Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Στα φαγητά με γαρίδες, μου αρέσει να χρησιμοποιώ φρέσκιες γαρίδες. Και ξέρετε γιατί; Όχι γιατί είναι καλύτερες ή σε ίδια τιμή τελικά με τις κατεψυγμένες, αλλά[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για τα καλαμαράκια και τις πατάτες 1 κιλό καλαμαράκια ½ κιλό πατάτες Σπορέλαιο 2 κ.σ. αλεύρι 2 κ.σ. κορν φλάουρ 2 κ.γ. πάπρικα Αλάτι Πιπέρι Για[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο μυδοπίλαφο είναι απολύτως κλάσικ στους παραδοσιακούς Ελληνικούς ψαρομεζέδες, αλλά το πιλάφι με μύδια και κάρι της συνταγής δεν έχει καμία απολύτως σχέση με[...]
Πηγή: caruso.grΓια κάποιον ο οποίος ασχολείται με τη μαγειρική και του αρέσει να πειραματίζεται, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να συνδυάζει επιρροές από διαφορετικές[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΌλο τον χρόνο, αλλά ειδικά την περίοδο της νηστείας, δεν περνάει εβδομάδα χωρίς γαρίδες στο τραπέζι, σαν μεζέ ή φαγητό βασικό, με μακαρόνια ή ρύζι. Αγαπημένη[...]
Πηγή: bostanistas.grΑν μια ξεχειλισμένη στοίβα από αχνιστά μύδια σε αρωματική σάλτσα είναι πάντα άκρως εμπνευστική στο τραπέζι, ένα γεμάτο πιάτο μ’ αυτά έτοιμα, καθαρισμένα μπορεί[...]
Πηγή: pandespani.comΓια το σολομό 2 φιλέτα φρέσκο σολομό χωρίς την πέτσα λίγο πιπέρι 1/2 κ.γ. αλάτι 1/2 κ.γ. πάπρικα γλυκιά 2 πρέζες πιπέρι καγιέν 1/2 κ.γ. σκόρδο σκόνη 1/2 κ.γ.[...]
Πηγή: argiro.gr500 γρ. σπαγγέτι 1 συσκευασία pesto Genovese 2 φλ. ζωμός λαχανικών 1/4 φλ. λευκό ξηρό κρασί 500 γρ. γαρίδες καθαρισμένες κρατάμε χωριστά τα κεφάλια και τα[...]
Πηγή: argiro.gr500 γρ λινγκουίνι (linguini) 5 κ.σ. καλό παρθένο ελαιόλαδο 8-10 ελιές γλυκόσαρκες, χωρίς κουκούτσι 2 διπλά φιλέτα αντσούγιας 2 σκελίδες σκόρδο 1 μικρή μικρή[...]
Πηγή: cookpad.com/gr