Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 129 συνταγές
Φτιάχνεται γρήγορα και σας βγάζει ασπροπρόσωπους σε κάθε περίσταση! Τι χρειαζόμαστε: Υλικά για το κρέας: 500 γρ. μοσχάρι (ποντίκι) σε κύβους 2 κρεμμύδια ξερά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΛΕΥΡΩΤΟΥΣ ΨΗΤΑ ΜΕ...ΙΔΑΝΙΚΗ ΣΩΣ Τα μανιτάρια από μόνα τους έχουν υψηλή διατροφική αξία με πληθώρα θρεπτικών συστατικών, όπως ιχνοστοιχεία,μέταλλα[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΥλικά Για μύδια 4κ.σ. ελαιόλαδο 3 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη 1 κιλό μύδια καθαρισμένα 6κ.σ ούζο 1 ντομάτα μεγάλη τριμμένη 300γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤα ογκρατέν πάντα εντυπωσιάζουν και στην εμφάνιση και στη γεύση. Σερβίρετέ τα ζεστά στο ταψί τους και απολαύστε τα λαχανικά με την πλούσια κρέμα τους. Υλικά 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΜια τέλεια τάρτα που είναι ιδανικό ορεκτικό για παραδοσιακό Ελληνικό τραπέζι! Τι χρειαζόμαστε: 3 μεγάλα Κρητικά παξιμάδια 1 ντομάτα τριμμένη ή μισό κουτί[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για 6 άτομα 12 χοντρουλές φέτες χαλούμι 3 ώριμες σφικτές κόκκινες ντομάτες για το πέστο 1 φλιτζ του καφέ ελαιόλαδο 1 φλιτζ του καφέ ξασπρισμένα αμύγδαλα[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά: 3 καρότα 1 πορτοκάλι 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 κουτ. σούπας χυμό λεμόνι μερικά αμύγδαλα ωμά, φουσκωμένα από βραδύς μερικοί σπόροι κουκουναριού,[...]
Πηγή: xortosyntages.blogspot.grΈ;;; Εντάξει,με σύγκλινο-κατά Μάνη-ή με παστό,κατά εμάς στα μέρη μου αλλά και με σφέλα κατά τον Γαστρονόμο...όμως αυτός? Το τσαλαφούτι το απάντησα στης[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜετά από πολλά χρόνια ανιαρής σαλάτας μαρούλι-ντομάτα-αγγουράκι της μάμας μου (η οποία δεν μπορεί να φάει περίπου 3520 φαγητά) ήβρα μια δική μου. Υλικά για 2[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΞεφυλλίζοντας τον Γαστρονόμο έπεσα σε αυτή τη συνταγή,την οποία ,ως είθισται,απ'όλους εμάς που μαγειρεύουμε, άλλαξα κατά ένα μέρος,στα υλικά και στον τρόπο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΕίναι η εποχή τους ! Οι γλυκοκολοκύθες , πιο ανθεκτικές από τα πράσινα κολοκυθάκια είναι από τα πιο «επίκαιρα» λαχανικά της εποχής. Τρώγεται[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚαλησπέρα!!! Πάει και αυτή η εβδομάδα, έφτασε πάλι το Σαββατοκύριακο, να ξεκουραστούμε και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας... ε να κάνουμε και καμιά δουλειά[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.grυλικά 12 μεγάλα λευκά μανιτάρια (πολύ φρέσκα και σφιχτά) 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη (από κομμάτι) 50 γρ. αμυγδαλόψιχα σκόνη (αλεσμένη στο μούλτι) 50 γρ. αλεύρι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΈνα πιάτο που θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση ανά πάσα στιγμή. Σκεφτείτε να σερβίρετε σ’ ένα πάρτι, τυροκεφτέδες με ζαμπόν και αμύγδαλα. Αμέσως, θα σας[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά: ¼ κούπα ξύδι μήλου (μηλόξιδο) 1 κ.σ. νέκταρ αγαύης ½ κούπα ηλιέλαιο ή άλλο ελαφρύ λάδι 2-4 κ.σ. αμύγδαλα μεγάλα και αποφλοιωμένα (ποικιλία[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για τη σαλάτα 1 χούφτα αμύγδαλα φιλέ 300 γρ. παντζάρια 10 κλωνάρια θυμάρι φρέσκο 1 κ.σ. πιπέρι κόκκους 1 κ.σ. αλάτι χοντρό 1/4 κοκκινολάχανο Ελαιόλαδο[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤα γευστικά μας ταξίδια ευτυχώς, σε αντίθεση με άλλα, δε σταματάνε ποτέ, αφού το μόνο που χρειάζεται για να υλοποιηθούν είναι η διάθεση για πειραματισμούς και[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΥλικά: 4 παντζάρια μέτρια 4 ξερά κρεμμύδια μέτρια Λίγες σταγόνες ξίδι μπαλσάμικο Λίγες σταγόνες ελαιόλαδο 250 gr. μαυρομάτικα φασόλια (ή ανάμεικτα όσπρια:[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά : Για τους κολοκυθοκεφτέδες: 1,8 κιλά κολοκυθάκι τριμμένο Αλάτι και λευκό πιπέρι, φρεσκοαλεσμένο 400 γρ. φρέσκες ντομάτες, ξεφλουδισμένες ξεσποριασμένες[...]
