Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 38 συνταγές
Λατρεύω το πουργούρι και ό,τι γίνεται με αυτό. Έχει την ιδιότητα να απορροφά όλα τα υπέροχα ζουμιά του φαγητού και αυτό το πιάτο δεν αποτελεί εξαίρεση. Θα[...]
Πηγή: xrysessyntages.com400 γρ. σπανάκι καθαρισμένο 400 γρ. σουπιές καθαρισμένες 1 μεγάλο κρεμμύδι 4-5 κρεμμυδάκια φρέσκα 1 πράσο 1-2 σκελίδες σκόρδο 1 καρότο 1 κ.γ. πελτέ 2 ντομάτες[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΟ σολομός έχει γίνει απ’ τις πιο δημοφιλείς επιλογές στη νέα αστική κουζίνα μας τις τελευταίες δεκαετίες, για πολλούς λόγους που σίγουρα περιλαμβάνουν τις[...]
Πηγή: caruso.grΗ χειρότερη εποχή για να κρυολογήσει κανείς είναι το καλοκαίρι. Η ζέστη αφόρητη, ο ήλιος καίει, η παραλία σε περιμένει και συ πρέπει να μείνεις μέσα στο σπίτι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr5 Νοε 2012 Υλικά (3 μερίδες): 1/2 κιλό πέστροφα (ή άλλο ψάρι της αρεσκείας σας) 1 μεγάλη γλυκοπατάτα 3-4 καρότα 1 κολοκυθάκι 2 κόκκινες πιπεριές άνηθο Για την[...]
Πηγή: cookcool.grΥλικά Για το ψάρι 2 φρέσκα ψάρια (λαυράκι, τσιπούρα, μυλοκόπι), 600γρ. περίπου 1 ματσάκι άνηθο 1 ματσάκι μαϊντανό 4 κλωναράκια δεντρολίβανο Πιπέρι 1[...]
Πηγή: megatv.com/cookJust a few more days till Valentine's day... I thought it would be fun to prepare a five course meal for the occasion, a feast that is easy to prepare and will[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grJust a few more days till Valentine's day... I thought it would be fun to prepare a five course meal for the occasion, a feast that is easy to prepare and[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΝαι μεν αλληλό-ευχηθήκαμε για καλό καλοκαίρι αφού επισήμως μπαίνει σήμερα. Ο καιρός όμως μοιάζει να μας τα χαλάει. Συννεφιά σχεδόν όλη μέρα, μικρή πτώση της[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΚαλαμάρια φρέσκα, με περίμεναν μέρες πολλές... καθώς τα τρεχάματα δεν σταματούσαν. Όμως κάπως ήρθε πια και πάλι η ισορροπία, γύρω μου και εντός μου, οπότε είπα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΗ χειρότερη εποχή για να κρυολογήσει κανείς είναι το καλοκαίρι. Η ζέστη αφόρητη, ο ήλιος καίει, η παραλία σε περιμένει και συ πρέπει να μείνεις μέσα στο σπίτι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜην μου πείτε ότι δεν σας ιντριγκάρει η φωτογραφία από μόνη της! Απολαυστικό πιάτο για ψαγμένους γευσιγνώστες! Κι όμως έιναι απλούστατο! Θα πάρετε το φιλέτο[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΠολυτελεια στο καθημερινο τραπεζι, αλλά και ένα εξαιρετικό σάντουιτς για τα παιδιά στο σχολείο. Με τον τρόπο που θα σας υποδείξω μπορείτε να τον κρατήσετε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ “ενδυμασία κουζίνας” που συνήθως χρησιμοποιώ είναι ένα παντελόνι φόρμας, σε μπλέ ή μαύρο χρώμα, και μία ελαφριά κοντομάνικη μακό μπλούζα. Εδώ τα χρώματα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτή είναι μια σαλάτα που … καθημερινή δεν θα την χαρακτήριζα με τίποτα! Όμως γιορτές έρχονται και στο γιορτινό μας τραπέζι θα υπάρχει σίγουρα μια[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο ψάρι είναι ΘΡΕΠΤΙΚΟ, πάει και τέλειωσε! Και όταν προσπαθώ να πείσω μια ψυχή, να το δοκιμάσει...και δεν τα καταφέρνω...ε, τότε πεισμώνω πάρα... μα πάρα...[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr1 μπαρμπούνι (καθαρισμένο φιλέτο) μία πρέζα αλάτι χοντρό 1 κουταλάκι του γλυκού Ελληνικό ελαιόλαδο 1 κουταλιά της σούπας τζατζίκι παντζαριών (δείτε την[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΧρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά Χρόνος αναμονής: 4-5 ώρες Χρόνος ψησίματος: 25 λεπτά Υλικά για 4 άτομα: 4 φιλέτα σολομού (περίπου 200γρ. το καθένα) 6-8[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΥλικά 1 κιλό μικρές γαρίδες 2 κίτρινες ή πορτοκαλιές πιπεριές φυλλαράκια από άνηθο ή φρέσκο κόλιανδρο Για το ζωμό ψαριού και τη ζελατίνη κεφάλια φρέσκων[...]
Πηγή: icookgreek.comΕ, μια και πιάσαμε τα θαλασσινά, ψαράκια, μπακαλιαράκια κλπ του βυθού, να βάλω και εγώ μια συνταγή με γαριδούλες. Που είναι και νηστίσιμη γιατί μέρες που[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΑλλη μία παρα λλ αγή του μπακαλιάρου με σέλινα που έχω γράψει παλιότερα. Παίρνουμε πάλι φιλέττα μπακαλιάρου χωρίς κόκκαλο, γύρω στο 1 κιλό, 5-6 κρεμμύδια για[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grO Σολομός Φλορεντίν είναι μια κλασική, διεθνώς γνωστή συνταγή για σολομό που περιέργως, ελάχιστα χρησιμοποιείται στην Ελλάδα. Ο χαρακτηρισμός Φλορεντίν[...]
Πηγή: caruso.gr