Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Κολοκυθοκεφτέδες!!! Νοστιμιές καλοκαιριού!!!! Μας αρέσουν και τους φτιάχνω συχνά. Αυτό το μείγμα που μοσχοβολάει από τα μυρωδικά, τον δυόσμο, τον[...]
Πηγή: mamatsita.wordpress.comΘέλετε να “ελαφρύνετε” λίγο το ψυγείο σας από τα ζυμαρικά που ετοιμάσατε εχθές και σας περίσσεψαν ; Θέλετε να το ανανεώσετε με φρέσκια τυριά και αλλαντικά ;[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 4-6 άτομα Για τη σαλάτα 150 γραμμάρια φασόλια άσπρα 150 γραμμάρια φασόλια κόκκινα 3 κρεμμυδάκια λεπτό κομμένα 1 κουταλιά φρέσκο μαϊντανό 150 γραμμάρια[...]
Πηγή: sidagi.grΈνα όμορφο πρώτο πιάτο αλλά και για κυρίως. Ίσως να είναι και ένας τρόπος για να τρώνε αυτό το τόσο θρεπτικό λαχανικό οι δύσκολοι. Συστατικά Στα γρήγορα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr3 φύλλα μαρούλι τριμμένο τυρί κυβάκια κοτόπουλο σοταρισμένο και κομμένο σε Για τη σως 1 κουτ. γλυκού μουστάρδα 1 κουτ. γλυκού ξύδι 2-3 κουτ. γλυκού λάδι 5[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜπορεί στο Glee να είναι αφοσιωμένη στο τραγούδι και μόνο στο τραγούδι, όμως η Lea Michele μαγειρεύει και φαίνεται να το απολαμβάνει! Μια από τις συνταγές της[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΜαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία Αίγυπτο, και αγαπημένα των Ρωμαίων (Cambridge[...]
Πηγή: pandespani.com500 γρ. λαζάνια 8 μέτριες πράσινες πιπεριές 3 σκελίδες σκόρδου 1/2 κιλό ώριμες ντομάτες 110 γρ = (1/2 φλυτζάνι = 120 ml) ελαιόλαδο λίγο σέλινο 1 καρότο 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ μαγειρική είναι δημιουργία ακόμα και με τα πιο απλά υλικά, ακόμα και με τις πιο απλές συνταγές. Σήμερα το μενού έχει μια πανεύκολη συνταγή για στικς[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΠράσινα σπαράγγια – φωτο: wikipedia/commons Μαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία[...]
Πηγή: pandespani.com500γρ. αλεύρι τύπου 550 (Π55%) ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις 240ml νερό 1/2 κ.γ. αλάτι Διαδικασία για το ζύμωμα Κοσκινίζουμε το αλεύρι και κρατάμε 1 φλιτζάνι[...]
Πηγή: cooklos.gr