Πηγή: greekmasa.grΘα με βρίσετε και θα χετε και δίκιο. Είμαι όλα όσα σκέφτεστε. Άχρηστη, ακαμάτρα, ανεπρόκοπη, τεμπέλα.....ΘΕΑ!!!!. Δεν μπορώ όμως να κάνω αλλιώς, είναι πάνω[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΤο Σαββατο ανήκει...γευστικά στις ομελετες στο σπίτι μας. Κι οχι μονο αυτό,αλλά ειναι extra large και σε υλικα...ο,τι βρισκεται σε[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr“Είσαι πιο γενναίος απ’ όσο νομίζεις, πιο δυνατός απ’ ότι δείχνεις, πιο έξυπνος απ’ ότι πιστεύεις” . Απόγευμα Κυριακής και η μικρή μου κόρη χαλαρώνει στο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 2-4 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά ψωμί | σπαράγγι Διαφημίσεις 4 φέτες ψωμί ολικής άλεσης, φρυγανισμένο με λίγο σκόρδο[...]
Πηγή: toarkoudi.grΤην ταραμοσαλατα δεν τη συμπαθω ιδιαιτερα,μα την Μ. Εβδομαδα που νηστευουμε την τιμουμε...α, και την Κ.Δευτερα...τον υπολοιπο χρονο μάλλον μου ειναι αδιαφορη![...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΓια τις φλογέρες 600 γρ. χωριάτικα λουκάνικα, κατά προτίμηση μανιάτικα με ξύσμα πορτοκαλιού, ή με πράσο (θα τα βρούμε σε καλά παντοπωλεία και σε μεγάλα σούπερ[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 κουτί έτοιμος πουρές (αυτό που γράφει 4 μερίδες) 100 γρ. κασέρι 100 γρ. παρμεζάνα 100 γρ. ρεγκάτο καπνιστό 100 γρ. γραβιέρα 3 αβγά 10 φέτες μπέικον 1 κ.σ.[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά : 1 κούπα ή περίπου 150 γρ. ωμά ξερά αμύγδαλα 2 κούπες νερό 4 μέτρια αγγούρια (συνολικά περίπου 500 γρ.) 4 μικρές σκελίδες σκόρδο (ή 2 ανάλογα πόσο το[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΤο μαγικό αβοκάντο είναι φανταστικό σαν ντρέσινγκ σε σαλάτες. Προσθέτει μια τόσο κρεμώδη υφή που κάποιος θα νόμιζε ότι βάλατε μαγιονέζα. Ευτυχώς όμως, το[...]
Πηγή: xrysessyntages.com17/5/14 Ρώσικο πλοφ με ξερά φρούτα και αυγά η πρόταση μας σήμερα. Στην πραγματικότητα είναι ένα λατρεμένο πιάτο του Ουζμπεκιστάν αλλά γενικότερα ιδιαίτερα[...]
Πηγή: zannetcooks.com8/12/13 Το ταμπουλέ το έχουμε όλοι μας συνηθίσει , κλασικά με το πλιγούρι και τον μπόλικο μαϊντανό του. Προχθές λοιπόν, καλεσμένοι σε φιλικό σπίτι για τζάκι[...]
Πηγή: zannetcooks.comΤα λευκά αμύγδαλα σε αυτή την συνταγή δίνουν ένα κρεμώδες τυρί με πλούσια υφή. Άψητο, θα είναι λείο και επαλείψιμο. Ψημένο θα γίνει λίγο πιο εύθραυστο, σαν το[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grυλικά 400 γρ. λαβράκι καθαρισμένο 200 γρ. διάφορα τρυφερά πράσινα σαλατικά (σαλάτα, μαρούλι, ραντίτσιο, σπανάκι, βαλεριάνα, λόλα κ.λ.) 2 πορτοκάλια 1 ροζ[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami