Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Από την κ. Μαρία Ρούπα - Ραπταίοι Μεσοχωρίων Ενα παραδοσιακό φαγητό που συνηθίζεται πολύ στα χωριά μας ΥΛΙΚΑ 1 κιλό μπακαλιάρο παστό 1 κιλό σέσκουλα 1 ματσάκι[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΗ 25η του Μάρτη είναι μια διπλή γιορτή εθνική και θρησκευτική, με ιδιαίτερη σημασία για τους Έλληνες, η λαογραφία, τα ήθη και The post Μπακαλιάρος με Σπανάκι,[...]
Πηγή: funkycook.grΟι σουπιές που σας μαγειρέψαμε σήμερα, ήταν "πεσκέσι" φίλου μας ψαρά από την περιοχή της Κυλλήνης. Ολόφρεσκες απ' ευθείας μέσα από την βάρκα, μοσχοβολούσαν[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grαπό την κ. Αριστέα Τόλια -καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Συνταγή του περασμένου αιώνα από το τετράδιο της γιαγιάς μου Αριστέας με τη γλώσσα της[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΘαλασσινά και χόρτα μπλέκονται σε ένα υπέροχο και χορταστικό φαγητό. Συνταγή : Ευη Βουτσινά. Μερίδες : για 4-6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΠαραδοσιακή συνταγή από την Αλόννησο (Τασία Μαλαματένια) ΥΛΙΚΑ 1 κιλό σουπιές 1 κρεμμύδι μέτριο 1 κρεμμύδι φρέσκο 1/2 ματσάκι άνηθο 1/2 ματσάκι μα|ϊντανο 1/2[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΥλικά 1 κιλό μπακαλιάρο ξαρμυρισμένο χωρίς κόκκαλα 1,5 φλιτζάνι λάδι 1 ξυλάκι κανέλα ½ φλιτζάνι κόκκινο ξηρό κρασί 1 κουτί ντοματίνια ψιλοκομμένα και το ζουμί[...]
Πηγή: cookingbook.grΥλικά 1 κιλό μπακαλιάρο ξαρμυρισμένο χωρίς κόκκαλα 1,5 φλιτζάνι λάδι 1 ξυλάκι κανέλα ½ φλιτζάνι κόκκινο ξηρό κρασί 1 κουτί ντοματίνια ψιλοκομμένα και το ζουμί[...]
Πηγή: cookingbook.gr