Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 66 συνταγές
Την κινόα την έχεις σίγουρα ακουστά. Και ίσως, όταν την άκουσες για πρώτη φορά ν’ αντέδρασες με επιφύλαξη όπως κι εγώ. – «Τι είναι τούτο[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια θρεπτικη και δροσερη σαλατα νομιζω οτι ειναι οτι καλυτερο στην διατροφη του ανθρωπου. Δοκιμαστε την !!! ΥΛΙΚΑ 80 γρ.κινοα (η'πλιγουρι) 125 γρ.καλαμποκι[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΗ συνταγή στα ελληνικά, πιο κάτω We start off the week with a simple, light and easy salad, to take a break from all other meals and desserts... Both avocado[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΤο καθημερινό φαγητό πολλές φορές αποτελεί πρόκληση για μένα, τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Τα σαββατοκύριακα που έχω το χρόνο μου, μπορώ και περνάω όση ώρα θέλω[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΤο κέϊκ παντζαριού είχε τελικά "δρομολογηθεί" μέσα μου από τη στιγμή που διάβασα το post της Βασιλικής (Royal Coconut ). Είχαν βέβαια ήδη προηγηθεί και άλλα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΜεζές πρώτης τάξεως! Τα μεγάλα, φρέσκα μανιτάρια γίνονται πάντα μια αξεπέραστη λιχουδιά. Στο πατρικό μου μανιτάρια δεν τρώγαμε! Αν και ο μπαμπάκας μου σαν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟ μάραθος ή το μάραθο είναι ένα βότανο, ιθαγενές στην περιοχή της Μεσογείου, που μοιάζει με τον άνηθο αλλά έχει εντονότερη γεύση και άρωμα. Ήταν γνωστό και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλησπέρα σας! Τί καλησπέρα δηλαδή που όλοι μας ζούμε με το άγχος των ημερών και της κατάστασης... Δεν ξέρω εγώ πια τα έχω χάσει και δεν μπορώ να σκεφτώ τί θα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕίναι γνωστή και πολυσυζητημένη σε τούτο εδώ το blog η αγάπη των κρητικών για τα χόρτα παντός είδους. Αγαπάμε τις πρασινάδες ωμές και βραστές και κάθε εποχή[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά για μια μεγάλη σαλατιέρα 300 γραμ φρέσκο τρυφερό σπανάκι 200 γραμ φρέσκα φύλλα ρόκας 300 γραμ φρέσκα αντίδια 1 λόλα ρόσα 5 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΜια πατατοσαλάτα που στέκεται με αξιώσεις σ'ένα γιορτινό τραπέζι, με ωραία εμφάνιση αλλά και γεύση. Τι χρειαζόμαστε: 8 λωρίδες μπέικον σε κομματάκια 5-6[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑγαπημένη μας σαλάτα που δεν λείπει ποτέ από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι μας. Υλικά 600 γρ. πράσινες σαλάτες (iceberg, σπανάκι, αντίδια, μαρούλι, κόκκινη[...]
Πηγή: greekmasa.grΠλούσια, χορταστική και άκρως αυγουστιάτικη σαλάτα ! Συνταγή : Αγγελος Ρεντούλας. Μερίδες : για 4-6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15΄, ψήσιμο[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr7 η ώρα!! Ντρινν!!! "Ξύπνα!!!" φωνάζει το κατά τα άλλα συμπαθές ξυπνητήρι! Τα μάτια ανοίγουν! Στο στόμα νωπή ακόμα η γεύση των Χριστουγεννιάτικων εδεσμάτων και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά για 1 μεγάλο μπολ 150 γραμ φύλλα από σπανάκι 150 γραμ αντίδια 150 γραμ κατσαρό μαρουλάκι 150 γραμ ρόκα 1 μεγάλο ώριμο μάνγκο 150 γραμ ροκφόρ κομμένο σε[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΤα παντζάρια νομίζω έχουν κάνει ισχυρό comeback, μαζί με όλα βέβαια τα ταπεινά λαχανικά. Αν και το συναντάμε συχνά στο χειμωνιάτικο τραπέζι, δεν μπορώ να πω[...]
Πηγή: foodjunkie.euΠλήρες γεύμα σε ένα πιάτο γεμάτο φρεσκάδα, γεύση και υγεία! Με την πρώτη ματιά βλέπεις μια πλούσια σαλάτα. Όμως αυτό το πιάτο κρύβει το πιο απλό ελληνικό[...]
Πηγή: magiacook.gr2 μικρά πορτοκάλια καθαρισμένα και κομμένα σε ροδέλες 2 αντίβ με τα φύλλα τους ξεχωρισμένα, κομμένα σε ροδέλες 2 καρδιές μαρουλιού 12 πράσινα σπαράγγια[...]
Πηγή: sidagi.grΜετά από μια Δευτέρα που τη λέγαν μπλε, αλλά όταν ξύπνησα ήταν άσπρη, μετά από ένα σαββατοκύριακο τόσο όμορφο που μόνο ροζ μπορώ να το πω, η εβδομάδα αυτή[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΧορτοκεφτέδες θα τους ονομάσω φίλοι μου όμως είναι τα χόρτα που μου περίσεψαν από τη πίτα που έφτιαξε ο άνδρας μου χθες. Δεν πετάμε τίποτα πλέον γι' αυτό[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Λοιπόν, αυτό το πιάτο το έφαγα πρώτη φορά πριν από χρόνια από τα χεράκια της πεθεράς μου, η οποία είναι πολύ καλή μαγείρισσα. Στην αρχή[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΜεζές πρώτης τάξεως! Τα μεγάλα, φρέσκα μανιτάρια γίνονται πάντα μια αξεπέραστη λιχουδιά. Στο πατρικό μου μανιτάρια δεν τρώγαμε! Αν και ο μπαμπάκας μου σαν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr