Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Υλικά: 1 κιλό γαύρο (όσο πιο μεγάλο) το χυμό ενός λεμονιού 1 φλυτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο (προαιρετικά) αλατάκι, πιπεράκι [...]
Πηγή: greekcook.grΜε καφκιά και με μουρτάρι, η αλιάδα έχει χάρη!!! Οπου καφκιά είναι το πέτρινο γουδί και μουρτάρι το γνωστό σε όλους μας ξύλινο γουδοχέρι! Και είναι τόσο[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grγλώσσα μοσχαρίσια με σάλτσα μουστάρδας by pandespani Μοσχαρίσια γλώσσα: μιλάμε για τη γλώσσα της αγελάδας που έχει υπάρξει ως φαγώσιμη από πολύ παλιά, από τότε[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΥλικά για 6 άτομα 2 ζωντανοί αστακοί (750 γρ. ο καθένας) 10 λίτρα βραστό νερό Αλάτι 20 ml νερό 4 κοφτές κ.σ. ζάχαρη από κοκκοφοίνικα 50 ml χυμός tamarind 30[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕύκολο και νόστιμο καθημερινό πιάτο που θα απολαύσουν και τα παιδιά αφού για την παρασκευή του προτιμώνται φιλέτα ψαριών, φρέσκα ή κατεψυγμένα. Όχι δηλαδή ότι[...]
Πηγή: bostanistas.grΓλυκόξινο και πικάντικο! Τι χρειαζόμαστε: 1 κ.σ. μαρμελάδα βερύκοκο ή ροδάκινο 1 κ.σ. μουστάρδα dijon 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. μπαλσάμικο 1 κ.γ. χυμό λεμονιού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (8-10 μερίδες) : 5 κουταλάκια ελαιόλαδο 250 γρ. βρασμένο κρέας καβουριού 250 γρ. γαρίδες καθαρισμένες 1 κουταλιές γλυκιά σόγια σος 1 κουταλιές ελαφριά[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (8-10 μερίδες) : 5 κουταλάκια ελαιόλαδο 250 γρ. βρασμένο κρέας καβουριού 250 γρ. γαρίδες καθαρισμένες 1 κουταλιά γλυκιά σόγια σος 1 κουταλιά[...]
Πηγή: yumyum.gr