Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 34 συνταγές
Γίγαντες 500 γρ. γίγαντες βρασμένους σε ζωμό λαχανικών 1500 γρ. ντομάτα ξεφλουδισμένη, χωρίς σπόρια και ψιλοκομμένη 200 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 σκελίδες[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΚάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο! Πότε μπορούμε να βρούμε το ψαράκι που θέλουμε στο ψαράδικο της γειτονιάς μας; Όλο το χρόνο τσιπούρα,[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΣΚΟΥΜΠΡΙ ΥΛΙΚΑ 2 φιλετα σκουμπρι σκετο η ριγανατο κομμενο σε μικρα μομματακια 1/2 ματσακι ροκα η άλλη πρασινη σαλατα. 1/2 ματσακι εσκαρολ 1[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.gr1 - 1 ½ κιλό σκουμπρί (4 ψάρια) 1 κιλό κρεμμυδάκια στιφάδο 2 ντομάτες κομμένες κονκασέ 1 πιπεριά ½ ποτήρι λευκό κρασί ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 φλιτζ.[...]
Πηγή: cooklos.grΠΩΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΨΑΡΙ; Πρώτα απ’ όλα, το φρέσκο ψάρι έχει μια πολύ πιο ευχάριστη οσμή που παραπέμπει σε θαλασσινά φύκια σε αντίθεση με τα[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.gr1½ κιλό σκουμπρί 1 φλιτζ. ξύδι 2 κλαδάκια δενδρολίβανο 2 σκελίδες σκόρδο 1 φλιτζ. ελαιόλαδο 2 φλιτζ. αλέυρι αλάτι πιπέρι Αγοράζουμε καθαρισμένα τα ψάρια από[...]
Πηγή: cooklos.grΗ γούνα είναι ψάρι που έχει "ψηθεί" στον ήλιο, έχει χάσει τα υγρά της, και μετά ψήνεται στη σχάρα και σερβίρεται σαν ουζομεζές. Γίνεται με κολιό, σκουμπρί,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣαλμούς λέγανε στα μέρη μας έως και πρόσφατα, τα ψαρικά σε κονσέρβα (όχι τα παστά). Τη διαφορά την έκανε το χρώμα του κουτιού της κονσέρβας. Είχαμε λοιπόν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια 2--4 άτομα 1 συσκευασία πουρέ ντομάτας αλάτι, πιπέρι βασιλικός 2 κουταλιές της σούαπας ελιές πράσινες καθαρισμένες 1 δαφνόφυλλο 2 κονσέρβες σκουμπρί 2[...]
Πηγή: sidagi.grΟ σολομός στον ατμό και γενικά το ψάρι ψημένο στον ατμό, τυλιγμένο πρώτα σε ένα καφετί ψηφιδωτό από σπασμένους σπόρους και λάδι μουστάρδας, κίτρινη σκόνη[...]
Πηγή: pandespani.comΓια 2--4 άτομα 1 συσκευασία πουρέ ντομάτας αλάτι, πιπέρι βασιλικός 1 δαφνόφυλλο 2 κονσέρβες σκουμπρί 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 4 κουταλιές ελαιόλαδο[...]
Πηγή: sidagi.grΔείτε κι άλλες συνταγές στο bletsas.gr ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΡΕΓΓΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΠΟΥΜΠΡΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΤΥΧΗ ΜΠΛΕΤΣΑ
1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 500 γραμμ. φακές 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες 1 καρότο ψιλοκομμένο 1 φύλλο δάφνης 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 1[...]
Πηγή: argiro.grΤι χρειαζόμαστε: 6 μικρά σκουμπριά ή σαβρίδια ή μεγάλες γόπες ή φιλέτα σολομού 2 φλ. αρακά ψιλοκομμένο 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 κ.σ. άνηθο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣυνήθως, σαβόρε κάνουμε τα ψάρια που δεν έχουν λέπια, όπως σαφρίδια, κολιοί, σκουμπριά, παλαμίδα κομμένη φέτες κ.α. χωρίς να αποκλείουμε και τα υπόλοιπα.[...]
Πηγή: greekmasa.grΤου Γιώργου Καλιντζαιου , του πατέρα μου που μαγείρευε απίθανα! Υλικά Ψάρι σε φέτες (Βακαλάος, σκουμπρί, παλαμίδα, κέφαλος, πέρκα φιλέτο, η οποιοδήποτε[...]
Πηγή: greekmasa.grΤις περισσότερες φορές πλακί λέμε την συνταγή αυτή χωρίς τις πατάτες και αντί για τσιπούρα,κ ολιό ή σκουμπρί. Δοκιμάστε την όμως κ΄έτσι και θα δείτε πως[...]
Πηγή: greekmasa.gr4 σκουμπριά των 250–300γρ. ελαιόλαδο για να αλείψουμε τα ψάρια αλάτι πιπέρι Πλένουμε και καθαρίζουμε τα σκουμπριά. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 °C στο[...]
Πηγή: cooklos.gr