Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 33 συνταγές
Συναντάμε τα φυτά κάπαρης να φύονται ελεύθερα στη φύση. Είναι ένα μαγευτικό φυτό που αναπτύσσεται σε μέρη με πλήρη ηλιοφάνεια και ζεστό έως πολύ ζεστό[...]
Πηγή: kitchenstori.esΥλικά 500 γρ. πατάτες 1 ¼ φλ. αλεύρι σίκαλης 1 φλ. αλεύρι spelt ή αλεύρι ολικής αλέσεως 2 1/3 αλεύρι λευκό για όλες τις χρήσεις 2 φακελάκια ξερή μαγιά 1 ½[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜε γλυκάνισο ή χωρίς; Καλή αρχή αλλά λάθος ερώτηση. Αυτή η χαρακτηριστική γεύση και το ιδιαίτερο άρωμα που έχει η μαραθόριζα ή αλλιώς φινόκιο της Φλωρεντίας[...]
Πηγή: pandespani.comΥΛΙΚΑ 600 γρ. κουβερτούρα τεμαχισμένη σε πολύ μικρά κομμάτια NESTLE DESSERT 200 γρ. κρέμα γάλακτος Arla 80 γρ. μέλι 220 γρ. φιστίκια κάσιους 220 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά 700γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 300γρ. σκληρό αλέυρι 2κ.γ ζάχαρη 30γρ. μαγιά νωπή 500γρ. ρεβιθόζουμο χλιαρό (περίπου) 3κ.σ ταχίνι 100γρ. γλυκό κρασί[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά συνταγής λαβράκια: 4 περίπου 300 γρ. το καθένα, φιλεταρισμένα ζωμός ψαριού: 600ml φινόκιο (μάραθος βολβός): 200 γρ. κομμένο σε φέτες ντομάτες: 400 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά (για 6 άτομα) 750 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο 1/4 φλιτζ. adobo ξερών μανιταριών 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Adobo ξερών μανιταριών 70 γρ. αποξηραμένα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜέχρι τώρα ήξερες ότι η σαλάτα κηπουρού είναι μια... παχυντική σαλάτα με μπόλικη μαγιονέζα και συνοδευτικό σε πολλά τραπέζια! Τώρα με αυτή τη συνταγή, ήρθε η[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά (για 6 άτομα) 750 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο 1/4 φλιτζ. adobo ξερών μανιταριών 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Adobo ξερών μανιταριών 70 γρ. αποξηραμένα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami3 μέτρια καλαμάρια, φρέσκα ή κατεψυγμένα, καθαρισμένα 2 κουτ. γλυκού φρέσκο τζίντζερ, τριμμένο στον ψιλό τρίφτη 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες (ή όσο σκόρδο[...]
Πηγή: gastronomos.grΔεν ξέρω αν σας το χω ξαναπεί αλλα η μαγειρική μου καριέρα σε γερμανικό έδαφος άρχισε σε μια πλούσια γειτονιά του Μοναχου σε ένα αυστριακό καφέ το οποιο[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΚαλό μήνα! Φτάσαμε στον πρώτο μήνα της Άνοιξης, κρατήστε γερά και σε λίγο ο καιρός θα αρχίσει τις καλοσύνες! Ξέρω ότι σήμερα κανονικά θα έπρεπε να είχα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr16 Οκτωβρίου, παγκόσμια ημέρα ψωμιού και διατροφής. Δεν τα πάω καλά με τις παγκόσμιες ημέρες, αλλά ειδικά αυτή την τιμώ μια και έχω αφιερώσει ολόκληρο βιβλίο[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο κουνουπίδι συνηθίζουμε και το τρώμε βραστό για σαλάτα. Τώρα τη σαρακοστή μπορείτε να το μαγειρέψετε ως κυρίως πιάτο με σάλτσα ντομάτας. Η συνταγή που σας[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΗ ΠΡΩΤΗ ΟΛΩΝ!!! Δικαίως θεωρείται ότι η σαλάτα του Καίσαρα είναι η καλύτερη σαλάτα για ένα γιορτινό τραπέζι. Είναι η αγαπημένη μου, μπορώ να την φάω και σαν[...]
Πηγή: syntagesmamas.grγια τη σαλάτα 1 μεγάλη ρίζα μαρούλι σγουρό 200γρ. λουκάνικο χωριάτικο 1 σφηνάκι τσίπουρο με γλυκάνισο ½ φλιτζ. γραβιέρα τριμμένη 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά : 1 κούπα ή περίπου 150 γρ. ωμά ξερά αμύγδαλα 2 κούπες νερό 4 μέτρια αγγούρια (συνολικά περίπου 500 γρ.) 4 μικρές σκελίδες σκόρδο (ή 2 ανάλογα πόσο το[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΜεζές από σαλιγκάρια κοκκινιστά (σαλιγκάρια γιαχνί), αρωματισμένα με γαρίφαλο Η γευστική βόλτα στην μαγειρική σαλιγκαριών εγκαινιάστηκε με χοχλιούς[...]
Πηγή: pandespani.comΓια τη μαρινάδα 1 σκ. σκόρδο 1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή 1 κ.σ. κύμινο 1 κ.γ. πιπέρι καγιέν ½ κ.γ. κόλιανδρος σε σπόρους 1 κύβο κότας 70 γρ. λευκό ξίδι 300 γρ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.com