Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 154 συνταγές
Μπρουσκέτες που μυρίζουν σκόρδο και μοσχομυρίζει η κουζίνα σας. Συνοδεύουν επάξια όλα τα ιταλικά σας μενού αλλά και το μπουφέ και τα τραπέζια σας. Κόβουμε[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΥλικά: *Ανάλογα με το πόσα θέλουμε να φτιάξουμε και για πόσα άτομα: -Αυγά -Μεγάλες φέτες ψωμί (προσωπικά βάζω απο ζυμωτό καρβέλι) Για κάθε μία μεγάλη[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΧρόνια πριν, εγώ και τα μανιτάρια ήμασταν άγνωστοι! Μικρή τότε... άκουσα από την κολλητή μου ότι κάποιο μεσημέρι είχαν μανιτάρια κι έτσι ξεκίνησε η ιστορία[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜανιτάρια φουρνιστά... Χρόνια πριν, εγώ και τα μανιτάρια ήμασταν άγνωστοι! Μικρή τότε... άκουσα από την κολλητή μου ότι κάποιο μεσημέρι είχαν μανιτάρια κι έτσι[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΜε κατακόκκινο πέστο παντζαριού ξεκινά μια "τριλογία" με τιμώμενο το παντζάρι, αυτόν τον ολόγλυκο και πεντανόστιμο βολβό. Το μόνο που χρειάζεται αυτός ο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜε κατακόκκινο πέστο παντζαριού ξεκινά μια "τριλογία" με τιμώμενο το παντζάρι, αυτόν τον ολόγλυκο και πεντανόστιμο βολβό. Το μόνο που χρειάζεται αυτός ο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΧρόνια πριν, εγώ και τα μανιτάρια ήμασταν άγνωστοι! Μικρή τότε... άκουσα από την κολλητή μου ότι κάποιο μεσημέρι είχαν μανιτάρια κι έτσι ξεκίνησε η ιστορία[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά: *Ανάλογα με το πόσα θέλουμε να φτιάξουμε και για πόσα άτομα: -Αυγά -Μεγάλες φέτες ψωμί (προσωπικά βάζω απο ζυμωτό καρβέλι) Για κάθε μία μεγάλη φέτα ψωμί[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grBruschetta (από το bruscare, ψήνω στα κάρβουνα) είναι το φρυγανισμένο ή ξεροψημένο στο γκριλ ψωμί, περασμένο με σκόρδο και ραντισμένο με ελαιόλαδο. Αυτή[...]
Πηγή: pandespani.com10 πιτάκια για σουβλάκι (τα πολύ μικρά-μέγεθος βάσης ποτηριού) κόκκινη σάλτσα ή κέτσαπ (μια κουταλίτσα για κάθε πιτάκι) για το ''ιταλικό" ελάχιστο αλάτι[...]
Πηγή: cooktherapy.gr300γρ. καλαμπόκι βραστό 200γρ. ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 1 ½ φλιτζ. ξύδι καλής ποιότητας 1 πιπεριά πράσινη[...]
Πηγή: cooklos.grΈχω διάθεση για πίκρα τελευταία, και φυσικά μιλάω για πικρά λαχανικά και πικρές εν γένει γεύσεις. Έτσι την περασμένη εβδομάδα το cavolo nero (είδος kale) , τα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr