Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 58 συνταγές
Το πέστο είναι ένα από τα χαρακτηριστικότερα δείγματα της ιταλικής κουζίνας. Πρόκειται για ένα είδος σάλτσας που αποτελείται από βασιλικό, σκόρδο, κουκουνάρι,[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεζε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεζε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΖυμαρικά με θαλασσινά, μία πρόταση που δεν χρειάζεται πολλά λόγια. Συνταγή : Γιάννης Λουκάκος. Μερίδες : για 4 άατομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grclick for english υλικά 500γρ μακαρόνια 5 κουταλιές ελαιόλαδο 5 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 1 κουταλάκι γεμάτο ρίγανη 1 κουταλάκι γεμάτο θυμάρι 2 κουταλιές φρέσκο[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΚαλό μήνα με μία πολύ νόστιμη τάρτα με καπνιστό σολομό! • 1 φύλλο κουρού • 200 g καπνιστός σολομός • 200 ml κρέμα γάλακτος light • 1/3 φλιτζανιού γάλα • 100[...]
Πηγή: casa-dei-sapori.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 4 ) 1 πακέτο γαρίδες μικρές (αποφλοιωμένες ή μη) 1 μέτριο κρεμμύδι 1 ώριμη ντομάτα 2 κ. σούπας ρακή (ή ούζο) 3 κ. σούπας ελαιόλαδο 1 κ. γλυκού[...]
Πηγή: sidages.grΥλικά φιλέτα λευκού ψαριού (πεσκανδρίτσα ή γλώσσα): 500 γρ. ψίχα από γαρίδες και καραβίδες: 500 γρ. ελαιόλαδο: 50ml βούτυρο: 100 γρ. αλεύρι μαλακό: 100 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΚαλό μήνα με μία πολύ νόστιμη τάρτα με καπνιστό σολομό! • 1 φύλλο κουρού • 200 g καπνιστός σολομός • 200 ml κρέμα γάλακτος light • 1/3[...]
Πηγή: casa-dei-sapori.blogspot.grΤο strudel με σολομό και ανθότυρο είναι ένα πολύ γευστικό ορεκτικό, γεμάτο χρώματα και γεύσεις, μία πολύ καλή λύση, λοιπόν, για αυτές τις ημέρες των[...]
Πηγή: cookpad.com/grΛαζάνια με θαλασσινά & μπεσαμέλ θαλασσινών Πλούσιο, κρεμώδες, αρωματικό. Τα λαζάνια με θαλασσινά είναι το αβρό πλάνεμα της γεύσης, ένα αλμυρόγλυκο πιάτο που[...]
Πηγή: pandespani.comΓΑΡΙΔΕΣ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ (KARİDES GÜVEÇ) ΜΕ PARMIGIANO REGGIANO Karides güveç , δηλαδή γαρίδες γιουβέτσι, ένα πάρα πολύ νόστιμο πιάτο απο την τούρκικη κουζίνα. Βασικά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά συνταγής φιλέτα λευκού ψαριού (πεσκανδρίτσα ή γλώσσα): 500 γρ. ψίχα από γαρίδες και καραβίδες: 500 γρ. ελαιόλαδο: 50ml βούτυρο: 100 γρ. αλεύρι μαλακό:[...]
Πηγή: icookgreek.com