Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 54 συνταγές
Υλικά ( 60 - 80 κομμάτια) 150 γρ σκληρό τυρί τσένταρ ( αυτό είναι που δίνει την χαρακτηριστική γεύση και χρώμα στα γαριδάκια) τριμμένο στο χοντρό μέρος του[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΚαλαμαράκια τηγανητά! Όλη η νοστιμιά συμπυκνωμένη σ' ένα πιάτο τόσο απλό και τόσο καθημερινό. Ένα μεζεδάκι κατάλληλο για ούζο, σε μέρες νηστείας αλλά και όχι![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑπό συνταγές τηγανητού μπακαλιάρου, γεμάτη η γειτονιά. Το να γράψω κι εγώ το θεωρούσα μεγάλη υπερβολή, ώσπου η συζήτηση για ένα γεγονός που δεν θα ξεχάσω ποτέ[...]
Πηγή: bostanistas.grΤι είναι απεριτίφ; 'Η απεριτίβο στα ιταλικά; Ενα ποτό που ανοίγει την όρεξη όπως υπονοεί και η λέξη, η οποία προέρχεται από το λατινικό ρήμα aperire που[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ συνταγή που θα σας δώσω σήμερα, είναι η πιό επιτυχημένη δοκιμή που έχω κάνει για μπακαλιάρο παστό! Είναι η τραγανή του κρούστα, που συγχρόνως είναι και[...]
Πηγή: christiespicnic.blogspot.grΚαλαμαράκια τηγανητά! Όλη η νοστιμιά συμπυκνωμένη σ' ένα πιάτο τόσο απλό και τόσο καθημερινό. Ένα μεζεδάκι κατάλληλο για ούζο, σε μέρες νηστείας αλλά και όχι![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα σας! Τί θα λέγατε σήμερα για μια τηγανιτή αμαρτωλή νοστιμιά που ακόμη κι εγώ την λατρεύω! Δαχτυλίδια καλαμαριού μέσα σε χυλό από ούζο!! Απλό,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά(για 5 άτομα) 5 φρέσκες γαρίδες, καθαρισμένες καλά 5 γρ.πάπρικα Ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι Για τα καλαμποκίσια pancakes 1 φλιτζ. αλεύρι 1 κ. γ. σόδα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕπιμένοντας νηστίσιμα για λίγο ακόμη! Παρόλο που έχουν αρχίσει οι γιορταστικές αναρτήσεις, από τα περισσότερα foodblogs εγώ θα συνεχίσω νηστίσιμα για λίγο[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚαθώς ο καιρός μοιάζει να μας περιπαίζει (αν και φαντάζομαι ότι θα τα πληρώσουμε πολύ ακριβά τούτα τα τερτίπια του τον Μάρτη & τον Απρίλη) είπα να κάνω μια[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΓιατί άραγε να χρησιμοποιήσουμε bavette αντί απλών μακαρονιών όταν φτιάχνουμε μακαρονάδα θαλασσινών; Ίσως η απουσία αυγού; Ίσως η ιδιότητα της ζύμης να ρουφάει[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΑΝ ΤΗΓΑΝΙΤΑ | ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ Ποιος δεν αγαπά τα καλαμάρια; Πιθανώς μιλάμε για το πιο αγαπημένο πιάτο θαλασσινών ειδικά στα[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΠαναρισμένα φιλέτα γλώσσας που θα λατρέψετε. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου. Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 10΄, αναμονή 1 ώρα,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΓια την τεμπούρα 3 κ.σ. κορν φλάουρ (30 γρ.) 4 κ.σ. αλεύρι (50 γρ.) 170 γρ. σόδα αναψυκτικό, παγωμένη 1 πρέζα αλάτι Για τις γαρίδες 8 μεγάλες γαρίδες tiger[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1 μεγάλο κατεψυγμένο καλαμάρι (το δικό μου ζύγιζε 850 γρ.) 1 γεμάτη κ. σούπας σόδα μαγειρικής ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 1/2 φλ. τσ. ελαιόλαδο 1[...]
Πηγή: e-sofia.grΜια συναγή με υπέροχα θράψαλα - μεγάλα καλαμάρια - ρύζι και φρέσκο σπανάκι που θα σε ξετρελάνει! Την ανακαλύψαμε στον γευστικό κόσμο της blog μαγειρικής...[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΚαλημέρα σας! Τί θα λέγατε σήμερα για μια τηγανιτή αμαρτωλή νοστιμιά που ακόμη κι εγώ την λατρεύω! Δαχτυλίδια καλαμαριού μέσα σε χυλό από ούζο!! Απλό,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr