25th of March, one of our[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΥλικά (Για 4 άτομα) Για το βράσιμο: 1 μεγάλο χταπόδι περίπου 1 ½ κιλό ή δυο μικρότερα, 1 πορτοκάλι μοιρασμένο, 1 λεμόνι μοιρασμένο, 1 κρεμμύδι μοιρασμένο (δεν[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 4 μερίδες 4 (600γρ.) φιλέτα ψαριού 2 (180γρ.) πράσα κομμένα 2 φλ. (60γρ.) σπανάκι 1 (3γρ.) σκελίδα σκόρδο 6 Κ καπύρα ολικής αλέσεως 4 Κ αναρή,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΦΑΕ ΑΥΤΟ Ψάρι στο φούρνο με σπανάκι και τυρί ΘΕΡΜΙΔΕΣ: 179kcal (ανά μερίδα – 192γρ.) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ: 4 γρ. ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ: 22γρ. ΛΙΠΟΣ: 8γρ. ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ: 2γρ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΕυρισκόμενος σε επαγγελματικό ταξίδι στον Σκανδιναβικό Βορά, και προσπαθώντας να συνηθίσω την ιδέα ότι δεν πρόκειται να νυχτώσει καθόλου για τις επόμενες[...]
Πηγή: cuisinesperos.blogspot.grΗ φύση είναι τόσο παράξενα συναρπαστική. Παρακολουθήστε το κανάλι Discovery και θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας. Έντομα με αλλόκοτη όψη, απίστευτα έξυπνα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ τελευταία μου δουλειά στην Ελλάδα ήταν αυτή στελέχους μιας εταιρείας όπου δούλευα δώδεκα ώρες την ημέρα και μερικές φορές και Σαββατοκύριακα. Με το που[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Αυτό το ψάρι σας το συνιστώ ως πολύ νόστιμο και πολύ εύκολο. Στο τηγάνι γίνεται πολύ γρήγορα και η γεύση[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΕτοίμασε το με όποιο ψάρι του γλυκού νερού προτιμάς. Εμείς επιλέξαμε την πέστροφα. Μην σε αγχώνει το λίπος της. Το λίπος των ψαριών είναι το μόνο που έχει[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΑυτή τη φορά δε θα υπάρξουν ωραίες εισαγωγές ..... Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη περιγραφή ..... Ίσα που θα καταφέρω να γράψω δυό λέξεις. Και μετά θα πρέπει να[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑπό food styling, τ’ ομολογώ, δεν πάμε καλά σήμερα. Βιαζόμουν όμως, είναι η αλήθεια, να καθίσω κι εγώ στο οικογενειακό τραπέζι γενεθλίων προς τιμην μιας[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ φύση είναι τόσο παράξενα συναρπαστική. Παρακολουθήστε το κανάλι Discovery και θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας. Έντομα με αλλόκοτη όψη, απίστευτα έξυπνα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ τελευταία μου δουλειά στην Ελλάδα ήταν αυτή στελέχους μιας εταιρείας όπου δούλευα δώδεκα ώρες την ημέρα και μερικές φορές και Σαββατοκύριακα. Με το που[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr1 φιλέτο καπνιστό σολομό 8-10 φρέσκα σκόρδα 1 μικρή κρέμα γάλακτος 1/2 κιλό μακαρόνια Νο 6 Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό να[...]
Πηγή: cooktherapy.grΑυτή την συνταγή την κάνω χρόνια (την έμαθα από το μάγειρα στην ψαροταβέρνα που δούλευα πριν 10 χρόνια). Πιστέψτε με, είναι υπέροχη. Υλικά Βάτος – σαρδέλα –[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά για 6 άτομα 2 ζωντανοί αστακοί (750 γρ. ο καθένας) 10 λίτρα βραστό νερό Αλάτι 20 ml νερό 4 κοφτές κ.σ. ζάχαρη από κοκκοφοίνικα 50 ml χυμός tamarind 30[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλαμαράκια λεμονάτα με μουστάρδα. Ένα πολύ ελαφρύ, πλούσιο σε γεύση, με λίγες θερμίδες αλλά πολύ θρεπτικό πιάτο. Ιδανικό για την μετα-καραντίνα εποχή που[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΑυτό το απλό φαγκρί ψητό στα κάρβουνα, είναι απ’ τα καλύτερα ψαροφαγικά πιάτα που μπορεί να έχει κανείς στην Ελλάδα. Και επισημαίνω τη χώρα, γιατί οι γεύσεις[...]
Πηγή: caruso.gr